Szúnyogháló házilag okosan és ügyesen

Avatar Gadam | 2023.01.12. 623 Views 0 Likes 0 Ratings

623 Views 0 Ratings Rate it

SzúnyogháLó házilag

Átfogó leírást kerestem a házilag készített szúnyoghálóra. Ha te is erre keresel megoldást, akkor mindenképp olvass tovább, mert máris megosztom Veled, amit találtam.

Szúnyogháló házilag. 1. lépés: Szerezd be az összetevőket.

Ablakháló a rovarok számára szükséges alkatrészekhez

A szúnyogháló készülhet pamutból, polietilénből, poliészterből, polipropilénből vagy nejlonból.
Az 1,2 milliméteres szembőségű háló megállítja a szúnyogokat, az ennél kisebb, például 0,6 milliméteres (0,024 hüvelyk) pedig más csípő rovarokat, például a szúnyogokat/szúnyogokat.

3 egyszerű összetevő a saját szúnyoghálóhoz:

1.Ablakháló

2.Tépőzáras szalag

3.Olló a méretre vágáshoz.

Szúnyogháló házilag. 2. lépés: A háló méretre vágása.

Az szúnyogháló telepítő készlet megtalálható a barkácsáruházakban, vagy olcsón elkészítheted a sajátodat, a legfontosabb a tépőzáras szalag vagy hasonló szalag, amelyet az ablakkeret oldalához rögzíthetsz. Megfigyelésként azt az oldalt, amelyen az ablak fogantyúi vannak, szalag nélkül kell hagyni, vagy egyik végétől a másikig nem folyamatos. Először is, mérd ki a szalagot és az ablakhálót ennek megfelelően.

Figyeld meg a képen. 

Szúnyogháló házilag. 3. lépés: A háló a helyére kerül.

Az ablakrácsok hálójához leggyakrabban használt anyagok az alumínium és az üvegszál.
Az alumínium általában természetes alumíniumban vagy alkalmazott fekete vagy szén színben kapható, amelyek kevésbé láthatóvá teszik a paravánokat. Az üvegszálas üvegszálak világosszürke és faszén színben is kaphatók, a faszén ismét jobb láthatóságot és megjelenést biztosít. Az üvegszálak olcsóbbak, és megvan az az előnyük, hogy nem „horpadnak” ütés vagy lökés hatására, de valamivel átlátszatlanabbak, mint az alumínium. Emiatt a sötét alumínium jobban rálátást enged az ablakokra kívülről, és az üvegszálnál kevésbé rontja a hagyományos osztott fényű ablakstílusok építészeti hatását.

Szúnyogháló házilag. 3. lépés: Videó.

Forrásunk: How to Make Your Own Mosquito Net for Windows : 4 Steps – Instructables

 


623 Views 0 Ratings Rate it