Gondolnia kellene néhány rizst, igen

Avatar admin | 2021.04.19. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Rice-hez kéne gofrizni, igen

Fénykép: Claire Lower

Imádom a rizst. Imádom frissen főzve, puha és puha, vagy ropogósra sütve és folyós tojással koronázva. Azt is teszi nagyon jó, kielégítően ropogós gofri –egy gofri, hogy, ahogy megfordult tökéletes platform volt néhány gumbó számára, amelyet mostohaanyám adott nekem.

Az ostyás rizs, csakúgy, mint a sült rizs, akkor a legjobb, ha száraz rizs, mivel a nedvesség hiánya a kulcs ahhoz, hogy valóban ropogós legyen. A friss, puha rizs túl nedves, és minden gőz megakadályozza a barnulást és a ropogást. A rizst egy éjszakán át kiszáríthatja a hűtőszekrényben, vagy felgyorsíthatja a folyamatot és használjon egy kis ventilátort (ha szüksége van a rizsgofri jobbra Most).

Miután a rizs szép és száraz, dobd rá egy kevés olajjal (a szezám és az olíva egyaránt jó), majd merítsd a gofri készítő közepesen magas hőre állítva. Hagyja, hogy a gofri készítője tegye a dolgát, amíg meg nem lesz egy cripsy, összetartó, a szélén enyhén aranyszínű rizsgofri. Gcsempézze ki a gofrisütőből, és tegyen a tányérjára néhány fa pálcikával. Ezután tegyen rá cuccot. (Nem tudom eléggé ajánlani a gumbot.)

Arányosan 1/2 teáskanál olaj vagy valamilyen más zsír egy fél csésze főtt, száraz rizshez tökéletes. Szűretlen olívaolajat használtam a fent látható gofrihoz, de ne aludjak vajon (a jobb barnulás érdekében) vagy állati zsírokon – szalonnás zsíros rizsgofri lenne a tökéletes másnapos segítő. Megjegyzés: Ta gofri édes időt vesz igénybe, vagy legalábbis sokkal több időt vesz igénybe, mint amennyit én szoktam a különféle gofris ételek fogyasztásához. A rizsgofri teljes öt (5!) Percbe telt, mire ropogott, de megérte várni (és egy jó gyakorlatot a türelem iránt nekem).

Kísérletezzen öntetekkel, és azt hiszem, meg fogja találni, hogy a rizsgofri otthon van a tányérján, a napszaktól függetlenül. Remek reggeli szénhidrát (próbálja ki tojással és gofri SPAM), de ebédre és vacsorára egyaránt alkalmas. Említettem, hogy a gumbóval jó? Mert. Nagyon jó a gumbóval.


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok