Tartson körül egy régi cukortáskát

Avatar admin | 2021.07.19. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Miért kellene mindenkinek kéznél tartania egy üres cukortáskát című cikk képe

Fénykép: Claire Lower

Folyamatosan küzdök felhalmozási hajlamaimmal, ezért szoktam elrugaszkodni a „10 nagyszerű felhasználás a régi csavarásokhoz” hackerek műfajától – és mégis itt vagyok, mondván, hogy tartson kéznél egy üres cukortáskát, különösen, ha kissé ügyetlen vagy (vagy ügyetlen gyerekeid vannak, esetlen háziállataid vannak, vagy esetlen jelentős más).

A javaslat az egészségvédelemre és biztonságra vonatkozik, és keresztül jut el hozzánk az egyik szeretett Twitter kölcsönös, aki csak egy törött üveg ártalmatlanítása céljából tart üres cukortáskát. (A Twitter-barátaimnak vannak komoly hackjeik!)

Ahogy Sacha tweetjében kifejti, egy vastag, kétrétegű papírzacskó sokkal biztonságosabb tárhelyet jelent a törött üveg számára, mint egy műanyag zacskót. Amikor megkérdeztem Sachát, honnan vette az ötletet, és azt mondta nekem, hogy a saját ragyogó agyából származik:

Magam gondoltam rá! Olyan családból származik, amelynek felhalmozási hajlandósága van + biztonsági gondolkodásmódot kell fúrni QC laboratóriumban végzett munka közben = a háztartások esetleges ilyen csapkodása.

Ez valami olyasmi ötletes felhasználása, amelyet általában gondolkodás nélkül bedobnék az újrahasznosító tartályba. A törött üveg, amint mindannyian tudjuk, nagyon éles, és mindig aggódom amiatt, hogy átdugtam egy szemeteszsákon, és buta sérülést vagy legalábbis bosszantó rendetlenséget okozott, akár nekem, akár egy szennyvízkezelőnek. Vastag, kétrétegű papírzacskó megakadályozza az ilyen tragédiákat.

Túl óvatosnak tűnhet egy üres zacskó tartása arra az esetre, ha betörne egy poharat, de a papírcukros zacskók nem sok helyet foglalnak el. Ha gyerekei vannak – vagy hiperaktív háziállatok – mindig az a legjobb, ha felkészültek az üvegtörésre. (Bár őszintén szólva, még azelőtt sem volt idegen tőlem az alkalmi üvegtörés, hogy a kutyámat megszereztem. Nagyon ügyetlen vagyok.)
Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok