Tejmentes spenót lazac lasagna recept

Avatar admin | 2021.02.08. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

GYIK


Használhatok fagyasztott spenótot spenót lasagna-ban?

Teljesen jó fagyasztott spenótot használni a lazacunkban és a spenót lasagnánkban. Még akkor is, ha frisseket használ, mint mi, akkor is meg kell főznie, hogy puha legyen.

A fagyasztott spenót már megfőtt, így használatával időt takaríthat meg.

Kezdje azzal, hogy hagyja a fagyasztott spenótot megolvadni. Ezután szabadítsa meg a felesleges vizet úgy, hogy a kiolvasztott leveleket szitába vagy szűrőedénybe helyezi. Most összekeverheti őket a lazacdal, amint az a receptünk harmadik lépésében látható.

Figyelmen kívül hagyhatja azokat a részeket, ahol a friss spenótot főzzük, majd később öntetként használhatjuk; az összes többi utasítás változatlan marad.

Készíthetem lazac lasagnát füstölt lazac segítségével?

Használhat friss és füstölt lazacot is lazac alapú lasagna készítéséhez. A fenti receptünkben friss lazacfilét használtunk, és úgy gondoljuk, hogy ez jobb választás, mert:

  • A füstölt lazac finom, ha úgy fogyasztják, ahogy van, de főzve egy kicsit elveszíti ezt a jó ízt. A friss lazacnak nincs ilyen problémája.

  • A füstölt lazac túl sós, és sokat kell használnia ebben a receptben. Míg néhány szelet füstölt lazac ízletes csemege a pirítósra, a túlfogyasztása káros lehet a vérnyomásra, mivel a konzerválásához felhasznált nagy mennyiségű só.

  • A füstölt lazac drágább. Azok számára, akik szemmel tartják a költségvetést, a friss lazac jobb választás, mivel egészségesebb és olcsóbb.

Ha továbbra is füstölt lazac segítségével szeretné elkészíteni a lasagnánkat, azt javasoljuk, hogy rétegenként csak egy szeletet használjon. Vágja közepes méretű darabokra, és próbálja az egész réteget lefedni ezzel az egyetlen szelettel. Így megkapja az ízt, de kordában tartja a sótartalmat.

Ha magas vérnyomásban szenved, akkor tartózkodjon a füstölt lazactól. Tartsa be a fenti receptünket, és minden rendben lesz.

Fagyaszthatom a maradékot?

Igen tudsz. De ezt a hal lasagnát néhány napig hűtőszekrényben is tarthatja.

Ha úgy gondolja, hogy a maradékot három napon belül be tudja fejezni, akkor javasoljuk, hogy a lasagnát hűtőszekrényben tárolja. Gyorsabb lesz visszatenni a tányérjára, és az újrafűtés során nem veszít annyi lédússágot.

De ha a maradék lasagnát néhány hét alatt el akarja osztani, akkor a fagyasztó az egyetlen lehetőség. Bármely, állati eredetű termékkel készült étel, például a hal, legalább kétszer olyan gyorsan romlik, mint a teljesen növényi eredetű ételek. Meghosszabbíthatja az ilyen ételek élettartamát legalább egy hónapra, ha inkább lefagyasztja őket.

Itt van egy ügyes tipp azoknak az embereknek, akik szakaszosan főznek ezeknek a lazacoknak és a spenótnak a többszörös lasagnája: főzzük 15 perccel kevesebbet, mint a jelzett, és fagyasszuk le / hűtőszekrényben. Ezután főzze a lasagnát az olvasztás / újrafűtés során az utolsó 15 percben. Így megtarthatja az összes ízletes gyümölcslevet, amelyet a túlzott túlmelegedés veszítene!


Source link


17 Views 0 Ratings Rate it