Testreszabható mozgási zónák beállítása a gyűrűs biztonsági kamerákon

Avatar admin | 2021.01.09. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

gyűrű ragasztó kamera
Gyűrű

Az Amazon megkönnyítette, hogy a testreszabható mozgási zónákkal rendelkező Ring kamerákról csak a kívánt mozgásértesítéseket kapja meg. Noha mindig rendelkeztek mozgásérzékelő képességekkel, ezek a zónák csak az Ön számára legfontosabb területek megfigyelésében segítenek. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg a „Ring” alkalmazást iPhone, iPad, vagy Android eszközt, és válassza ki a testreszabni kívánt kamerát.

Válassza ki a testreszabni kívánt kamerát.

Ezután koppintson a fogaskerék ikonra.

Koppintson a fogaskerék ikonra.

Válassza a „Mozgásbeállítások” opciót a fényképezőgép beállítási menüjében.

Válaszd ki a "Mozgásbeállítások" választási lehetőség.

Ha először állítja be a Mozgási Zónákat, akkor felugró ablak jelenik meg, amely elmagyarázza őket. Koppintson a „Folytatás” gombra.

Koppintson a "Folytatni"

A „Mozgásbeállítások” menüben érintse meg a „Mozgási zónák szerkesztése” elemet.

Koppintson a "Mozgási zónák szerkesztése."

Az első mozgási zóna alapértelmezés szerint egy általános zóna (kék színnel kiemelve). Saját készítéséhez koppintson a „Zóna hozzáadása” elemre.

Koppintson a "Zóna hozzáadása."

Pontok sorozata jelenik meg a kijelölt terület körül. Húzza őket az első zóna létrehozásához. Az első zóna kék színnel lesz kiemelve. Ha elkészült, megnevezheti a zónát, majd koppintson a „Zóna mentése” elemre.

Az első kiemelt zóna létrehozásához mozgassa a köröket.  Ezután egyedi nevet adhat neki, majd koppintson a gombra "Zóna mentése" folytatni.

Most láthatja az első zónáját (ebben az esetben a Side Yard nevű zónát). Ha szeretne létrehozni egy másikat, koppintson a „Zóna hozzáadása” elemre.

Létrehozta az első zónáját!  Másik létrehozásához érintse meg a elemet "Zóna hozzáadása."

Az első zónához hasonlóan húzza a pontokat az új zóna kiemelt területének rendezéséhez. Ez a második zóna piros színnel lesz kiemelve. Nevezze el, majd koppintson a „Zóna mentése” elemre. Kameránként csak három mozgási zónát hozhat létre.

Húzza a pontokat a kijelölt második zóna létrehozásához.  Miután létrehozta a második zónát, nevezze el, majd érintse meg a elemet "Zóna mentése."

Végeztél! Ha szükséges, visszatérhet és szükség szerint beállíthatja a zónákat, módosíthatja a mozgási zónák érzékenységét, vagy akár aktiválhatja a „Csak emberek módot” is, amely csak akkor értesít, ha a kamera látja, hogy egy személy átsétál az egyik zónáján.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok