Thai mangó chili csirke tekercs recept

Avatar admin | 2021.02.03. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

A Mango Chicken kiváló thai étel, amelyet gyakran főételként szolgálnak fel. Ma arra gondoltunk, miért nem veszi el a klasszikus receptet, és szórakoztató bulizássá változtatja? Hosszas gondolkodás és tesztelés után találtuk ki ezeket a mangós chilis csirketekercseket. Olyan aranyosak és ízletesek!

Gondolj rájuk, mint egy tavaszi tekercsre, amely a mangót használja csomagolóanyagként, vékonyra szeletelt csirkét töltelékként és thai ízű mártást használja a csomagoláshoz.

A tökéletes édes és chilis rúgáshoz mindenképpen válasszon érett mangót. Amint alább megmutatjuk, vékonyan kell felszeletelnie a mangókat. A hús hasításának elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy lassan és szilárdan vágja le őket.

Ami a mártást illeti, gyömbérrel, thai chilivel, citromfűvel, fokhagymával és újhagymával készítettük. Megadja a megfelelő ízegyensúlyt, és szépen szembeállítja a mangó édességét. Van saját kedvenc thai szószod? Nyugodtan cserélje be!

Ezek a mangó chili csirkés fogaskerekek nem csak aranyosak, de nagyon egészségesek is. Nagyon kevés hozzáadott zsír, főleg gyümölcs és zöldség, a csirkehús pedig természetesen sovány. Ebből az összesítésből kettő 100 kalóriát és csak 4 gramm o zsírt ad. Nem rossz egy parti falatozáshoz, nem?

Annak érdekében, hogy ezeket felhajtás nélkül elkészíthessük, az alábbiakban részletes utasításokat írtunk, és videót is készítettünk. Szánjon rá időt, kövesse végig, és érezzen jól!

JEGYZET: Az alapértelmezett összetevők hozamot eredményeznek 18 tekercs és egy adag 3 darabból áll.


Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok