Tisztítsa meg ezeket az elemeket, amikor ideje kidobni a fogkefét

Avatar admin | 2021.03.08. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikk tisztításához, amikor ideje kidobni a fogkefét

Fénykép: anaken2012 (Shutterstock)

Az Aurora Dental Group szerint az átlagos fogkefe három hónapig tart. 90 nap elteltével cserélje ki a sajátját egy újra, feltéve törődik a szájhigiéniával. De ne csak dobd azt a régi kefét – vagy legalábbis ne azonnal. Először használja hogy súrolja otthona azon nehezen tisztítható területeit amelyek nem mindig kapnak kellő figyelmet. Itt van öt módszer arra, hogy a régi fogkefét jó hasznára váljon, mielőtt a hulladéklerakóba küldené.

Tisztítsa meg autójának zugait

Az autó tisztítása általában egy jóból áll mosás és a belső tér vákuumja; az autó kisebb réseit figyelmen kívül hagyják. Reader’s Digest javasolja, hogy használjon fogkefét az autó közismerten kicsi szellőzőinek tisztítására. A szellőzőrácsok közötti tisztítás csak egy rongy segítségével lehet nehéz, de a fogkefe sörték könnyebben bejuthatnak oda, meglazulva minden szennyeződés és por.

Háztartási segítség webhely Egy jó dolog javasolja egy fogkefe használatát az autó vinil üléshuzatainak és egyéb műanyag felületek tisztításához is. Körkörös mozdulatokkal a kis sörték ugyanúgy eltávolítják a bepiszkolt szennyeződéseket, mint lazítják a fogakat.

Tisztítsa meg a csapokat és a habarcsot

A penész és a felhalmozódás gyorsan kialakul a fürdőszoba (és a konyha) csapjai körül, ami a furcsa film kialakulni, amelyet néha nehéz ronggyal vagy szivaccsal eltávolítani. Ha fogkefét vesz a csapjaihoz, makacs penész és nyers felhalmozódás szabadulhat fel. A kis fej finoman eltávolítja a csapot a csaptelep hardvere és a gumi csatlakozók között.

A cserére szoruló fogkeféje emlékeztetőül szolgálhat a fürdőszoba habarcsának tisztításához is. Számos súroló berendezésen mentem keresztül keresem a tökéletes ecsetet a fürdőszobámban lévő csempék közé, de a tökéletes megoldás az orrom alatt volt: A régi fogkefe használata unalmas, de hatékony módja annak, hogy a fürdőszoba falain és a padlón lévő habarcsot mélyen megtisztítsa. addig tart, amíg lecseréli a következőt.

Frissítse a készülékeket

A fogkefe cseréje emlékeztethet a t tisztítására istömítse el készülékeinek rejtett részeit, amelyekre általában nem gondol: mosogatógépének szűrői, mosógépének tömítései és olyan kis konyhai eszközök, mint a sajt reszelője és a fokhagymaprés, amelyek mindegyike nagyon hatékonyan gyűjti össze az apró ételeket és szennyeződéseket repedésekben és repedésekben, amelyeket nagyon nehéz szivaccsal vagy papírtörlővel elérni.

Használja otthoni irodájában

A New York Post szerint az amerikaiak 30% -a ebédet eszik munka közben. Most, hogy az asztali székeink egyben kanapék és fotelek is, hajlamosak az ebédidőben bekövetkező balesetekre. Megpróbáltam használni az OxitChajoljon be egy spray-palackba, és súroljon szivaccsal, de semmi sem célozza meg a foltokat, mint a fogkefe kis feje.

Használhatja a fogkefe a számítógép billentyűzetének kíméletes tisztításához,a billentyűk között gyorsabban, mint egy q-tip, és hatékonyabban, mint egy hagyományos porvédőnél.

Személyes tárgyai újszerűek legyenek

Sneakerheads régóta értik a kidobott fogkefe gyakorlati alkalmazását. Nemcsak a gumi és a bőr területét tisztíthatja fogkefével, hanem a csipkék súrlását is megkönnyíti – egyszerűen távolítsa el őket, és mindkét oldalon szappannal és vízzel mozgassa a fogkefét. A New York Times megjegyzi, hogy „a bőrfelületek, a talpbetétek és a talpak tisztításának legjobb eszköze egy régi, puha sörtés fogkefe.”

Az elhasználódott sörték az ékszerek tisztításának kényes lehetőségei is. A fogkefe tökéletes a kis sarkokba való bejutáshoz és rendben van finom gyöngy fülbevalóid vagy drágakövekkel tarkított gyűrűid közül, ezzel pénzt megtakarítva és kirándulás az ékszerészekhez.


Source link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok