Többet ér, mint amit fizetett – Tekintse át a Geek-t

Avatar Gadam | 2021.04.06. 54 Views 0 Likes 0 Ratings

54 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
9/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Remek, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – Fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 24,99 USD

Skullcandy Dime fülhallgató a járdán
Eric Schoon

A Skullcandy legújabb párja igazi vezeték nélküli fülhallgató egészen a figyelem megragadója. Nem valami figyelemre méltó tulajdonság vagy teljesítmény miatt, inkább az ár – 25 dollár a legolcsóbb. De bár számíthat arra, hogy ezek alacsony szintű fülhallgatók, amelyek alig működnek, sokkal, de sokkal több ennél.

Itt van, amit szeretünk

 • Hihetetlenül megfizethető
 • Nagyszerű hangminőség
 • Kényelmes érintőgombok

És amit nem

 • Hosszú használat után kényelmetlen
 • Olcsó érzésű eset

Körülbelül 12 óra teljes akkumulátor-élettartammal (minden fülhallgató 3,5 órán át tart, a tok extra 8,5-öt biztosít) és az igazi vezeték nélküli élmény ígéretével az ár túl jónak tűnik, hogy igaz legyen. Szóval merüljünk el ezekben a költségvetési rügyekben, és nézzük meg, érdemes-e felvenni őket.

Tartalomjegyzék

Tiszta funkció

Skullcandy a dolgokat nagyon egyszerűvé tette a tervezés szempontjából – a füldugókban vagy a tokban nincs semmi különös. A tok mindegyik fülhallgatóhoz mágneses tartókat és egy mikro-USB portot tartalmaz a töltéshez. Eközben a fülhallgató érintőképernyős gombokkal rendelkezik, többek között az eszközök párosításához, a hangerő kezeléséhez, a zene szüneteltetéséhez és a hangsegéd eléréséhez. A gesztusok teljes listáját a használati utasítás, és könnyen használhatóak, ha megtanulja őket.

Skullcandy Dime tok és füldugók elválasztva a járdánEric Schoon

A töltőtok a Tízcentes bevallottan olcsónak érzi magát. Lehet mondani, hogy rossz minőségű műanyagból készült, de a tényleges rügyek jobban járnak, mivel tartósabb műanyagból készülnek – tehát ha kicsúsznak az ujjaiból, akkor nem lehet nagy baj. A tartósság azonban nem számít sokat a kényelemhez képest. Míg a rügyek elég jól megmaradtak a füledben, még erőteljes fejrázás közben sem érzik jól magukat hosszú használat alatt. A rügyek egy része folyamatosan a fülemet bökte, ami az idő múlásával csak rosszabbodott. A fülzselé is rendkívül vékony, de legalább van pár extra pár a dobozban, különböző méretűek.

Egyetlen Skullcandy Dime fülhallgató fehér íróasztalon
Eric Schoon

Elviselhető, de ha több órás edzéseket tervezel ezekkel, láttam, hogy irritálóvá válik. Szerencsére ezek a rügyek izzadságállóak (besorolásuk szerint) IPX4), így a rövidebb edzések még mindig a lehetőségek terén vannak. Amikor pedig elkezdődik az edzés, akkor ezeket egyszerűen csatlakoztatni kell a telefonjához, mint néhány másodpercig lenyomva tartani az érintőgombokat – Bluetooth-on keresztül csatlakoznak. A többi fülhallgatóhoz hasonlóan ezek is leválasztódnak, ha az esetükben vannak, és újból csatlakoznak, amikor kiveszik, ha rendelkezésre áll az eszköz.

Míg a kényelmetlen fülhallgatók ezeket a tervezés szempontjából bántják, mégis nagyszerű választások történtek itt, mint a sokoldalú érintőgombok. Ennek ellenére szeretném, ha az eset nem lenne ilyen kirívóan olcsó, és az kompatibilitás érdekében USB-C portot tartalmazna.

Az elvárások túllépése

Skullcandy Dime fülhallgató a cement blokkolón
Eric Schoon

A hangminőség szempontjából az audio elég jól hangzik, de nincs benne túl mély. Nincs aktív zajcsökkentés, mint a drágább modellek, ezért ne csodálkozzon, amikor a külvilág némelyike ​​beszivárog. Alapjában véve, ha ezeket belegondolja, első gondolata szerint „ezek elég jól hangzanak”.

Ami 25 dollárért megőrült. Kevés a panaszok helye itt, és nehéz elképzelni, hogy az ár szempontjából jobb lenne. Ez azért nehéz, mert nem hagy sok mondanivalót, a Skullcandy mellett mindenképpen olyan hangminőséget biztosít, amely súlycsoportja felett van. És ebből a szempontból kiváló értéket képviselnek – ha olyan költségvetéssel rendelkezik, amely nem azt jelenti, hogy szörnyű hangzással kell megküzdenie. A kapcsolat szintén zökkenőmentes – soha nem volt egyetlen kérdésem sem az audio kivágásával, sem a torzítással kapcsolatban, mivel a kapcsolat széthúzódott.

Főleg ezeket a fülhallgatókat használtam zenéhez és podcastokhoz, és mindkét helyzetben jól teljesítettek. Láttam, hogy a filmeknél elkeseredettek, mivel nem túl hangosak vagy basszusok, de rendben kell lenniük, ha egy csipetnyi helyzetben vagy. Minden fülhallgatót külön is használhat, ami nagyszerű azokban az esetekben, amikor nyitva kell hagynia az egyik fülét.

Csak vásárolja meg őket

Ha az ár miatt fontolgatja ezeket a fülhallgatókat, akkor kevéssé lehet visszatartani. Az akkumulátor elég sokáig tart, a hangminőség kiválóan alkalmas a valódi vezeték nélküli fülhallgatókra, mindössze 25 dollárért. A kisebb panaszokat, mint például az ügy anyagát olcsónak érzik, itt szinte figyelmen kívül lehet hagyni. (Mindössze 25 dollár.)

Az egyetlen nagyobb csavarkulcs, amelyet ebbe a simán futó gépbe dobnak, maga a fülhallgató kialakítása. A fülem piszkálása megnehezítette hosszú ideig tartó használatukat, ami korlátozza ezeknek a füldugóknak a hasznosságát. Lehet, hogy jobban jársz, attól függően, hogy milyen a füled, de számomra ez elég észrevehető volt.

Ez nem szerencsés, mert ez elég lehet ahhoz, hogy kikapcsoljon ezektől. De ha nem bánja a rövidebb használatú munkameneteket, akkor itt semmi más nem akadályozza meg őket abban, hogy ajánljam őket.

Értékelés: 9/10

Ár: 24,99 USD

Itt van, amit szeretünk

 • Hihetetlenül megfizethető
 • Nagyszerű hangminőség
 • Kényelmes érintőgombok

És amit nem

 • Hosszú használat után kényelmetlen
 • Olcsó érzésű eset
Forrás link


54 Views 0 Ratings Rate it