Töltheti az összes dolgot a Satechi Dock5 többeszközű töltőállomáson – ismertesse a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.01.14. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Satechi Dock5 többeszközű töltőállomás vezeték nélküli töltőállvánnyal, Airpodok, két iPhone és iPad csatlakoztatásával.
Satechi

Bármely otthon, ahol több tabletta, telefon és más eszköz van, ismeri a drótfészek fájdalmát. Elég gyorsan összekuszálódik az összes töltőkábel, és azon kapod magad, hogy egy modern Gordian csomót nézel. Satechi 59,99 dollárja Dock5 többeszközű töltőállomás vezeték nélküli töltéssel szuperhosszú nevét pótolja azzal, hogy megdönti az életét. Akár öt eszközt fog tölteni egy integrált vezeték nélküli töltőnyíláson, két USB-C PD és két USB-A porton keresztül.

A vezeték nélküli töltőhely akár 10 W-os töltést is támogat, és mindent képes kezelni a telefontól az AirPods vezeték nélküli töltő tokig. Ha eszközén nincs vezeték nélküli töltés, akkor azt akár két USB-C PD porton (egyenként legfeljebb 20 W), vagy két USB-A porton (egyenként legfeljebb 12 W) is táplálhatja. A legfontosabb, hogy mind az öt bővítőhelyet egyszerre használhatja.

Ennek elősegítésére a dokkoló vezeték nélküli töltőpadján kívül négy elválasztóval támasztja alá készülékeit. A Dock5 ETL és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, így a dolgok nem melegednek túl töltés közben. Csak csatlakoztassa a Dock5 csatlakozót egy konnektorhoz, majd töltse készülékeit egy központosított helyre.

Előre megrendelheti az 59,99 dollárt Dock5 többeszközű töltőállomás vezeték nélküli töltéssel ma, és január 22-én szállítják ki.
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok