Új Windows telepítése az alagsori átalakításunkba

Avatar admin | 2021.01.19. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Az 1960-as évek pincéjének átalakítása néhány energiatakarékos fejlesztést jelent, például az új vinilablakokat! Nézze meg, melyiket választottuk, és szerezze be a telepítéssel kapcsolatos tippjeinket.

Lásd az összes munka, amit eddig végeztünk ebben az alagsori átalakításban – és feltétlenül iratkozzon fel hogy mi következik!

Új alagsori ablakok

Mi csak a 2. tulajdonosai vagyunk ennek a háznak, ezért sok ház eredeti volt az 1960-as évekbeli építési szabványoknak megfelelően, amikor megvettük. Beleértve az egyablakos alumínium ablakokat.

Modernizálunk, miközben átalakítjuk (beleértve a a mennyezet nyitva hagyva a gerendákat), és ez magában foglalja ennek az otthonnak a hatékonyabbá és kényelmesebbé tételét.

Megvan korszerűsítette a lámpákat. Ideje volt, hogy a régi ablakok menjenek.

1960-as évek alagsori átalakítása Új Windows #remodelaholic

Már megtettük kicserélte az ablakot a fürdőszobában, így apránként az összes ablak dupla ablaktáblájú vinil ablakokká válik.

Néhány különböző módja van az ablakok telepítésének, és elég régóta barkácsolok (és elég közel figyelem a vállalkozókat), hogy bízzak a saját Windows telepítésében.

Ezt a 2 ablakot az eredeti beton alapozás veszi körül, és én akkor telepítettem, amikor kint hideg volt, így kicsit más volt a telepítés, mint mások, amit én csináltam.

Nézze meg a videót további információkért arról, hogyan telepítettem ezt az alagsori ablakot.

Új alagsori Windows telepítése az 1960-as években az alagsori átalakítás #remodelaholic

További alagsori átalakítási projektek:

Új Windows telepítése egy alagsori átalakításba #remodelaholic

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Cass