Vakcinák tárolási és kezelési eszköztára

Avatar admin | 2021.01.31. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

A COVID-19 oltási szolgáltatóra vonatkozó követelmények

Az oltóanyag-tárolási és -kezelési eszközkészlet egy COVID-19 oltási kiegészítéssel frissült, amely a COVID-19 vakcinák tárolására és kezelésére vonatkozó legjobb gyakorlatokkal kapcsolatos információkat tartalmaz. A COVID-19 oltási programban részt vevő valamennyi oltásszolgáltatónak megfelelő körülmények között kell tárolnia és kezelnie a COVID-19 vakcinákat, hogy fenntartsa a hideg láncot, amint azt az eszközkészlet és a függelék vázolja.

Ez a kiegészítés minden egyes COVID-19 termékre vonatkozó konkrét tárolási és kezelési információkkal frissül. Kérjük, regisztráljon e-mailes értesítésekre ezen az oldalon, hogy értesítést kapjon a frissítésekről, vagy gyakran ellenőrizze ezt a weboldalt.

Kérjük, regisztráljon e-mailes értesítésekre ezen az oldalon, hogy értesítést kapjon a frissítésekről, vagy gyakran ellenőrizze ezt a weboldalt. További információ a COVID-19 oltásszolgáltató követelményeiről, valamint a beiratkozással, megrendeléssel és az oltási látogatást alátámasztó adatokkal kapcsolatban A COVID-19 oltási szolgáltató követelményei és támogatása CDC


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok