Valódi pénzt kereshet fémdetektálással?

Avatar admin | 2021.01.15. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Valódi pénzt kereshet fémdetektálással?

Fénykép: Voyagerix (Shutterstock)

Voltak rengeteg szemet gyönyörködtető hír arról, hogy milyen emberek használnak fémdetektorok feltárására értékes tárgyak –ősi érmék, értékes ékszerek, aranyrögök, talán még egy darab I. Károly koronáját? (A britek mindig a legjobb leletekkel rendelkeznek).

Bármennyire is izgalmasak ezek a felfedezések, az ilyen tárgyak megtalálásának esélye alacsony, és ez függhet a tapasztalatától, a használt fémdetektortól, a felfedezett helyektől és döntő mértékben az elkötelezettségétől. Lehetne egy kis plusz készpénzt keresni egy fémdetektorral, de ne várja, hogy megéljen belőletalán csak heti 20 dollár. Aztán megint a nagy lelet lehetősége is elkeserítő, de időt és fektetnie kell pénzt és fejleszteni néhányat knowhow, ha reméled, hogy meg fogod csinálni –és készen áll arra, hogy út közben sok régi rozsdás körmöt feltárjon.

Hogyan fizethet a fémdetektálás

Ha elég szerencsés az értékes felfedezése tárgyakat miközben fémdetektál, csak ne feledje, hogy kompenzálniuk kell a költségeket – az Ön ideje pénz, fémdetektorok több ezer dollárba került, és valószínűleg utazási kiadásai is vannak.

Ráadásul előfordulhat, hogy nem fogja megőrizni a kincset, még akkor sem, ha talál ilyet. Míg a legtöbb államnak van kereső-tartója kincstári törvény, egyes államok megkövetelik, hogy a talált tárgyak értéke legalább 100 dollár legyen át kell adni rendőrségre.

Valójában valószínűleg több pénzt fog keresni, ha professzionális detektorként keresik az emberek elveszett ékszereit. Csatlakozhat olyan webhelyekhez, mint a Gyűrűkeresők, megengedve a környéken élő emberek, hogy felvegyenek téged helyi fémdetektornak. Ne feledje azonban, hogy a professzionális detektorok általában csak gázpénzt és 25-50 dolláros „hívási díj” (a zavarásért, ha semmi sem derül ki), és általában „jutalom alapon” dolgoznak (fizessenek, amit tudnak). Lehet, hogy az öröm, hogy valaki elveszett jegygyűrűt talál, a saját jutalma lehet, de valószínűleg nem akarja fontolóra venni sokkal több, mint hobbi.

A pénzkeresés másik lehetősége az futás a népszerű fém detektálja Y-tkiube csatorna, de először tényleg időt és némi pénzt kell befektetnie ebbe (ha többet szeretne megtudni arról, hogy pénzt keres Y-nkiube, lásd ezt Lifehacker poszt ).

Ezen kívül ki tudja – talán talál valami rejtett kincset végül is a tornácod alatt?

Etikai szempontok

Bármelyik embernek van fantáziája, elkezdődik, és sok könyve van, ordít és válaszol. korlátozó ahol fémdetektálást végezhet. Ne próbáld be nemzeti parkok, közel műemlékek, vagy tovább történelmi harctérek ill néhány indián föld. Azok az emberek, akik figyelmen kívül hagyják a szabályokat, hajlamosak rossz nevet adni a hobbinak, ezért sok detektor kövesse a etikai kódex.

További információk a jogi megfontolásokról: nézd meg ezt a bejegyzést tól től fémdetektáló blog Tech Metals Research.


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok