Váltson át a Metro-ra, és szerezzen be egy Motorola One 5G Ace-t olcsón a koszért – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.13. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Metro Motorola egy 5G ász promóciós oldal

Úgy tűnik, hogy az 5G telefonok ára orrba merül. A Metro, korábban MetroPCS, ma pedig a T-Mobile almárkája, a legolcsóbbat kínálja, amit eddig láttunk: mindössze 20 dollárt. Ez egy új költségvetési modell a Motorolától, a Egy 5G ász. De amint az ilyen alacsony ár mellett várható, van néhány húr.

Az egyik: az üzlet csak a Metro üzletekben érhető el – kiskereskedelmi üzletekben, ahová valójában be kell lépnie, húsos emberi testével. Másodszor, meg kell váltania a szolgáltatást egy másik szolgáltatótól, hogy jogosult legyen a kedvezményre. Enélkül a Motorola One 5G Ace ára 279,99 dollár. Ami igazságos, még mindig nagyon jó ár egy 5G-s rádióval ellátott telefonért.

Ami a többi: érdekes modul. A 6,7 hüvelykes 1080p képernyő és a hatalmas 5000 mAh akkumulátor a 2021-es méretarány túlsó szélén van. Azok, akik szeretik a nagy, fényes kijelzőket és a hosszú böngészési munkameneteket, biztosan értékelni fogják. A Snapdragon 750G chip talán több, mint amit egy költségvetési modelltől elvárhatunk, ugyanúgy, mint a 128 GB-os tárhely.

Motorola One 5G Ace elöl és hátul
Motorola

A telefon hármas hátsó kamerával és ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik (ez a Moto logóban rejtőzik), de hiányzik belőle több prémium funkció, például a vezeték nélküli töltés. Az Android 10 elavult verzióját futtatja. A zárolatlan verzió, jelenleg a Motorola webhelyén értékesítik, 400 dollár.

A Metro weboldala online eszközön keresztül irányítja a leendő vásárlókat a legközelebbi metróüzletbe. Tekintettel arra, hogy mennyire igényes lehet egy ilyen telefon, és a Metro hogyan korlátozhatja a készleteket azokra a területekre, amelyek jelenleg 5G szolgáltatást nyújtanak, felhívnám a boltot, és az utazás megkezdése előtt még egyszer ellenőriznöm kell, hogy van-e náluk telefon. .

Forrás: Metró a T-Mobile-tól
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it