Vásároljon otthont egy olasz városban, kevesebb mint 2 dollárért

Avatar admin | 2021.03.14. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Ház vásárlása egy olasz városban kevesebb, mint 2 dollárért

Fénykép: Giuliano Guida (Shutterstock)

Egy év lemondott utazási terv után valószínűleg készen áll arra, hogy útnak induljon, vagy felpattanjon egy repülőgépre, és menjen valahol ez nem a környéked. És ha valamivel állandóbbra gondoltál, akkor az olasz Basilicata régióban található Laurenzana város legutóbbi ajánlata érdekelheti.

Mint más, elhagyott – mégis teljesen csodálatos – történelmi otthonokkal teli falvak, Laurenzanának is van néhány a piacon 1 euróért (kb. 1,20 dollár). De a hasonló promócióktól eltérően ez nem igényel kauciót. Itt van, amit tudnia kell a látszólag túl jónak tűnő ajánlatról.

Hogyan lehet romos otthonhoz jutni Olaszországban, 1,20 dollárért

Ezekkel az alapvetően ingyenes házakkal általában Olaszországban (és Európában máshol) működik, hogy az 1 euró (vagy bármi az eredeti költség) mellett a vevőknek betétgaranciát kell fizetniük. A betétek általában 2000 és 5000 euró (körülbelül 2380 és 5950 dollár) között vannak, és azzal a kikötéssel járnak, hogy az új tulajdonosok bizonyos felújításokat meghatározott időn belül végezzenek. Aztán miután elvégezték a munkát és helyreállították a házat, visszakapják a kauciót.

Laureleana polgármestere, Michele Ungaro elmagyarázta a stratégiát a CNN-nek:

Segíteni akarunk az újonnan érkezőknek álmaik házának megvásárlásában, anélkül, hogy megnehezítenék az unalmas eljárások és a szigorú követelmények betartását. Időnként nehéz lehet eligazodni a szabályozásban, különösen, ha külföldi. Azt akarjuk, hogy ez a kaland öröm legyen, és ne teher. Ezért nem kérünk betéti garanciát a munkálatok gyors végrehajtásának biztosítása érdekében. Egyfajta fenyegetésként hangzik. Bízunk a vásárlók jóhiszeműségében és elkötelezettségében, de folyamatosan figyelemmel kísérjük a felújítás folyamatban lévő munkáját és állapotát.

Lehet, hogy a folyamat könnyebb, de vannak bizonyos követelmények a Laurenzana-házakra vonatkozóan. Az 1 euró mellett azoknak, akik remélik, hogy megvásárolják ezeket az otthonokat, javaslatot és részletes felújítási tervet kell benyújtaniuk az ingatlanra. Ha javaslatukat elfogadják, az új lakástulajdonosoknak a vásárlástól számított három hónapon belül meg kell kezdeniük helyük javítását, és három éven belül be kell fejezniük a végső rehabilitációs projektet.

Ha Laurenzanában szeretne házat vásárolni, küldjön további e-mailt a comunelaurenzana@rete.basilicata.it címre.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok