Hogyan lehet elérni a sötét módú 2FA kéréseket az Androidon

Avatar admin | 2021.02.17. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Lassan, de biztosan minden az általunk használt szolgáltatás hozzáadódik sötét mód. Ez a részenkénti bevezetés elkeserítő számunkra, akik csak egy sötétebb változatot szeretnének mindannak, amit csinálunk várakozás nélkül, de ez így lesz. TA legújabb Android-szolgáltatás, amely beindult, a kéttényezős hitelesítési felszólítás a Google-szolgáltatásokhoz az Android rendszeren. Ismeri azt, akiről beszélek – valahányszor új számítógépen jelentkezik be Google-fiókjába (vagy a böngészőjéből származó cookie-k törlése után a szokásos számítógépére), akkor a rendszer kéri a kérelem hitelesítését az Android-eszközén, ha korábban már beállította a szolgáltatást a biztonsági beállításokat.

meghatározatlan

Pillanatkép: David Murphy

A felszólítás a következőképpen fog kinézni:

meghatározatlan

Pillanatkép: David Murphy

Ne feledje, hogy az enyém már átállt sötét üzemmódra. Ezt megemlítem, mivel több mint egy hete nem tettem egyetlen dolgot az Android készülékemmel – nincs operációs rendszer vagy alkalmazásfrissítések. Fene, még be sem kapcsoltam. Úgy tűnik, hogy a Google kapcsolója szerveroldali, mivel jelenleg személyes fiókokhoz (de még nem a Workspace-fiókokhoz, jelentésekhez) vezet 9to5Google).

Az új képernyő megjelenítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Android-témája át van-e állítva sötét módba. Ezt elég könnyű megtenni, de a konkrét lépések a használt telefontól függően változhatnak. A Pixel-en az opció él Beállítások> Megjelenítés> Sötét téma. A bekapcsoláshoz egyszerűen pöccintsen a kapcsolóra.

meghatározatlan

Pillanatkép: David Murphy

Koppintson az opcióra a sötét mód manuális be- és kikapcsolásához, vagy ütemezés beállításához is, amikor azt szeretné, hogy a telefon témája világos vagy sötét legyen.

meghatározatlan

Pillanatkép: David Murphy

Bár a Google változása nem eízületi-megrázó, csak még egy módja van a sötétebb érzés a készüléken. És mint mindig, remek emlékeztető a sötét mód beállításainak ellenőrzése és testreszabása a kívánt módon – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell hagyni a borongós megjelenést egy felemelőbbé, ha a sötét módot kissé fárasztónak találja.


Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok