Vettünk egy házat (Üres házi túra) – papír és öltés

Avatar admin | 2021.05.21. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Ha követed tovább Instagram ezt már tudod, de … vettünk egy házat!

Kép üres konyha minimális fa szekrények és zöld természetes kő pultok.

Újra házat akartam venni SOOOOO hosszú ideig! És hosszú időbe telt, mire ideértünk. De most már hivatalosan is elmondhatom, hogy HÁZOT VESZTÜNK! Ezen az őrült piacon (különösen Dél-Kaliforniában) úgy érzem, hogy ez valami nagyon izgatott. De még a piac sem volt őrült most, nagyon izgatott lennék, mert ez azt jelenti, hogy bőven lesznek projektjeim. És annyira pumpáltam tőle.

Ennek ellenére sok munkát kell elvégezni új helyünkön, és a változások már megkezdődtek. Ezért arra gondoltam, hogy jó alkalom lenne megosztani az összes új fényképet az új otthonunkról.

Akarom látni? Kattintson az összes fotóra.

Üres házi túránk

Tehát először! Néhány további információ a házról … A ház a 60-as években épült, de abban az időszakban még nincs sok (ha van ilyen). Sajnálatos módon. Nagyon szerettem volna több 60-as elemet ebben az otthonban, de valamikor átalakították, jóval azelőtt, hogy megvettük volna. Ami azt jelenti, hogy ismét felújításra szorul. Kelt, de jó / szilárd állapotban van. Szeretem azt mondani, hogy valahol a bélmunka és a teljesen átalakított ház között van.

Egyébként a ház 3 hálószoba és 2 fürdő, további különálló irodahelyiséggel. Nagyon privátnak tűnik, amit nagyon szeretünk, és kint van néhány alattomos folt, ahonnan láthatja a hegyeket. És ettől valahogy varázslatosnak érzem magam, őszintén.

MINDENféle tervem van arra vonatkozóan, hogy mit akarunk kezdeni a térrel, de fázisokban csinálunk dolgokat, hogy felgyorsuljunk és pénzt takarítsunk meg. A listán elsőként szerepel egy új tető (a jelenlegi több mint 20 éves), új tetőablakok (amiknek nagyon örülök, annyira izgatott vagyok), az első fázisú konyha felújítása (apró változtatások) és új parketta. Végül elvégezünk egy nagyobb (második fázisú) konyhai felújítást, átalakítjuk mindkét fürdőszobát, kicseréljük az ablakokat és még sok minden mást. Van egy tervünk arra is, hogy végül kinyissuk a nappalit a tornác felé, amiben TÉNYLEG remélem, hogy lendülhetünk, de még nem vagyok biztos benne. Drukkolás.

MINDENBEN itt találhatók az összes belső kép. Nehéz egy teljesen üres házról képeket készíteni, és bevallom, hogy egyszer ilyen rohanásokat készítettem, hogy megbizonyosodhassak róla, hogy fényképeket tudok-e szerezni, mielőtt bútorokat költöztetnénk, de itt tartunk …

Nappali

Amikor belép a bejárati ajtón, azonnal a nappaliban van. Nincs bejárat vagy folyosó, mivel ez egy kisebb ház. És bár szeretném, ha valamivel több hely lenne, amikor belép, nem bánom, hogy így állították be.

Szeretem azt a kijelentést, hogy óriási kandalló van, amikor belép. De ami nem tetszik, az az, hogy főkönyvi borítja. NEM az én dolgom. És az egész házban lévő LVP padlóval kombinálva (ami szintén nem a kedvencem), olyan, mint egy szürke csodaország itt. Amiben nem vagyok annyira. Mikor cseréljük, cseréljük a padlót ÉS a kandallót is. De most azt tervezem, hogy kifestem (a kandallót nem a padlót), amíg lényegesebb változtatásokat nem tudunk végrehajtani a kandallón.

A nappali ablakai igazán nagyok, ami remek! De eredetiek, ezért valamikor ki kell cserélni őket. És ez az a terület, amellyel kapcsolatban nagyobb tervek vannak.

Egy ideális világban szeretnék egy hatalmas kétrészes (harmonika) ajtót csinálni a két ablak cseréjéhez. Ez majdnem az ablakok teljes hosszán átnyúlik. Az ilyen típusú ajtóknál az a helyzet, hogy bizonyos szerkezeti változtatásokat igényel, és ez nagy dollárokat jelent.

Ennek ellenére még nem zártuk ki. Olyanról van szó, amelyet a ház első megtekintése óta ábrázoltunk, és amit nagyon szívesen megcsinálnék. Azt hiszem, ez teljesen átalakítaná a teret. Költséghatékonyabb alternatívaként, ha ez végül nem kerül be a számunkra szóló kártyákba, az ablakok helyén dupla ajtók is jóak lennének.

Fénykép üres nappali nyilatkozat főkönyv rock kandalló.

Fotó üres ház fehér falakkal és fa padlóval.

Konyha

A bejárati ajtótól jobbra van a konyhánk. Most nagyon eldugottnak és bezárultnak érzi magát, és ezt a lehető legnagyobb mértékben meg akarom változtatni, anélkül, hogy eltávolítanám a falat, amely elválasztja a nappalit a konyhától. Gondolom…

Jártam előre-hátra, hogy a fal teljes eltávolítása jó lenne-e a tér számára. De végső soron azt gondolom, hogy mivel a konyhai hely eleinte nem olyan nagy, valószínűleg nem akarjuk még jobban csökkenteni a lehetséges konyhai helyek mennyiségét. Ráadásul tetszik az ötlet, hogy ezt a szobát egy kicsit eltávolítsák a fő élettérből. Még akkor is, ha csak egy négy láb hosszú fal választja el a kettőt.

BTW – Ez az első szoba házunkban, amely átalakul. Itt már elkezdtük a változtatásokat, és izgatottan várjuk az itt rejlő lehetőségeket. Ez nem a mi stílusunk, ahogy természetesen. És remélem, hogy végül kibővítem a konyhát, de külön bejegyzésben elmagyarázom az itt végrehajtott változásokat.

Kép üres konyha, minimális fa szekrények és fehér falak.

Kép üres konyha minimális fa szekrények és zöld természetes kő pultok.

Kép üres konyha minimális fa szekrények és zöld természetes kő pultok.

Étkező

Sajnos nem kaptam remek fotókat az ebédlő helyiségéről. De részben ebből a szögből láthatja alább. Még mindig megszokja a helyiségek fényképezését egy magasabb helyen. Meg tudod mondani?

Van egy tolóajtó, amely a hátsó udvarba vezet, és elegendő hely van egy kis (isz) étkezőasztal elférésére. Kicsi, de érzi

Fotó üres étkező kisebb 60-as évek otthonában.

Elsődleges hálószoba

Az első hálószobában a legjobban a nagy ajtók vezetnek kifelé. Az oldalsó ablakok a dupla ajtók mellett is teljesen kinyílnak (akárcsak egy ajtó). Ami elég bájos. Maga a szoba kissé szűk, de a nagy ajtók, amelyek kifelé mennek, valóban segítenek abban, hogy kevésbé legyen bezárva.

Valószínűleg a legfurcsább része a ház elrendezésének, hogy az első hálószoba közvetlenül a nappali terének közelében van. Amikor először megláttuk a házat, engem zavart. És ez még mindig valahogy így van, ha őszinte vagyok. De most, hogy egy ideje itt élünk, megszoktam. És egyetlen ház sincs nélküle, igaz?

Fotó a hálószoba üres helyéről, mielőtt a bútorokat beköltöztetnék.

Tükrözött tolóajtók fotója üres hálószobában.

Hayes szobája és vendégszobája

A ház két másik hálószobájának elrendezése nagyon hasonló. Hayes szobája valamivel kisebb, mint a vendég hálószoba, de mindegyiknek van egy megfelelő méretű ablaka és ventilátora.

Fotó egy kis, üres hálószoba mennyezeti ventilátorral.

Fotó üres hálószoba modern mennyezeti ventilátorral.

Fürdőszobák

Új házunk két fürdőszobával rendelkezik. Egy fürdőszoba az elsődleges hálószobához csatlakozik. És egyet a másik két hálószoba között, amelyet Hayes és a vendégek használhatnak.

Mindkét fürdőszobában tisztességes mennyiségű korszerűsítésre van szükség, amit haldoklóan kezdek. De nem ez az első prioritásom. Tehát később kapjuk meg. Miután eljutunk néhány más felújításhoz.

Fotó: üres fürdőszoba fa szekrénnyel és fekete természetes kő pultokkal.

Fotó folyó sziklapadló üres fürdőszobában.

Családi iroda

Ez a hely a kertben található, és nincs a ház többi részéhez kötve. Ennek az irodahelyiségnek a megléte volt az egyik oka annak, hogy ajánlatot tettünk a házra. Három hálószoba, mind Jeff, mind én otthon dolgozunk ÉS egy kisgyermek rohangál, kissé szűknek érezte magát. De ezzel a további térrel megvalósíthatónak érezte.

Ez elsősorban Jeff munkaterülete lesz, mivel gyakran találkozik, és egyébként is rengeteg projektet fogok végezni a főházban. De itt is lesz egy kanapénk pihenésre, így mindannyian itt tölthetünk időt munka után (ha akarjuk).

Teljesen fehér, üres otthoni irodahelyiség fényképe.

Teljesen fehér, üres otthoni irodahelyiség fényképe.

Szeretne látni néhány felújítást, amelyet már elkezdtünk?

Részletesebb terveket osztok meg a különböző helyiségekről, miközben végigvesszük az egyes szobák átalakítását és díszítését. Jelenleg a konyhán dolgozunk. Tehát valószínűleg hamarosan itt kezdem megosztani. És már megosztottam egy csomót Instagram (főleg történetekben, ha bepillantást akarsz kapni – a legfontosabb részeim között szerepel a ‘konyha reno 1‘).

Videotúra

És! Szinte elfelejtettem, hogy valójában egy videós sétát tettem át a teljes belső térben (és a hátsó udvarban) az Instagramon, ha meg akarja nézni.

Itt megnézheti: üres ház bejárása 60-as éveink otthonában!

PS Nem mintha számítana, de csak mellékesen: ez nem az első ház, amelyet megvásároltunk (ez a második). De már nagyon régóta megvásároltuk az első házat, olyan érzés volt, mintha újra először vásárolnánk a házat. Haha. Olyan sok tennivaló, papírmunka és előzetes jóváhagyások, valamint a foglalkoztatás ellenőrzése sokszor. Teljesen megfeledkeztem erről a folyamatról.

Tehát, ha most megy keresztül a házvásárlási folyamaton, úgy érzem! És ha még nem vagy, de szeretnél a jövőben, csak tudd, hogy a folyamat időnként hosszúnak és frusztrálónak tűnik. De akkor van egy házad, és megfeledkezel azokról a nehéz / frusztráló részekről, amelyeken keresztülmentél. Olyan, mint egy kisbaba.
Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok