Vigyázz a streaming szolgáltatás áremeléseire 2021-ben

Avatar Gadam | 2020.12.30. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a Vigyázz a streaming szolgáltatás áremeléseire 2021-ben című cikkhez

Fénykép: Mondta Marroun (Shutterstock)

A streaming TV áremelése új ünnepi hagyománnyá vált, mivel a Netflix, a Disney + és a Hulu 2021-et megelőzően megemelte előfizetési árait. Ezért az év vége jó alkalom annak megerősítésére, hogy mennyit fizet az előfizetésekért, és törölje azokat, amelyeket alig használ.

Legutóbbi tévés streaming áremelkedések

Netflix emelte népszerű, szabványos tervének (1080p és két egyidejű adatfolyam) árát, havi 12,99 dollárról Havonta 13,99 USD. A Netflix prémium csomagja (4K videó és négy egyidejű adatfolyam) 15,99 dollárról dollárra nőtt Havonta 17,99 USD. Ezek a változások mind az új, mind a régi előfizetőkre érvényesek. Az SD-streaminget és csak egyetlen adatfolyamot kínáló alapterv változatlan maradt, havi 8,99 dollár.

Disney + decemberben bejelentette, hogy havi előfizetési árát egy dollárral emeli Havonta 7,99 USDés éves előfizetése tíz dollárral nő, 79,99 USD. Az árváltozás 2020. március 26-án lép hatályba, így most is alacsonyabb árat rögzíthet.

Hulu évente újabb túrát tart, ezúttal az élő TV-termékét 54,99 dollárról dollárra növeli Havonta 64,99 USD. A reklám nélküli nézési lehetőség 60,99 dollárról USD-re nő Havonta 70,99 USD. A Hulu csak VOD-ra vonatkozó tervei változatlanok maradnak: 5,99 USD / hónap hirdetésekkel és 11,99 USD / hónap hirdetések nélkül. Ezek a változások december 18-án léptek hatályba mind a meglévő, mind az új előfizetők számára.

Emellett az év elején a YouTube TV bejelentett óriási havi 30% -os növekedés 50 dollárról 65 dollárra, amely július 31-én lépett hatályba.

Ez kiegészíti az esetlegesen igénybe vehető egyéb szolgáltatásokat, például:

Ideje egy streaming TV auditnak?

Mindent elmondva, ezek a növekedések valószínűleg csak néhány dollárral befolyásolják a teljes streaming számláját, még akkor is, ha egynél több szolgáltatással rendelkezik (az átlagember három fizetős TV előfizetés). Ez a tény valójában nem teszi lehetővé a hagyományos kábeldoboz beszerzését sem, amelyek még mindig nagyon drágák a TV-streaminghez képest (az átlagos kábelszámla 217,42 USD, a döntési adatok felmérése szerint).

De ezek az áremelkedések idővel összeadódhatnak, mivel ezek a szolgáltatások mind örökzöld automatikus fizetést és éves megújítást használnak a hitelkártyáján keresztül. Ha törölni akarja, akkor mindent meg kell tennie, hogy kilépjen a megújításból, és sokan nem. A veszély az, hogy könnyű figyelmen kívül hagyni ezeket a növekedéseket az idő múlásával – nézze meg Hulu élő TV-tervét, amely 25 dollárral emelkedett havonta az elmúlt pár évben. Ez sok pénz, ha nem figyelsz a költségekre.

Ha nem biztos abban, hogy mennyit költ a TV streamingjére, előfizetés-ellenőrzést kell végeznie: be kell olvasnia hitelkártya-számláit az előfizetési szolgáltatásokért, meg kell számlálnia a költségeket, és el kell döntenie, hogy mit szeretne törölni vagy megtartani – az előfizetésről bővebben ellenőrzések, olvassa el ezt a Lifehacker bejegyzést.

Mivel úgy tűnik, hogy ezek a szolgáltatások az év végén növekszenek, érdemes felállítania egy megfelelő éves előfizetés-ellenőrzési emlékeztetőt a naptárában – ez egyszerű módja lehet a pénzmegtakarításnak.

[ad_2]
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it