Viszlát CBS All Access, Hello Paramount + és rengeteg új tartalom – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.19. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Hány streaming szolgáltatásra van valakinek valójában szüksége? És mennyire akarja őket? Ez a nagy kérdés a streamingnek manapság, és egyelőre nehéz igazolni a CBS-specifikus szolgáltatást, amelyet leginkább Star Trek. A ViacomCBS anyavállalat is tudja, és átnevezi a szolgáltatást Parmount + -ra, miközben rengeteg új műsort és filmet ad hozzá más csatornákról.

Mi a közös a Nickelodeonban, a Comedy Central-ban, az MTV-ben, a BET-ben és a Smithsonian Channel-ben? Mindegyikük a ViacomCBS tulajdonában van, és a cég streaming szolgáltatásához érkeznek. Míg a CBS All Access csak a CBS-tartalmakra koncentrált, mint például Star Trek és NCIS, az átnevezett verzióban sokkal több műsor és film lesz a Paramount katalógusból.

Igen, van márkanév. Az új név nemcsak a műsorok és filmek nagyobb változatosságát tükrözi, hanem azt a követelményt is, hogy egy plusz szimbólumot hozzá kell fűzni az előfizetéses szolgáltatás nevéhez. Hamarosan a CBS All Access-t a Parmount + ismeri.

De a név megváltozik, az új tartalom a Parmount + -ot vonzóbbá teszi. Már ha a jelenlegi CBS All Access webhelyre megy, látni fogja a Avatár az utolsó léghajlító, Mancs őrjárat, RENO 911!, és több. Összességében a Viacom + azt ígéri, hogy a frissített streaming szolgáltatás hozzáférést biztosít „30 000 TV-epizódhoz és akár 1000 filmhez”.

Ez magában foglalja az MTV, a Comedy Central és más eredetiket, amelyek egyenesen a Paramount + -ra kerülnek. Az újonnan átnevezett Paramount + március 4-én indul az Egyesült Államokban, röviddel később pedig követni fogják a többi országot.

Forrás: ViacomCBS
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok