Wyze jelenleg nem kaphat chipeket, ami mindannyiunk számára rossz hír – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.29. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Egy Wyze Cam v3 egy Wyze kézi vákuum mellett.
Wyze

A Wyze e-maileket küld a felhasználóknak rossz hírekkel – csak a fényképezőgépek készítéséhez szükséges szilícium körülbelül harmadát tudja megszerezni. Ez azt jelenti, hogy a következő évben a Wyze kamerák in és gyakran nincs raktáron, A Cam Plus előfizetői kiemelt hozzáférést kapnak a Wyze Cam v3-hoz, és a vállalat idén még több „buta” elektronikát dob ​​piacra.

Nemcsak Wyze-nek van gondja a szükséges szilícium megvásárlásával. De a cég e-mailje szerint a Wyze egyre jobban sújtja, mivel ez alacsony árrésű, nagy volumenű vállalkozás. A kamerák és egyéb termékek gyártásához szükséges chipek nélkül a Wyze-nek meg kell változtatnia az üzleti tevékenységének fókuszálását.

Ez nagyobb hangsúlyt fektet az olyan szolgáltatásokra, mint a Cam Plus. Wyze a közelmúltban már új funkciókat adott a Cam Plus-hoz, a kedvezményekkel együtt. A legutóbbi Wyze termékbemutatók előrendelési árral indultak. De később megemelheti az árat. Az első példány a Wyze Cam v3, amely 19,99 dollárért indult, de 23,99 dollárért fog fizetni. A Cam Plus előfizetők 19,99 dollárt fizetnek.

És egyelőre csak a Cam Plus előfizetői vásárolhatnak Wyze Cam v3-at. Mindenkinek meg kell várnia, amíg Wyze további készletet készíthet. Természetesen most feliratkozhat a Cam Plus szolgáltatásra, hogy kihasználhassa ezt az előnyt. A Wyze webhely még felajánlja, hogy egyszerre adjon el Önnek mindkettőt (ha a v3 raktáron van).

A chip-ellátás hiánya azonban nem csak a Wyze kamerákat érinti. Wyze szerint a nem iOT termékekre fog összpontosítani, például a legutóbbi kézi vákuumra. Annak ellenére, hogy nem illett be Wyze szokásos kínálatába, a vákuum gyorsan elfogyott, és a vállalatnak alkalmazkodnia kellett, hogy több készlet álljon rendelkezésre. Wyze szerint több olyan terméket fog kiadni, amelyek nem kapcsolódnak Wi-Fi-hez az év végén.

Nem nagy hír a Wyze rajongói számára, de a vállalat legalábbis az átláthatóságot választotta. Most már tudjuk, miért csak a Cam Plus-előfizetők vásárolhatnak most Wyze Cam v3-at. Jobb elképzelésünk van arról, hogy mire számíthatunk a jövőben: több nem iOT termékre és nagyobb hangsúlyt fektetünk az előfizetésekre.

Míg Wyze csak név szerint említette a Cam Plus-t, azt mondta, hogy a hangsúly a többes számú előfizetésekre összpontosul. Tehát további híreket várhat az új Biztonsági megfigyelő szolgáltatásról. És talán meglátjuk más előfizetések bevezetését is. Ha ez megtörténik, itt leszünk, hogy elmondhassuk te erről.

Forrás: Wyze
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok