10 videojáték-filmzene, amelyet hallgathat munka közben

Avatar admin | 2021.06.22. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a 10 videojáték-filmzenéhez, amely növeli a termelékenységet

Kép: Nintendo

Nehéz lehet csendben dolgozni, de olyan zene megtalálása is kihívást jelent, amely nem vonja el a figyelmét a nagy koncentrációjú feladatokról – például az írásról. De kiderült, hogy a videojátékok dallamai tökéletes háttérzene lehetnek, amikor összpontosítania kell. Nem komolyan.

Mint ez Reddit post rámutat, a videojátékos zene általában instrumentális, így kevésbé tolakodó, és kifejezetten azért van összeállítva, hogy koncentrált és motivált maradjon. Lehet, hogy szkeptikus vagy, ha nem játszol játékokat, de biztosíthatom, hogy a játékzene sokkal több, mint az elmebeteg sípolás és a bloppolás. Ez az NPR rádiós szegmens 2014-től kifejti, hogy a videojáték-zeneszerzők gyakran klasszikus képzettségű zenészek, akik ugyanazokat a technikákat alkalmazzák munkájukra, mint bármely klasszikus zeneszerző.

Egy olyan egész életen át tartó játékos számára, mint én, ez nem éppen meglepő – munka közben gyakran hallgatok játékzenéket. Ez azt jelenti, hogy újoncként nehéz megtalálni a jó hangsávot a koncentrációhoz – vannak ezer játékokat, és hacsak még nincs listád a kedvencekről, a videojáték-zene világába gázolni elsöprő lehet.

Az erőfeszítések megtakarítása érdekében összeállítottam egy listát 10 kedvenc videojáték-hangsávomról, amelyeket hallgathatok, miközben írsz, tanulsz, vagy rajzolsz, vagy bármit is csinálsz. A lista összegyűjti a szeretett klasszikusokat és a személyes kedvenceket, de ez semmiképpen sem végleges – ha a kedvenc játékod filmzene hiányzik, nem azért, mert szerintünk nem érdemes, ezért mindenképpen nevezd el a megjegyzésekben.


Forrás link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok