13 tanári megbecsülési hét ötlet

Avatar admin | 2021.05.05. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Valamikor tanár voltam! Pontosabban egy középiskolai gyógypedagógiai befogadó tanár. Fontos számomra, hogy megmutassam a tanároknak, mennyire szeretjük őket. És most, hogy Maxwell és Mila a hét néhány napján óvodában van, szeretnék megosztani a tanárok megbecsüléséről szóló heti ötletekkel!

Szerintem a tanárok ajándékai bonyolultak, különösen, ha nem ismered nagyon jól a tanárokat. (Ezt használom minden évben praktikus nyomtatható a probléma megoldására!) Nyilvánvalóan meg akarsz adni nekik valamit, amit valóban használhatnak és élvezhetnek. Nyilvánvaló, hogy az ajándékkártyákat mindig nagyra értékeljük. Mivel adtuk az övéiket tanárok ajándékkártyák karácsonyra, Mást akartam csinálni a tanárok megbecsülésének hetében. Íme 13 okos és hasznos tanárbecsülési ajándékötlet!

A tanárok értékelési ajándékötletei

Tanári megbecsülési hét ötletei

Azt is szerettem volna, ha az ajándék legalább részben gyerekeknek készült, ami bonyolult, mivel még csak 3 éves. Végül ezekkel az aranyos gyertyákkal végeztünk, és Max segített az ajándékokhoz csatolt jegyzetek elkészítésében. Nézd meg azokat a gyönyörű firkákat! (Lásd a listán a 3. helyet!)

1. Tanári elismerő sorsjegyek

Ki ne szereti a karcolás és a szalonna elnyerésének trilláját? Nyomtassa ki ezt ingyen Megnyertem a lottót, mivel te voltam a tanárom kártya és néhány karcolás.

A tanárok értékelési napjának ötletei sorsjegyekkel

2. Gyertya és öngyújtó

A gyertya és az öngyújtó hasznos ajándék, amelyről tudni fogja, hogy megszokja. Íme 2 aranyos mondás ehhez a tanári elismerő ajándékhoz:

  1. Köszönöm, hogy fény voltál egy gyermek életében
  2. Köszönöm, hogy segítesz ragyogni

Tanári megbecsülési ötletek

3. Notebook papír vászontáska

Ezeket az aranyos táskákat készítettem vonalzóval, kék és piros állandó jelölőkkel. (Ez a legjobb üzlet, amit valaha láttam egy 15 táska csomagon!) Megtöltöttem a táskákat néhány kedvenc dolgukkal. Mindig kinyomtatom ezt a „Mindent a tanáromról” ingyenes nyomtatott bálát, hogy megkönnyítsem az ajándékvásárlást az egész tanév során.

Notebook papír vászon táska

4. Edénytartó

Ehhez a hasznos tanári ajándékhoz csak egy üres konzervdoboz és minden íróeszköz szükséges! A tanárok imádják az iskolai felszereléseket, ezért készítsen tanárt tollakkal, ceruzákkal és száraz törlési jelölőkkel!

konzervdoboz kézműves

5. Cserepes növény

A növények mindig jó ötletek! Kérje meg a gyerekeket, hogy segítsenek az edények és a pozsgás növények festésében. Ezután adja hozzá ezt az aranyos “Köszönjük, hogy segítettünk növekedni” ingyenesen nyomtatható Három gyerek és egy hal.

Köszönjük, hogy segítettél növekedni

Tanári értékelési ötletek az étellel

6. Tanári megbecsülés reggeli

A bagel nagyszerű a tanárok megbecsülési reggelijéhez! Csak nyomtassa ki ezt az ingyenes „Mi olyan hálásak vagyunk nekünk”, és hozza be a bageleket és a feltéteket.

Bagel tanárnapra!  + ingyenesen nyomtatható

7. Gummi Medvék

Szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy a legtöbben szeretik a gumimackókat! Ez egy nagyszerű ajándék arra, hogy megadhassa életének minden speciális tanára. Fogja meg az alábbiakban ingyenesen kinyomtatható „Medvékkel boldog vagyok, hogy a tanárom” nevet és e-mail címet. Az ingyenesen nyomtathatót közvetlenül a postaládájába küldjük!

8. Csokis keksz

A családom megszállottja ezeknek a Tate csokoládé aprósüteményeknek. Megvásárolhatja őket a legtöbb Austin-i élelmiszerboltban, de meg is kaphatja ezeket az ízletes csemegéket az Amazon-on. Csak nyomtassa ki az ingyenes „Köszönöm, hogy nekem egy okos süti lett” táska tetejét, és tűzőgéppel csatolja!

DIY tanár ajándékok

9. Csokor napfényt

Ez a tanár megbecsülése az ajándékmeséknek még egy kis erőfeszítést igényel, hogy összefogjanak, de szeretem, hogy csemegéket és ajándékkártyákat adhatna ehhez a napsütéscsokorhoz egy tanár számára, amely életeket világít!

Csokor napsütés

Tanári elismerés ajándékkártya ötletek

Nem hibázhat az ajándékkártyákkal a tanárok megbecsülésének hetére!

10. Tacos

A Torchy’s nagy ügy itt Austinban, és az ajándékkártyák mindig nyertesek. Nyomtassa ki ezt az ingyenes „Nézzük a taco-t, milyen fantasztikus vagy” nyomtatható, és párosítsa egy barkácsolási papírból készült taco ajándékkártyatartóval! Ingyenes nyomtatási lehetőség a következő címen: Slinky és Moose.

Tanári megbecsülési ötletek

11. Pizza

Az ételek mindig jó ajándékötletek, és ki nem szereti a pizzát? Fogja Murphy papa ajándékutalványát, és kérjen hozzájuk néhány mini pizzadobozt. További információ itt: Slinky és Moose.

Tanári megbecsülési ötletek

12. Fagylalt

A fagyi mindenkit megmosolyogtat, nem ?! Fogja meg ezt az ingyenes nyomtatható fagylalt ajándékkártyát a címen Slinky és Moose és csatoljon egy ajándékkártyát egy helyi fagylaltozóhoz a kártya hátulján.

Tanár elismerés ajándék kártya ötlet

13. Fotó ajándék kártyatartó

Használjon egy képet a gyerekéről, hogy személyre szabott ajándékkártyatartót készítsen az adott tanár számára. Helyezzen egy választott ajándékkártyát közvetlenül a kiddos kezébe, imádnivaló! Keresse meg a teljes oktatóanyagot itt: Mindig ősz van.

Tanári megbecsülési hét ötletei

Ha tanár vagy, szívesen hallanám a legjobb ajándékokat, amelyeket a tanároknak adhat a tanárok megbecsülésének hetére! Mit szeretsz? Bármi, amit inkább nem kapna meg? Szülőként van ajándékajánlata a tanároknak? Szívesen hallanám …
Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok