Hogyan készítsünk kartonos játékautót »Upcycling DIY Project

Avatar admin | 2021.07.20. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Tegye kedvenc játékait vagy akciófiguráit ebbe a klasszikus vörös rúdba, és zoomoljon a ház körül! Megtanulhatja, hogyan készítsen karton játékautót a gyerekeivel egy szórakoztató délutáni tevékenység céljából.

hogyan készítsünk karton játékautót

Amikor középiskolás voltam, apám megkapta ezt a régi, 1957-es vörös Chevy Bel Air-t. Mindig is a kedvenc autóm volt, és egy nap felült, és úgy döntött, hogy beszerez egy ilyet, amit megjavíthatunk.

Mi (ő út több, mint én, igaz) sok időt töltöttem a motorháztető alatt, takarítottam és szépen futtattam, hogy körbe tudjunk hajózni. Még mindig van autója, és a mai napig ez a kedvenc autóm, valaha.

Tehát amikor eszembe jutott egy karton játékautó ötlete, nyilvánvalóan egy kis tisztelettel kellett fizetnem a Chevy-nek, és egy apró Bel Air-t készítettem a gyerekekkel!

hogyan készítsünk karton játékautót

Miért készítsen karton játékautót?

Ez egy újabb projekt az általunk végrehajtott projektek sorozatában, amelyek a kerékpározás felújításáról és a meglévő felhasználásáról szólnak! Ha lemaradna a többiekről, megnézheti őket itt!

Ezek a felújított projektek néhány célt szolgálnak.

Először is, minden olyan projekt, amelyre időt szán a gyermekével, olyan értékes befektetés. Teret teremt a kapcsolatod újfajta növekedésére, biztonságos és szórakoztató módon kreatív ügynökséget biztosít számukra, és új készségek kipróbálására ösztönzi őket.

Ezen túlmenően az újrahasznosított termékek, például a régi kartondobozok használata megmutatja gyermekeink számára az erőforrások megőrzésének és a fenntarthatóság fontosságának fontosságát. Nagyszerű lehetőség arra, hogy belekezdhessünk a Földet körülvevő beszélgetésekbe, és arra, hogyan tudunk jobban bánni vele.

És végül, ezeknek a felújított barkácsolási projekteknek mindegyikének eredménye egy játék, amellyel a gyerekek játszhatnak! Nagyon jó látni, hogy büszkék a kézimunkájukra.

hogyan készítsünk karton játékautót

Tippek karton játékautó készítéséhez a gyerekekkel

Ez egy olyan projekt, amelynek a tervezési döntéseitől függően lehet néhány kisebb darab vagy félig bonyolult alkatrész. Miközben gyermekével készíti el a kartonból készült játékautót, szükség esetén segítsen neki ezekben az alkatrészekben.

De! Mindig jó, ha lehetőséget adunk nekik, hogy először kipróbálhassák önmagukat. Lehet, hogy sikerül, vagy megtanulhatnak valamit, amikor valami nehézséggel küzdenek.

A projekt néhány kihívást jelentő része a szélvédő kivágása és a fényszóró burkolatok ragasztása.

Ellenkező esetben hagyja, hogy gyermekei vállalják a kreatív vezetést! Hogyan akarják, hogy kinézzen a karton játékautójuk? Szeretne festéket használni? Markerek? Talán más alakot akarnak létrehozni?

Bátorítsd őket, hogy vállalják a kreatív vezetést, és nézzék meg, hogyan áll össze.

Mielőtt belevágnánk, mindig szívesen ajánlom kedvenc eszközemet a gyerekekkel való kézműveskedéshez – alacsony hőmérsékletű ragasztópisztolyt!

A szokásos ragasztópisztoly minden praktikus ravasz képességével rendelkezik, de körülbelül 75 fokkal hűvösebben működik, hogy biztonságban tartsa a kis kezeket. Az alacsony hőmérsékletű ragasztópisztoly nagyszerű bevezető egy érettebb kézműves eszközhöz 5 vagy 6 év körüli gyerekek számára, és segít megtanulni, hogy ügyesen kezeljék az eszközöket, miközben megvédi őket az égési sérülésektől.

Megtalálhatja az általunk használt alacsony hőmérsékletű ragasztópisztolyt pont itt.

Szüksége lesz kellékekre

Most készítsük el! Karton játékautónkat egy 1957-es Chevy Bel Air-re hasonlítjuk (minden idők kedvenc klasszikus autóm!).

De létrehozhat olyan autót, amely különleges és egyedi a családja vagy gyermeke számára! Hadd segítsenek a kreatív döntések meghozatalában a színnel, a dizájnnal és egyebekkel kapcsolatban.

Itt található az összes kellék, amelyre szüksége lesz. Sok közülük újrahasznosított cikk, például üres kekszdoboz vagy tojástartó doboz. Mielőtt bármi újat kapna, feltétlenül tegye közzé újrahasznosítását!

Anyagok

hogyan készítsünk karton játékautót

Hogyan készítsünk karton játékautót

 1. Először festse pirosra a kekszdobozt, és hagyja megszáradni. Ezután vágjon egy téglalapot a tetejére, és vágjon be egy ajtót mindkét oldalon úgy, hogy a téglalap hátulján és a doboz alján keresztül vágja le. Hagyja érintetlenül az elülső oldalt; gyűrje össze, hogy kinyílhasson.
 2. A stabilitás érdekében ragasszon egy popsicle botot a doboz aljára.
 3. Az elülső részen használjon festéket vagy festőtollakat a fényszórók, a rács és az autó embléma festéséhez.
 4. Vágjon ki négy karton kört és négy tojástartó csésze alját egy tojásdobozból. Fesd le a kartont feketére. A tojáscsészéket fehérre festse, ezüst közepével és vörös vonallal elválasztva a kettőt.
 5. Ragasszon egy tojástartót minden karton kör közepére. Most négy fehér falú gumid van; ragassza őket az autóra.
 6. Vágja le a hátsó uszony darabokat az autó hátuljához karton segítségével. Festse ezeket vörösre vastag ezüst csíkkal. Ragaszkodjon a kocsi hátsó végeihez a hátsó kerekeken, és az ezüst színű csíkot festse az autó oldalaira, hogy megfeleljen.
 7. Vágjon ki két fényszóró-burkolatot és a szélvédőt kartonból. Szabadkézi lehet a szélvédő, vagy van nyomtatható változatunk az autó összes speciális darabjáról pont itt. Festse ezeket az ezüstöt. Miután megszáradt, ívelje le a fényszóró burkolatait és ragassza rá a fényszórókra. Ezután gyűrje össze a szélvédőt úgy, hogy illeszkedjen az autó szélességéhez, és ragassza rá a dobozra, közvetlenül a téglalap alakú lyuk előtt.
 8. Vágjon két kis téglalapot kartonból, és festse ezüstre. Hajlítsa meg a végeket és ragasszon egyet az egyes ajtókra, hogy kilincsként szolgáljon.
karton játékautó
hogyan készítsünk karton játékautót
karton játékautó
hogyan készítsünk karton játékautót
karton játékautó
hogyan készítsünk karton játékautót
karton játékautó

Érezd jól magad!

Remélem, hogy szereted elkészíteni ezt a karton játékautót, és hogy órákon át kreatív játékra ösztönöz, amikor elkészül!

Ha kipróbálja ezt a DIY kézműves ötletet, kérjük, értékelje az alábbi bemutatónkat, és tudassa velünk, hogy tetszett. Érezd jól magad! puszi

Aktív idő 2 óra

Teljes idő 2 óra

Nehézség Közbülső

Becsült költség 5 USD

Anyagok

 • üres kekszdoboz
 • üres tojásdoboz
 • hulladék karton
 • kézműves festék
 • opcionális: festőtollak
 • popsicle botok

Eszközök

 • olló
 • alacsony hőmérsékletű ragasztópisztoly

Utasítás

  1. Először festse pirosra a kekszdobozt és hagyja megszáradni. Ezután vágjon egy téglalapot a tetejére, és vágjon be egy ajtót mindkét oldalon úgy, hogy a téglalap hátulján és a doboz alján keresztül vágja le. Hagyja érintetlenül az elülső oldalt; gyűrje össze, hogy kinyílhasson.
  2. A stabilitás érdekében ragasszon egy popsicle botot a doboz aljára.
  3. Az elülső részen festékkel vagy festőtollakkal festse be a fényszórókat, a rácsot és az autó emblémáját.
  4. Vágjon ki négy karton kört és négy tojástartó csésze alját egy tojásdobozból. Fesd le a kartont feketére. Festse fehérre a tojástartókat egy ezüst középponttal és egy vörös vonallal, amely elválasztja a kettőt.
  5. Ragasszon egy tojástartót minden karton kör közepére. Most négy fehér falú gumid van; ragassza őket az autóra.
  6. Vágja le a hátsó uszony darabokat az autó hátuljához karton segítségével. Festse ezeket vörösre vastag ezüst csíkkal. Ragaszkodjon a kocsi hátsó végeihez a hátsó kerekeken, és ezüst színű csíkot festessen az autó oldalaira, hogy megfeleljen.
  7. Vágjon ki két fényszóró-burkolatot és a szélvédőt kartonból. Szabadkézi lehet a szélvédő, vagy rendelkezünk az autó összes speciális darabjának nyomtatható változatával pont itt. Festse ezeket az ezüstöt. Miután megszáradt, ívelje le a fényszóró burkolatait és ragassza rá a fényszórókra. Ezután gyűrje össze a szélvédőt úgy, hogy illeszkedjen az autó szélességéhez, és ragassza rá a dobozra, közvetlenül a téglalap alakú lyuk előtt.
  8. Vágjon két kis téglalapot kartonból, és ezüstözzen. Hajlítsa meg a végeket és ragasszon egyet az egyes ajtókra, hogy kilincsként szolgáljon.

Megjegyzések

Ez egy olyan projekt, amelynek a tervezési döntéseitől függően lehet néhány kisebb darab vagy félig bonyolult alkatrész. Miközben gyermekével készíti el a kartonból készült játékautót, segítsen neki ezekben az alkatrészekben, ha szükséges.

De! Mindig jó, ha lehetőséget adunk nekik, hogy először kipróbálhassák önmagukat. Lehet, hogy sikerül, vagy megtanulhatnak valamit, amikor valami nehézséggel küzdenek.

A projekt néhány kihívást jelentő része a szélvédő kivágása és a fényszóró burkolatok ragasztása.

Ellenkező esetben hagyja, hogy gyermekei vállalják a kreatív vezetést! Hogyan akarják, hogy nézzen ki karton játékautójuk? Szeretne festéket használni? Markerek? Talán más alakot akarnak létrehozni?

Bátorítsd őket, hogy vállalják a kreatív vezetést, és nézzék meg, hogyan áll össze.

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékkal vásárolok, ha ezen linkek egyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!


Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok