3 játékos tartalommarketing-példa mutatja, hogy a márkák elkezdik a játékot

Avatar admin | 2021.03.13. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Az e heti példák megmutatják, milyen szórakoztató lehet másokat bevonni a tartalom létrehozásába és megjelenítésébe. Legyen szó akár otthoni munkatársairól, nézőiről vagy játékügyfeleiről, keressen inspirációt, együttműködést és rajongóbarát versenyt a tartalmi csapatán kívül.

Vigye a gyerekeit a munka elvégzésére

A gyermekek már egy éve sok munkatársunk. Miért ne venné őket segítségül a tartalom létrehozásában?

A Jellyfish Training digitális ügynökség tartalmi csapata felkérte gyermekeiket, hogy készítsenek víziókat arról, hogy az irodák milyenek lesznek a jövőben. A kapott kézzel rajzolt terveket a blog bejegyzés és sajtóközleményt küldött a bejegyzésről a médiumoknak.

A bejegyzés nem volt mind szórakoztató és szórakoztató – a Medúza reális vonzatot is beépített a bájos minták mellé. A Jellyfish Training ingatlan- és létesítményekért felelős alelnöke tanácsokkal látta el, hogyan lehetne javítani az otthoni munkavégzés beállításait, és hogyan lehet a környezetet úgy adaptálni, hogy megkönnyítse az irodai életbe való visszatérés átmenetét.

MIÉRT ÉRDEKELT: Valószínűleg rengeteg tanácsot hallott már arról, hogyan és miért vegye fel a márka alkalmazottait a tartalommarketingben. A Medúza a fülére fordította ezt az ötletet, alkalmazottainak gyermekei kreativitásának felhasználásával. Gondolj bele: alkalmazottak esetleg ossza meg a vállalat legutóbbi blog cikkét a otthoni munka tippjeiről. De fognak büszkén ossza meg, mit készítettek gyermekeik az Ön márkájához.

Ha gyermekei az elmúlt évben munkatársai voltak, vegyen át egy oldalt a @jellyfishglobal playbookból – tegye képzeletét a #ContentMarketing érdekében a @CMIContent #WeeklyWrap webhelyen keresztül. # Példák Kattintson a tweetelésre

Szeretjük, hogy ez vizuálisan szórakoztató csavar az alkalmazottak által létrehozott tartalom. És legyünk őszinték, valószínűleg nem írtunk volna (sőt nem is olvastunk) sajtóközleményt otthoni munkákkal. Jártam, olvassa el ezen a ponton. De a gyerekek fantáziája új lendületet adott a megközelítésnek.

Ennek ellenére a Medúza még több futásteljesítményt kaphatott volna a projektből, ha némi kereszthasználatot használna közkapcsolatok és a közösségi média. A Twitter, a Facebook és az Instagram hírcsatornáinak rövid áttekintése csak egy tweetet tárt fel a projektről (a The Drum tudósításának részesedése). Minden gyermek képe külön bejegyzésként vonzó, megosztható készletet készített volna közösségi média tartalom.

HOGYAN hallunk róla: Medúza elküldte nekünk a sajtóközleményt.

Vonja be a nézőket

Rengeteg élelmiszerhez kapcsolódó tartalom van odakint. Szóval némileg meglepő látni, amikor egy márka belép a jól kitaposott területre. Az új bejegyzés a világ egyik legnagyobb kiskereskedőjétől származik, és rengeteg hírességet tartalmaz, így esélye lehet rá.

A Walmart Szakácsműhely az oldalon több tucat étel show-epizód található. Az all-star felállásban szerepel a Veggie Boost Jamie Oliverrel, az Over The Top Patti Labelle-lel és a Casa Vergara (Sofia és fia, Manolo főszereplésével). Más műsorok alapja egy előfeltevés, például a Saját készítés és a Rejtélykosár.

Még egy olyan nagy márkának is, mint a Walmart, szüksége van valamire a tartalom kiemelkedik az élelmiszerek tartalmának az interneten. Mi a különleges a Walmart Cookshop videókban? Ők interaktív.

Vedd el ezt Jamie Oliver. A nézők megválogatják, miért nézik őket – hogy felkeltik gyermekeik érdeklődését a zöldségek elfogyasztása iránt, vagy hogy a köretüket a következő szintre emeljék.

A bal felső sarokban található pontokra kattintva egy legördülő menü jelenik meg, ahol a nézők megvásárolhatják az összetevőket (közvetlen kapcsolat az értékesítéshez) vagy megoszthatják az epizódot (tartalmi promóció).

MIÉRT ÉRDEKELT: Az interaktív tartalom nagyszerű módja annak meghatározására – és átadására -, hogy a néző milyen tartalmat szeretne. Ez lehetővé teszi a Walmart beépítését személyre szabás anélkül, hogy sokat kellene fektetnie a tartalom testreszabásába. A házigazda rövid bevezetőt rögzít, amely feltárja a két lehetőséget. A nézők a videofedvényeken látják a választási lehetőségeket. (Ha a néző nem válogat, a házigazda „kiválogatja” őket.)

Az interaktív #videók segítségével egyszerűen meghatározhatja és megjelenítheti a nézők # tartalmát. Nézze meg a @Walmart Cookshop legújabb példáit a @CMIContent #WeeklyWrap webhelyen keresztül. #WalmartCookshop Kattintson a tweetelésre

Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű módja annak, hogy a nézők irányíthassák azt, amit megtekintenek. Ahelyett, hogy hagyná a platformalgoritmus „ajánlani” a videókat, a nézők maguk dönthetnek.

HOGYAN hallunk róla: CMI-k Kim Moutsos nemrégiben látott egy cikket a Walmart Cookshop-ról Edd meg ezt.

Hozza létre zárójelét

Március a zárójelek közül a leghíresebb hónap (kalapos tipp, NCAA kosárlabda bajnokság). A Paruzal Games első évfordulóját ünnepli.

A Nagy szökés A verseny célja, hogy megtalálja az internet leggyorsabb menekülési szobájának csapatát. A csapatok 200 dolláros regisztrációs díjat fizetnek a versenyért, amely négy vagy több kiadatlan Paruzal játékkal jár. Minden résztvevő kap egy jós táskát és kedvezményt a Paruzal online menekülési szobai játékaiból.

A nyolc leggyorsabb csapat bekerül a zárójelbe, és addig versenyez, amíg a leggyorsabbat áprilisban megkoronázzák.

MIÉRT ÉRDEKELT: Az évfordulós ünnepségek általában a márkára összpontosítanak, nem az ügyfelekre és a közönségre. És ezek általában sok mindent magukban foglalnak unalmas visszafelé néző tartalom. A Paruzal Games mindezt elkerülte. A még nem kiadott termékek és dicsekvő jogok ígéretével vonzzák közönségüket.

A Paruzal úgy formázta tartalmát, hogy felismerje a zárójeles versenyek népszerűségét ebben az évszakban. És még a bevételt is beváltotta a versenyből, 200 dollárt gyűjtött csapatonként.

HOGYAN hallunk róla: Maracaibo Media Group sajtóközleményt küldött a CMI-nek.

Tedd szórakoztatóvá az évforduló megünneplését a közönség számára – és a bevételi forrást is. A @ParuzalGames Great Escape verseny nagyszerű #ContentMarketing inspirációt kínál a @MaracaiboMedia @CMIContent segítségével. #WeeklyWrap Kattintson a tweetelésre

Érdeklődik, értetlen vagy meglep egy példa, hír vagy valami más a tartalommarketingben? Ezt kitöltve ossza meg velünk forma. Beküldésed szerepelhet a közelgő Heti áttekintésben.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok