4 összetevő krémes gyümölcspopikula.

Avatar admin | 2021.06.22. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Ezek a házi készítésű 4 hozzávaló tejszínes gyümölcspipacsok az egészségesebb desszert, amelyet mindannyiunknak el kell helyeznünk a fagyasztóinkba ezen a nyáron. Egyszerűen csak négy összetevőből készül: krémes görög joghurt, gyümölcslekvár, tej (bármilyen fajtából, de én szeretem a kókusztejet) és a vanília. Nem lesz egyszerűbb. Extra krémesek, olyan gyümölcsösek és nagyon finomak. Ezek a durranások mindenki kedvencei: a gyerekektől a felnőttekig. Tökéletes nyári snack vagy desszert, amelyet az év legforróbb napjaira a fagyasztóban tárolnak.

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Gyümölcs popsicles! Úgy érzem, hogy ezek valami új számomra. Még soha nem merészkedtem sokat a fagyasztott gyümölcs desszert területére. Leginkább a fagyasztott csokoládé csemegéknél vagy a sült bogyós recepteknél ragaszkodtam a nyári desszertekhez. De ebben az évben nagyon izgatott vagyok, hogy felfedezzem azokat a recepteket, amelyeket még soha nem osztottam meg.

Mondtam már ilyet, de amikor új recepteket kell készíteni, nagyon-nagyon könnyen unatkozom. Ha úgy érzem, hogy valami túlságosan hasonlót készítek egy már megosztott recepthez, gyorsan elvesztem az érdeklődésemet. Ezen a nyáron olyan nyári receptekre gondolok, amelyekhez még nem igazán nyúltam hozzá. A fagyasztott gyümölcsdesszertek határozottan olyan dolgok, amikkel nincs sok a HBH-n.

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Valójában a fagylalt általában olyasmi, amit még egy cseppet sem fedeztem fel. Szóval sok fagyasztott finomságra számíthat ezen a nyáron!

De visszatérve ezekhez a popsikerekhez … nem csak imádja a vidám színeiket … és a krémességét!

Ami a gyümölcsdugókat illeti, a jegesek nagyszerűek. De őszintén szólva ezeket inkább latyak jellegű desszertnek tekintem, ami jó egy őrült forró napra a medencénél vagy a tónál. Ami az igazi nyári desszerteket illeti, valami nagyon fagyasztottat akarok, ami nagyon-nagyon krémes. Ha nem fagylalt lesz, akkor a következő legközelebbi dolog.

Írja be ezeket a popsicle-eket, megdöbbentően csak négy összetevőjük van. Örökké elvittek alkotni, de nagyon örülök, hogy megtettem … végül olyan JÓK voltak.

És a legjobb rész? Olyan egyszerűek. Ezek elkészítéséhez semmi sem kell. Csak egy keverőtál, joghurt, gyümölcslekvár, tej és vanília – ennyi.

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Itt vannak a részletek

Mint említettem, nem azt akartam, hogy ezek a gyümölcspopikák jegesek legyenek, hanem krémesek. Tehát ahelyett, hogy csak gyümölcsöt használtam volna, sima görög joghurt és gyümölcslekeverék keverékét használtam. A joghurt és a lekvár itt valóban a titkos összetevők.

A joghurt nyilvánvalóan krémesre teszi a dolgokat. A lekvár éppen megfelelő mennyiségű édességet ad hozzá, miközben bőséges bogyós ízt is biztosít – és semmilyen folyadék hozzáadása nélkül, mint a friss gyümölcs.

És amit én igazán szeretet? Mivel nem kell összekeverni a bogyókat, még egy turmixgépet sem kell bepiszkítani ahhoz, hogy elkészítsük ezeket a popsikliket. Csak egy tál.

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Egyszerűen keverje össze a joghurtot bármilyen gyümölcslekvárral vagy a legjobban szeretett lekvárral. Négy ízt készítettem: szeder, málna, eper és mangó barack. Keverhet és illeszthet, vagy csak ragaszkodhat egy gyümölcsízhez.

Adjon hozzá tejet vagy kókusztejet, hogy hígítsa a keveréket (én kókusztejet vagy nehéz tejszínt használok egy extra krémes popsicle-hez … olyan finom és szinte fagylaltszerűvé teszi őket). Ezután adjon hozzá egy csepp vaníliát a nagyszerű íz érdekében.

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Most megfagyunk

Osszuk el a tejszínes gyümölcskeveréket a popsicle formák között. használtam ezek a formák, de használt néhány papír Dixie csészét is. Valójában a Dixie Kupák még jobban működtek. Egyszerűen tépje le a csészéket.

Ha nincs popsicle formája vagy Dixie Cups, itt van egy másik lehetőség. Kiterítse a keveréket egy négyzet alakú brownie serpenyőbe, fagyassza le, majd téglalapokká vágja, helyezze be a popsicle botokat és fagyassza le újra.

Azt mondom, ha fagylalttal töltött nyarat tervez, valószínűleg befektetnie kellene valamilyen formába vagy Dixie pohárba … szórakoztatóak!

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Szóval, miért jobbak ezek, mint a bolti?

Nagyon sok oka van…

A legfontosabb, hogy ezek a durranások valójában krémesek, mert valódi joghurtot használnak. Valódi gyümölcsöt is használnak … jól lekvár valódi gyümölccsel, mindenképpen találjon kiváló kiváló minőségű lekvárot. SZERETEM A Kis piac elakad), és sokkal egészségesebbé teszik hozzáadott cukor nélkül.

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Nyár van, így mindannyian használhatnánk egy fagyasztott tejszínes desszertet, hogy át tudjunk menni a hét közepi zuhanáson. Ráadásul mindössze 15 percre van szüksége ezek elkészítéséhez, és jó eséllyel most mindent megkap a konyhájában. Ezek a durranások tökéletesek a fagyasztóban tartásra egy délutáni snack vagy késő esti desszert elfogyasztására.

Ez a nyár első hete, úgyhogy csináljuk jól!

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com

Más nyári popsicle recepteket keres? Íme néhány kedvenc:

Krémes vegán csokoládé fudge

Sós fűszeres görögdinnye Margarita Popsicles

Három hozzávaló eper mangó

Végül, ha elkészíted ezt a 4 összetevőből álló krémes gyümölcspopikat, feltétlenül hagyj megjegyzést és / vagy adj értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Krémes gyümölcspopikula

Prep Time 15 percek

Pihenő idő 4 órák

Teljes idő 4 órák 15 percek

Adagok: 8. popsicles

Kalória adagonként: 76 kcal

A táplálkozási információk csak becslések. A webhelyen található receptek táplálkozási adatainak pontossága nem garantált.

Most létrehozhat egy fiókot az oldalunkon, és elmentheti kedvenc receptjeit, és bármilyen eszközön elérheti őket! Kövesse nyomon kedvenc receptjeit, és létrehozhat egy bevásárló listát a gyűjteményei receptjeihez.

Regisztráció és mentés

Már regisztrált? Jelentkezzen be most

 • 1. Egy tálban keverje össze a joghurtot, a gyümölcslekvárt, a tejet és a vaníliát. Adjon hozzá további tejet, ha szükséges a keverék hígításához, ha túl krémesnek tűnik. 2. A keveréket egyenletesen ossza el 8 popsicle forma között. Helyezze be a popsicle botokat. 4 órán át vagy egy éjszakán át szilárdra fagyasztható. Réteges popsicles készítéséhez öntsön 2-3 ízt minden formába. Addig tartsa a fagyasztóban, amíg készen nem áll!
A popok eltávolítása a formákból: A popsikulák eltávolításához 10 másodpercig forralja a formát forró víz alatt, majd húzza ki a popsikulákat a formákból.
Ha nincs Popsicle penész: csak használjon papír dixie csészéket!

4 összetevő krémes gyümölcspopikula | halfbakedharvest.com
Forrás


9 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok