5 típusú videó hozzáadható a közösségi média marketingjéhez

Avatar admin | 2021.03.01. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Frissítve 2021. március 1

Frissíteni szeretné a közösségi média marketingjét? A videó nagyszerű lehetőség a közönség bevonására, de nehéz lehet meghatározni, hogy milyen opciók működnek majd a márkád számára. Nézzünk szét öt értékes lehetőséget a megfontolásra.

1. Élő videók

Ha jelentős figyelemmel kíséri, a Facebook Live, a YouTube Live és más streaming szolgáltatások megkönnyítik a kapcsolatot a közönséggel. Az élő közvetítés lehetővé teszi beszélgetés a felhasználóival.

A # élő közvetítésnek akkor van értelme, ha jelentős követői vannak – mondja @realjoeforte a @CMIContent segítségével. Kattintson a tweetelésre

A FlavCity with Bobby Parish című YouTube-csatornának 1,3 millió előfizetője van. Egy újabb élő közvetítés a konyhájából több mint 27 000 megtekintést kapott, akik közül néhány élőben is beszélgetett.

A Bobby Parish képernyőképe a konyhájából a lányával együtt él. Megjelenik a csevegés funkció, amely a nézők megjegyzéseit mutatja.

Élő videók gyakran a leghatékonyabbak a bejelentések, a kulisszák mögötti megjelenések és a termékinformációs videók esetében. A rendszeres rövid videofrissítések folyamatosan leköthetik a közönséget, míg a hosszabb élő videós munkamenetek segítségével mélyebbre áshatunk a követőkön a kérdések és válaszok és közvetlen csevegések révén.

Élő videó tippek

 • Tesztelje a beállításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes technológia működik-e.
 • Fektessen be a jobboldalba technológia. A világítás és a hang hihetetlenül fontos.
 • Népszerűsít az élő közvetítésed jóval idő előtt a közösségi média fiókodban.
 • Használjon ütemezési eszközöket, mint pl A Facebook premierje, hogy a videó jobban látható legyen.
 • Élő adás minden héten ugyanabban az időben – rendszeresen ütemezett programozás – a közönség számára.

KÉZIVAL KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

2. Oktató videók

Az oktatóvideók tömegesen vonzódnak, és a közösségi médiában a leggyakrabban megosztottak. A videók kapcsolódhatnak az Ön termékeihez és szolgáltatásaihoz, vagy szélesebb témák lehetnek, amelyek a közönségéhez és az iparához kapcsolódnak.

Az oktatóvideóknak világosaknak kell lenniük, nevelésiés szórakoztató. Elég hosszúaknak kell lenniük ahhoz, hogy minden lépést megmutassanak, és elég rövidnek kell lenniük ahhoz, hogy vonzóak legyenek. A legfontosabb információknak az első percben meg kell jelenniük, míg a teljes videó nem lehet hosszabb néhány percnél.

Az Absolut népszerű oktató videók az Absolut vodka felhasználásával készült italreceptekhez. Érdekesek, szórakoztatóak és megoszthatók:

Oktatóvideó tippek

 • Kérdezze meg követőit arról, hogy milyen oktatóanyagokat érdekelne leginkább.
 • Maradjon aktív Hozzászólások és válaszoljon az üzenetekre a videó egész életében.
 • Tedd világossá és pontossá a videókat – könnyebben követhetők lesznek.
 • Ne hagyatkozzon túlságosan olyan eszközökre vagy technikákra, amelyek követői valószínűleg nem rendelkeznek vagy nem értenek hozzá.
 • Legyen tiszta cselekvésre való felhívás a végén.

HIRDETÉS

A videó útmutató 9 alapvető típusa

Videomarketing céljainak eléréséhez különféle videotípusokra lesz szükség. Tudja meg, milyen típusú videókra van szüksége a vállalkozásának, hogyan készítheti el azokat, hol férnek el a tölcsérben, és még sok minden mást. Szerezd meg az útmutatót.


3. Információs videók

Az információs videók bármilyen témát lefedhetnek. Készítse el tartalmi archívumát a különféle releváns videókkal témák. Tedd egyedivé, okossá vagy éleslátóvá. Amikor videót ad a közösségi médiához, koncentráljon valószínűleg megosztott tartalom – valami értékes, hogy megérje a néző idejét.

A #video hozzáadásakor a #socialmedia eszközéhez a legjobb, ha megosztásra érdemes tartalomról van szó – tanácsolja @realjoeforte a @CMIContent oldalon. Kattintson a tweetelésre

Az információs videók unalmasak vagy szárazak lehetnek, ha azokat nem készítik jól. A tartalma nem csak érdekes a nézőnek, de provokálja a nézőt, hogy meg akarja osztani.

A Notarize igény szerint távoli közjegyzői kézbesítési szolgáltatás népszerű tájékoztató videót készített magyarázza el alkalmazásának előfeltételét. Megmagyarázza az alkalmazás használatát humor és abszurditás:

Ugyanazt az információt a humor nélkül is meg lehetett volna jeleníteni, de ez nem feltétlenül vonzotta az alapvető demográfiát – olyan emberek, akik jól érzik magukat a digitális alkalmazásokban, és akiknek nincs közjegyzőjük.

Információs videotippek

 • Adja meg a videóknak személyiségét, amely megfelel Önnek márka identitását.
 • Ne készítsen túl hosszú vagy túl részletes videókat.
 • Elemezze mely videók teljesítenek a legjobban, hogy tájékoztassák jövőbeni információs videóidat.
 • Fektessen több időt és pénz ezekben a videókban, mivel ezek valószínűleg a tartalma sarokkövei.
 • Figyeljen arra, amit az emberek mondanak közösségi média: Mit akarnak még?

KÉZIVAL KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

4. A kulisszák mögötti videók

A kulisszák mögötti videók nagyszerű módja annak, hogy társaságát és csapatát személyesebbé tegyük. Emelje ki a napi műveleteket, irodáit, gyártási folyamatait és még sok mást. Beszéljen meg az alkalmazottakkal, beszéljen a legközelebb álló eladóval, vagy beszéljen a legjobb vevőivel. Ezeket a dolgokat úgy tervezték, hogy a leendő ügyfelek jobban megértsék a vállalat működését és kik vagytok.

Az ilyen típusú videókat a bizalom és a márkaidentitás növelésére tervezték. A videó valóban lehetőséget nyújt arra, hogy elmélyüljön abban, ami a márkát kivételessé teszi – valami más, amit a képernyőn megjelenő márkakijelzők nem tehetnek meg. Egy emlékezetes kulisszatitkok segítségével nőhet a kapcsolat a vállalat és az ügyfél között – és ha a videó szórakoztató vagy kellően informatív, akkor megosztják.

A PhotoShelter digitális vagyonkezelő platform innovatív kreatív kampányok folyamatorientált videóit fejlesztette ki a marketingesek, fotósok és művészek számára. A kulisszák mögött a mesemondókkal sorozat áttekintést nyújt olyan márkák kreatív stratégiáiról, mint a GE, a Premier Lacrosse League és a Marylandi Egyetem Orvosi Rendszere.

A kulisszák mögötti videótippek

 • Adja meg ezeket a videókat személyiség.
 • Gondoljon azokra az apró dolgokra alkalmazottak tegye a nap folyamán, hogy ügyfelei érdekesnek találhassák.
 • Mondja el termékei, márkája, emberei történetét.
 • Vegyen be ügyfeleket, szállítókat vagy alkalmazottakat a videókba.

Felhasználók által létrehozott videók

A felhasználók által létrehozott tartalom gyorsan fantasztikussá válik és könnyebb módja a közönség bevonásának. Arra ösztönözheti követőit, hogy készítsenek videókat, és megkérheti őket, hogy beépítsék a hashtagjeiket a feltöltésbe.

Felhasználó által generált tartalom ragyogó módszer a közönség gyarapítására, mert a felhasználók jobban hajlandók megosztani az általuk létrehozott tartalmat. A felhasználók által létrehozott tartalom megtekintése szintén kiváló módja annak, hogy átérezzék a hallgatóság tagjai személyiségét és azt, hogy mi érdekli őket.

A felhasználók által létrehozott videók igénylésénél a legfontosabb szempont, hogy közvetlenül kapcsolatba lépj a közönségeddel és elismerd a közönséget. A felhasználók erőfeszítéseket tesznek arra, hogy tartalmat állítsanak elő Önnek, és megfelelő díjazásban kell részesíteni őket. Dicsérjétek a legjobb tartalmat, osszátok meg az összes tartalmat, és adjatok attribútumot az összes felhasználónak. Arra ösztönözze a felhasználókat, hogy osszák meg a nekik tetsző tartalmat (és ne csak a sajátjukat), és mindenképpen kövessék hashtagjeiket.

A felhasználók által létrehozott videotippek

 • Ösztönözze a felhasználókat, hogy szerezzenek kreatív vagy buta a tartalmukkal.
 • Helyesen tulajdonítsa a tartalmat az alkotóknak, és köszönje meg nekik.
 • Bátorítsa a kiemelt felhasználókat, hogy osszák meg a videókat barátaikkal.
 • Kérje meg a többi felhasználót, hogy szavazzanak a tartalomról, vagy osszák meg a nekik leginkább tetsző tartalmat.
 • Vegyünk egy ajándékot vagy versenyt, amely a felhasználók által létrehozott videókhoz kapcsolódik.

Fények, kamera, akció

Különböző típusú videók következetes gyártásával több platformról és demográfiai rétegből vonhat be közönséget. A videotartalom közösségi szinten való egészséges keveréke elengedhetetlen annak biztosításához, hogy a videotartalom-kampánya – és a közösségi média továbbra is vonzza a követőket.

KÉZIVAL KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

Kérjük, vegye figyelembe: A blogbejegyzéseinkben szereplő összes eszközt szerzők javasolják, nem pedig a CMI szerkesztői csoportja. Egyetlen hozzászólás sem tudja biztosítani az összes releváns eszközt a térben. Nyugodtan írjon be további megjegyzéseket a megjegyzésekbe (a vállalatától vagy azoktól, amelyeket Ön használt).

Tudjon meg többet a videó- ​​és egyéb tartalomformátumokról ebben a hónapban és egész évben. Iratkozz fel a CMI hétköznapi hírleveléhez.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok