6 e-mailes hírlevélötlet további nyitásokhoz, kattintásokhoz és megosztásokhoz

Avatar admin | 2021.02.24. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Az Ön e-mailes hírlevél-adatbázisa értékes. Végül is ezek az emberek regisztráltak, hogy megkapják az Ön tartalmát. Biztosan szívesen fogyasztják, nem?

És mégis, az átlagos e-mail nyitási arány 2020-ban az volt 18%. Ez azt jelenti, hogy öt keresett előfizető közül kevesebb, mint egy nézi az Ön által küldött tartalmat.

Néhány napi e-hírlevél márka jobb sikert aratott. A Morning Brew, a Skimm és a The Hustle a hírlevelek játékának tetejére emelkedett, nyitott árfolyamok közeledtekkel 50% és az előfizetői összesítések, amelyek a többieket zöldellik az irigységtől. A Hustle valami olyan jót épített, hogy a HubSpot marketingszolgáltató cég nemrégiben megkötötte értéke 27 millió dollár.

Mi kell ahhoz, hogy azok az emberek megnyissák és (remélhetőleg) elolvassák azokat, akik már érdeklődtek márka tartalma iránt? Íme néhány tanulság a tartalommarketingesek számára az e-mailes hírlevelek sikereiből.

Mi kell ahhoz, hogy az előfizetők valóban megnyissák az # e-mail hírleveledet? Az @AnnGynn 6 fényes ötletet kínál a @MorningBrew-tól, @theSkimm-től és @TheHustle-től a @CMIContent-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

1. Nincs szükség kattintásra

A Morning Brew, a The Skimm és a The Hustle hírlevelek önállóak. Az olvasók fogyaszthatják és megérthetik a téma anélkül, hogy bármikor kattintanunk kellene a márka weboldalára, hogy többet tudjon meg.

Ez ellentmondásosnak tűnhet a marketingesek számára. Mégis, ha a a tartalom célja az, hogy értékes kapcsolatot teremtsen a közönségével, ésszerű: Ne tegye a közönségét erősebbé a tartalmáért, mint kell.

Minden hírlevél gyorsan eljut a lényeghez is. Például a Skim a néhány száz szavas játéktörténetet egyszerű bekezdésbe forralja, amely a fő cikk végén jelenik meg. Az alábbiakban bemutatjuk a járvány nőkre és anyákra gyakorolt ​​hatását:

A járvány súlyosbította az amerikai rendszer hibáit, amelyek cserbenhagyják a nőket és az anyákat. És továbbra is kiemeli a faji egyenlőtlenségeket. Most néhány törvényhozó kezdeményezi az évtizedek óta fennálló problémák kezelését.

Az e-hírlevél átgondolt tervezésével, a közönség szem előtt tartásával, jobban kezelheti a változatos olvasási szokásokat. Hozzon létre alcímeket és kivonatokat a egy pillanat alatt az olvasók, és hosszabb darabokat és további forrásokat kínál a mélyreható olvasók számára. Ne feledje: Az olvasók nem mindennap ugyanazt a viselkedést mutatják be. Lehet, hogy egyik nap rövid az idő, de egy másik napon több ideje van olvasni. Vagy egy téma felkeltheti az egyik olvasó érdeklődését, de a másik kevésbé érdekli.

Hozzon létre alcímeket és részleteket egy pillanat alatt az olvasók számára, és kínáljon hosszabb darabokat és további forrásokat a mélyreható olvasók számára – mondja @AnnGynn a @CMIContent segítségével. #EmailMarketing #Hírlevél Kattintson a tweetelésre

2. Készítsen egyedi tantárgyakat – és legyen következetes

Annak ellenére, hogy regisztrálták, hogy megkapja a tartalmát, kevesen törekednek arra, hogy megtalálják azt egy zsúfolt postaládában. Könnyítse meg számukra az e-hírlevelük felkutatását – tegye fel az Ön számára márka hangja és a vizuális identitás a tárgysorokban. A következetes megjelenés jobban felhívja a szemet, mint a véletlenszerű szavak.

A The Hustle és a Morning Brew egyaránt hangulatjeleket használ a témában. A Hustle a nap tartalmának megfelelő hangulatjelet választ.

Kép, amely a The Hustle e-mail tárgyainak sorait mutatja be emojikkal.  Minden tárgysornak más, releváns hangulatjele van, amely megfelel a másolatnak: zöld alma, szem, órás üveg, kék autó és zöld szív.

A Morning Brew ugyanazt a hangulatjelet – egy kávésbögrét – használja minden napi hírlevelében. A kép okosan illeszkedik a márkájához.

Kép, amely a Morning Brew e-mail tárgyainak sorait mutatja.  Minden tárgysor egy kávéscsésze emoji-val kezdődik.

Noha a témájában elhagyja a hangulatjeleket, a Skim következetes marad, ha a „Daily Skimm:” szót az egyes tárgyak elejére helyezi.

A következetes márkanévi tételek kifizetik ezeket a hírleveleket. Több okból is részleges vagyok a Morning Brew következetes hangulatjelétől. Ez visszhangozza a márkanevet, és kevés helyet foglal el, ami a témában szereplő hírek nagyobb részét teszi lehetővé. Nem vagyok nagy rajongója annak, hogy kétszer használjam a „Skimm” -et e-mailjeiben – a feladó és a tárgysor túlzottnak tűnik, ha a hely prémium.

A vizuális következetesség segít abban, hogy az #EmailNewsletter kiemelkedjen a zsúfolt postaládákban. A @ MorningBrew kávé-emoji ügyesen visszhangozza a márkanevet – mondja @AnnGynn a @CMIContent-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

3. Adjon hitelt a hangjának

Neveket adva a tartalma mögötti embereknek, a közönség láthatja, hogy a márkája élő, lélegző emberekből áll – nem arctalan vállalat, amely csak az értékesítés miatt aggódik.

Mindhárom hírlevél magában foglalja ezt az emberi oldalt azáltal, hogy jóváírja a hírlevél mögött álló embereket – a végén ugyanúgy beépíti őket, mint a filmekhez használt krediteket. A Hustle tartalmaz egy linket az írók közösségi médiaprofiljaihoz, és adott esetben beceneveket használ.

Így nézett ki egy friss hitelkeret:

Igen, a bylines hitelt ad az íróknak. Csak a bylines használata nélkül hagyja a publikáció többi értékes felét (szerkesztőket, lektorokat, tervezőket, művészeket stb.)

4. Hadd szórakozzanak az olvasók

Még akkor is, ha a tartalma elsősorban információs vagy oktatási jellegű, mégis felajánlhatja az előfizetőknek a szórakozás lehetőségét. A Morning Brew tartalmaz egy játékrészt, amely a Brew keresztrejtvényt tartalmazza.

A Morning Brew e-mailjében szereplő keresztrejtvény példát bemutató kép.

Nem minden hírlevélre van szükség keresztrejtvényre, de a legtöbbnek előnye származhat a könnyed érintésből a tartalom bizonyos pontjain. Gondoljon bele egy vicc, mém, videó vagy akár egy idézet feltüntetésébe – mindaddig, amíg ez releváns az Ön alaptémájában és összhangban áll a márka hangjával.

Gondoljon bele egy releváns vicc, mém, videó vagy akár egy idézet beillesztésébe az #EmailNewsletterbe – mondja @AnnGynn a @CMIContent segítségével. Kattintson a tweetelésre

5. Kérdezd meg, mit gondolnak olvasói?

A nyitási és az átkattintási arány hasznos adat. De ezek az adatok azonosítják az olvasók tevékenységét – nem azt, hogy tetszett-e nekik a tartalom. Az adatok sem jelzik az olvasó általános gondolatait a hírlevélről.

Minden hírlevelünkben a The Hustle arra kéri az olvasókat, hogy tudják velük, mit gondolnak – anélkül, hogy űrlapot kellene kitöltenie vagy e-mailt kellene küldenie. Három egyszerű vizuális lehetőséget kínálnak, amelyek csak kattintást igényelnek. (A kattintás egy köszönőlapra vezet, amelyen választható hely áll rendelkezésre a szavazás magyarázatához.)

Kép, amely megmutatja, hogy a The Hustle hogyan kér visszajelzést minden hírlevélben.  A képen szerepel, hogy tetszett a mai e-mail?  Az olvasók rákattinthatnak a gyűlöletre, a méhre vagy szerethetik.

Az olvasók visszajelzései kihívást jelenthetnek, és általában egy típusú olvasótól származnak – olyanoktól, akiknek valami nem tetszik. Lehet, hogy a legnagyobb rajongóktól is kapni fog egy kis választ. Ha a visszajelzést ugyanolyan egyszerűvé teszi, mint a The Hustle-t, akkor több választ kaphat a középső csoporttól. Az ilyen felmérés eredményei naponta megtekinthetők egy-egy téma felmérése céljából, és negyedévente annak megállapításához, hogy mi működik jobban, és mi nem összességében.

Tegye egyszerűvé az #EmailNewsletter visszajelzést – ahogy a @TheHustle teszi -, és nemcsak gyűlölködőiről fog hallani, mondja @AnnGynn a @CMIContent-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

6. Fordítsa az e-mail közönségét influencerekké

A legtöbb hírlevél arra kéri az olvasókat, akiknek tetszett az olvasott, hogy osszák meg, vagy másokat hívnak fel olvasásra vagy feliratkozásra. És a legtöbb márka csak kissé jobban kezeli ezt a meghívást, mint a mikroszkopikus szöveg leiratkozás.

A Hustle, a Morning Brew és a Skimm mind jobban kihasználják érdeklődő olvasóikat. Mindegyik olyan megosztási programot futtat, amelyek díjazzák azokat az olvasókat, akik másokat hívnak meg e-mailjeik fogadására.

a theSkimm nyomon követi a beutalókat, hogy az olvasók láthassák, milyen messze vannak a Skimm’bassador státusz megszerzésétől, amelyhez 10 beutaló szükséges. (Ahogy a neve is mondja, a Skimm nagykövetei márkanagykövetek, akik meghívást kapnak egy online közösségbe és privát eseményekre, valamint exkluzív tartalmak fogadására.) Ez a Skimm céloldala a “share” közösség számára:

Az olvasók felkérése az e-mail továbbítására rendben van. A részvényösztönző program segítségével könnyen nyomon követhető, hogy ki osztja meg hírlevelét (és kivel). Tegye egyszerűvé az előre kitöltött mezőkkel (például a Skimm teszi). Meg fogja találni, hogy az olvasók nagyobb valószínűséggel osztják meg és hatékonyabban csinálják.

Gondolkodjon, mielőtt lenyomja a Küldés gombot

Időt és erőforrásokat fektet e-hírlevelek készítéséhez. Nem számít a végső cél, először meg kell szereznie a címzetteket, hogy megnyissák őket. Figyelembe véve ezt a hat tanulságot a vállalkozás legjobbjai közül, intelligens kiigazításokkal végezheti el az e-mailek nyitott tarifáinak növekedését és az előfizetői bázis növekedését.

Adja hozzá a Content Marketing Institute hírlevelét a hétköznapi postaládájába. Megérkezik az aznapi cikk, amely bemutatja a útmutatásokat, tippeket és trendeket. Regisztrálj itt.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok