7 alkalmazás, amire minden filmbarátnak szüksége van

Avatar admin | 2021.07.23. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Kép 7 cikkhez, amelyeknek minden filmkedvelőnek szüksége van

Pillanatkép: Joel Cunningham

Régebben egy kis noteszgépet tartottam, ahová felírtam minden megnézett filmet, és csillagos minősítést adtam neki. Valahol az évek során (vagy egészen pontosan a gyerekeim után) abbahagytam a nyomon követést, és jelenlegi idősebb koromban valószínűleg nem tudtam megnevezni az utolsó öt filmet, amelyet megnéztem. Ott jön be a Letterboxd.

Ez a közösségi alkalmazás sokban működik, mint a Goodreads webhely, de filmekhez. Használhatja az összes megnézett film naplózására, csillagos besorolásra, vélemény írására (ha úgy dönt), és megoszthatja profilját más felhasználókkal (bár a megtekintési információkat titokban is tarthatja). Kövesse a webhely többi felhasználóját, hogy nyomon követhesse, mit néznek meg barátai és kedvenc filmkritikusai, vagy ellenőrizheti a trendeket.

A JustWatch-hoz hasonlóan a Letterboxd is robusztus, ingyenes verziót kínál, de ha hajlandó havonta körülbelül 1,50 USD-t fizetni (évi 19 USD), eltávolíthatja a hirdetéseket, élvezheti személyre szabottabb statisztikákat és válogatási lehetőségeket, és integrálja a figyelőlistákat a JustWatch-szal, így riasztást kap, ha valami, amit látni szeretne, hozzáadódik egy előfizetői streaming szolgáltatáshoz.

Elérhető: Web | iOS | Android | Apple TV


Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok