7 igénytelen konyhai eszköz, hogy könnyebbé tegyük az életet – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2021.01.07. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Balról jobbra: egy avokádó eszköz, egy szigetelt táltartó és egy törőgép.
Iliensa / Toysdone / Farberware

Nem minden konyhai eszköznek kell nagynak és terjedelmesnek lennie – a legkisebbek is valóban jól jöhetnek. Ezek a kis edények elférnek egy fiókban, és megkönnyítik az életedet.

Toysdone mikrohullámú tál Hugger

Személy, aki egy tál levest s szövet leves tartóban.
Toysdone

Ez a zseniális tétel olyan egyszerű, nem fogod elhinni. Úgy néz ki, mint egy alap alakú edénytartó, mint egy tál, és ez azért van, mert mikrohullámú sütő közben beleteszi a tál levest.

Aztán amikor megragadja a meleg ételt, nem égeti meg a kezét, amit a legtöbben tapasztaltunk. Még akkor is, ha forró párnákat vagy sütőkesztyűt használ, a végén forró leves futhat a karján.

A Mikrohullámú tál Hugger elavulttá teszi önmagad megégetését!

Hatrigo kézi Ricer

Az a személy, aki burgonyapogácsát használ burgonyapüréhez.
Hatrigo

A néven forgalmazzák burgonya ricer, ez a csodálatos termék éppen az, amire szüksége van, ha egészségesebbet szeretne enni, és a rizst karfiolra cseréli. A párolt karfiol könnyedén felnő, ha ezt a rozsdamentes acél kütyüt használja.

Édesburgonyát és tököt is pépesít!

Farberware burgonyapép

Húsdarálót használnak egy tál csirke.
Farberware

A hagyományos burgonyapüré nagyon hasznos, különösen, ha van egy csésze teendője, de ez a többszörös masher sokkal többoldalúságot kínál. Megtörhet burgonyát, vagy felbonthatja a hamburgert vagy bármi mást, ami elég puha ahhoz, hogy egy spatulával körülhúzódjon.

Ez az egyszerű megjelenésű műanyag edény kiválóan alkalmas leves keverésére vagy vastag összetevők kombinálására is.

AnGeer zöldséghámozó

A mutli-hámozóval hashbrown szeleteket készítenek egy burgonyából.
AnGeer

Szeretné Julienne-nek a burgonyáját, de nincs helye egy fióknak egy terjedelmes eszközhöz? Nem akarsz külön a burgonya és a sárgarépa hámozójával kavarni? Ez a többszörös hámozó minden amire szükséged van ahhoz, hogy a gyökérzöldségekből kivágd a kívánt darabokat, és ez alig foglal helyet. Akár friss hash barnákat is készíthet!

Ha már van egy felrobbant régi zöldséghámozó a fiókjában, Ina Garten úgy gondolja, hogy cserélnie kellene.

Egy Jalapeño Corer

Corer kombó ülve munkájuk gyümölcsei mellett.
Újdonság a rozsdamentes acélra összpontosítva

Ha szereti a jalapeños-szal főzni, de utálja, hogy a forrázó gyümölcslé az ujjaira kerüljön, sokkal könnyebb módja van ennek, mint a műanyag kesztyű viselése. A jalapeño corer nemcsak megkönnyíti azoknak a mohó paprikáknak a tisztítását, de tökéletes eszköz a töltött jalapeñók készítéséhez is.

iliensa avokádó szeletelő

Egy egészséges étkezés képe, amely csak arra vár, hogy valami szív egészséges avokádó díszítse.
iliensa

Az avokádó elkészítésének nem kell rémálomnak vagy pazarló törekvésnek lennie. Ezzel divatos multi-tool, könnyedén szeletelheti és kanalazhatja az avokádóját, ami azt is jelenti, hogy többet fog megenni belőlük.

Az eszköz további előnye, hogy egy tárolódoboz tartozik hozzá, hogy a kimagozott gyümölcs hosszabb ideig friss maradjon, miután felszeletelte.

Müeller Ultra-Stick merülő turmixgép

Egy merülő turmixgép, amelyet gyümölcs és kevert turmix vesz körül.
Müeller

Könnyedén habverhet, keverhet és habosíthat ez a merülő turmixgép. A legjobb citrom habcsók és kávéitalok lesznek, amelyek úgy néznek ki, mintha egy profi barista tervezte volna őket (természetesen némi gyakorlás után).

Ráadásul ezt a modult sokkal könnyebb tárolni, mint egy teljes méretű turmixgépet.


A megfelelő konyhai kütyük sokkal könnyebbé tehetik az ételek elkészítését és főzését. Ha azonban túl sok helyet foglalnak el, ez újabb problémát okoz: nincs hely a munkára! Ha befektet ezekbe a kicsi, könnyen tárolható modulokba, akkor mindkét világ legjavát nyújtja.
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it