7 szilárd stratégia, amellyel kiemelkedhet a versenytársai közül a Google-on

Avatar admin | 2021.03.23. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A Google-ben való kitűnés nem csupán a jó hirdetés meglétét jelenti, hanem a SEO-val kapcsolatos bevált gyakorlatok és a Google által kínált eszközök kiaknázását is, így hosszú távú organikus forgalmat generálhat, miközben kattintásokat szerez a webhelyére, a szolgáltatási oldalakra és a blogbejegyzésekre. Ha jól csinálod, akkor legyőzheted versenytársaidat, amikor a potenciális ügyfelek készen állnak a vásárlásra.

kiemelkedik a versenytársaktól a google-lisa-jensennél

Ha versenyképes szeretne maradni az iparban, értékelnie kell a SEO és a PPC stratégiáját, és létre kell hoznia egy tervet, amely biztosítja, hogy egyszer és mindenkorra kiemelkedjen a versenytársak közül. Kezdje azzal, hogy értékelje jelenlegi marketingtervének ezt a hét alapelemét, amelyek mindegyike megmozgatja a tűt a láthatósági erőfeszítései érdekében.

Hogyan tud kiemelkedni versenytársaival a Google-on?

A Google keresőmotorjának találati oldalai különböző formákban kínálják a kitűnést. Vannak hirdetések, organikus eredmények, helyi eredmények, képek, Shopping-eredmények és még sok más. Az alábbiakban bemutatunk néhány elérhető módszert, amellyel kiemelkedhet a versenytársaival szemben a keresési platformon.

1. Készítsen gyilkos Google Search hirdetéseket

Nagyon sok módja van fantasztikus Google-hirdetéseket készíthet amelyek kiemelkednek a versenytársaid közül. Tedd kulcsszó kutatás, tesztelje a hirdetésvariációkat (lehet, hogy az egyik címsoron kulcsszavakra, a másikban pedig a kreativitásra vagy a mesemondásra koncentrál), használja a hirdetésbővítményeket, az ügyfelek visszajelzését használja a hirdetés másolásához, a hirdetéseket helyileg összpontosítsa, és a lista folytatódik. Ha további segítségre van szüksége a hatékony Google-hirdetések kidolgozásához, olvassa el a következő bejegyzések tippjeit:

hogyan lehet kitűnni a versenytársak közül a google-google hirdetésekben

2. Próbálja meg megjeleníteni a Google vizuális hirdetéseket

Ahhoz, hogy a vizuális hirdetésekkel kitűnjön a Google-tól, az egyik stratégia az, hogy a keresési hirdetéseiben a legjobban teljesítő kulcsszavakat célozza meg, ha azokat futtatja. Érdemes megnéznie a legjobban teljesítő organikus tartalom darabjait is, hogy megérezhesse, mi a legjobban a közönségében. Győződjön meg arról is, hogy hirdetéseit a megfelelő webhelyeken jelenítik meg. Megérezheti, hogy mely webhelyek lennének a legjobbak, ha megnézi a hivatkozási forgalmat a Google Analytics szolgáltatásban.

Talán a legtöbb elem, amire oda kell figyelni, a kreatív kialakítása. Ha saját tervét tölti fel, győződjön meg arról, hogy különböző méretű hirdetéseket hozott létre a különböző elhelyezésekhez és eszközökhöz. Ha adaptív vizuális hirdetéseket használ, mindenképpen a címsorokra összpontosítson. Míg egy rövid (25 karakter), egy hosszú (90 karakter), egy leírást (90 karakter) és a vállalkozás nevét (25 karakter) meg kell adnia, a Google soha nem futtatja egyszerre mindkét címsort, és néha kizárja a leírást, ezért győződjön meg arról, hogy a rövid és a hosszú címsor is önmagában elég. Ha további segítségre van szüksége a címsorokkal kapcsolatban, nézze meg ezt a bejegyzést.

kiemelkedik a Google vizuális hirdetéseiben

3. Optimalizálja a céloldalakat

Tekintse át a legfontosabb céloldalakat, hogy megbizonyosodjon a tartalom optimalizálásáról. A cél az, hogy növelje a bevételtermelő oldalak szerves forgalmát így több szemet kap az igazán fontos oldalakon.

Ennek során az első kérdést kell feltenned: van-e elsődleges kulcsszavunk ehhez az oldalhoz? Ennél is fontosabb, hogy az egész oldalon a megfelelő helyekre szórják? Például:

 • A H1 címkében
 • Legalább egy alt tagben
 • Legalább egy H2 tagben
 • Az URL-ben
kiemelkedik a Google céloldalán

Ne felejtsen el hozzáadni kiváló minőségű külső linkeket, releváns belső linkeket, képeket és gazdag médiát. Ezekkel az egyszerű változtatásokkal megkezdheti a céloldalak rangsorolását, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb forgalmat irányítson a legfontosabb oldalakra.

4. Hozzon létre (és tartson fenn) Google Cégem-profilt

Google üzleti profilja tele van olyan információkkal, amelyek elősegítik a kitűnést, de ami a legnagyobb befolyást hordozza, az a vélemények. Szerezd meg vélemények közvetlenül a keresésben a Google Cégem-fiókkal. Egy fiókkal (amely ingyenes) kezelheti és megválaszolhatja a véleményeket, ami még többet ösztönöz rájuk. Válaszai sok mindent elárulhatnak üzleti márkájáról és értékeiről – és azzal együtt 96% az üzleti véleményekre adott válaszokat olvasó ügyfelek közül mindenképpen ki kell használnia ezt a lehetőséget, hogy kitűnjön. Ha még mindig nem vagy meggyőződve, vegye figyelembe a BrightLocal statisztikáit 2020 Helyi Fogyasztói Felülvizsgálat:

 • A fogyasztók 93% -a az interneten keresztül keresett helyi vállalkozást az elmúlt évben.
 • A fogyasztók 87% -a olvassa a helyi vállalkozások online véleményét 2020-ban.

Ha még nem tette meg igényelte az Ön címét és beállította a Google Cégem-fiókját, tegye ezt most prioritássá. Megoszthatja vállalkozásának friss fényképeit, és válaszolhat az ügyfelek véleményeire és kérdéseire. Nézze meg tippjeinket, hogyan optimalizálja a profilját így vállalkozását megkülönböztetheti versenytársaitól a helyi keresésben.

kiemelkedik a versenytársak közül a Google GMB profilján

5. Használja ki a Google kivonatokat

A bővített kivonatok a Google által a keresőmotor találati oldalai (SERP). Míg a szokásos kódrészlet tartalmaz egy szabványos meta-leírást, a gazdag kivonat megválaszolja a felhasználó kérdését, vagy csillagértéket mutat, és arra ösztönzi őket, hogy kattintson a linkre. Mint ilyen, a gazdag kivonatok jobb keresési élményt nyújtanak, és növelik a számukat kattintások a webhelyére. Gazdag kivonatok létrehozásához a webhelyéhez konkrét információkat kell tartalmaznia strukturált adatok formájában a webhelyén. A strukturált adatok az információk osztályozásának egyik módja az oldalain, hogy a Google tudja, hogy ezeket az információkat bizonyos keresésekhez felhúzza.

kiemelkedik a versenytársak közül a google regular snippet vs rich snippet oldalán

A Google is rendelkezik Kiemelt kivonat, más néven „Pozíció Zero. ” A kiemelt részlet egy olyan mező, amely organikusan jelenik meg, hogy kiemelje a felhasználók számára a legjobb választ. A Feature Snippet-barát tartalom létrehozásának néhány mutatója a következő:

 • Célozzon meg konkrét lekérdezéseket (például “ingyenes módszerek a Google első oldalára jutáshoz”)
 • Tegye egyértelművé a válaszokat a tartalmában – használjon felsorolással ellátott vagy számozott listákat.
 • Nézze meg a “Kapcsolódó keresések” és “Az emberek kérdeznek” szakaszokat, és célozza meg ezeket a kulcsszavakat ugyanabban a cikkben. Ez segít erősíteni a Google felé küldött jelzéseit, miszerint az adott lekérdezéshez a legjobb információval rendelkezik.
kiemelkedik a Google kiemelt részletéből

Határozza meg, mit szeretne kihozni SEO-tevékenységéből, és építse fel tartalmát ezekre a célokra.

6. Összpontosítson a jó minőségű linképítésre

Nak,-nek A Google 209. oldala rangsorolási tényezők, a backlink profilja e tényezők közül 47-et tesz ki. Ez azt jelenti, hogy nem hagyhatja figyelmen kívül a linképítést, amikor olyan erős marketing tervet dolgoz ki, amely lehetővé teszi, hogy kitűnjön a Google versenytársaitól. Itt van néhány bevált linképítő taktika a SEO növelése érdekében:

 • Közzététel minőségi tartalom: Minél jobb a tartalma, annál valószínűbb, hogy az emberek linkelnek rá.
 • Vendég bejegyzés: Ossza meg meglátásait a releváns blogokon és webhelyeken.
 • Tedd versenyképes kutatás: Értékelje versenytársainak linkjeit, hogy megtudja, miként tud magasabb rangot elérni náluk.
 • Teremt esettanulmányok: Ezek tele vannak link-képes adatokkal.

Keverje össze ezeket mind a marketingtervében, és hozzon létre egy erős backlink profilt, amely lehetővé teszi a versenyt a Google-on.

7. Hozzon létre SEO-ra optimalizált blogtartalmat

Nak nek növelje rangsorát, nem csak a céloldalakra kell összpontosítania. A blog tartalma lehetővé teszi, hogy több kulcsszót célozzon meg, és több potenciális ügyfelet irányítson a webhelyére, ugyanakkor értéket is kínáljon előre.

Milyen gyakran kell közzétennie a legjobb eredmények elérése érdekében? Michael Brenner, A Marketing Insider Group vezérigazgatója és alapítója kétszer-négyszer mondja. Miért? “Ez a válasz a több tanulmányból származó adatok alapján, valamint az, hogy saját ügyfeleink nagy része több mint egy tucat ügyfél webhelyen dolgozik B2B, B2C és nagy és kicsi vállalatokkal” – magyarázza Brenner.

Ne felejtse el optimalizálni ezt a tartalmat úgy, hogy kulcsszavakat helyez el az összes megfelelő helyre, felhasználja a belső és külső összekapcsolási bevált módszereket, és visszahivatkozásokat vezet a tartalomhoz vendégküldéssel. Nézd meg ezt ingyenes kulcsszókutatási útmutató és a Yoast WordPress plugin hogy az összes blogbejegyzés SEOoptimalizált legyen.

kiemelkedik a versenytársak közül a google SEO blogbejegyzésében

Tűnjön ki a versenytársak közül a Google-on

Versenyezzen versenytársaival ott, ahol ez a legfontosabb: a Google-on. Használja ezeket a stratégiákat és taktikákat a fontos céloldalak rangsorolásához, egy erősebb backlink profil létrehozásához, a vélemények elülső és középső részéhez és még sok máshoz. Minél jobban rangsorolják a Google-on, annál könnyebb kiemelkedni és egyszer és mindenkorra megnyerni az üzleti versenytársait.

 1. Készítsen gyilkos Google keresési hirdetéseket
 2. Próbálja ki a Google vizuális hirdetéseket
 3. Optimalizálja a céloldalakat
 4. Hozzon létre (és tartson fenn) Google üzleti profilját
 5. Használja ki a Google kivonatokat
 6. Összpontosítson a kiváló minőségű linképítésre
 7. Hozzon létre SEO-ra optimalizált blogtartalmat

Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok