8 termék, amellyel a zuhanyzóból spa-élmény lesz – LifeSavvy

Avatar admin | 2021.02.11. 75 Views 0 Likes 0 Ratings

75 Views 0 Ratings Rate it

Zuhanyzó, egy köteg friss eukaliptusz és egy törülközőmelegítő.
INSMY / Movagarden / Zadro /

Gyakorlatilag minden nap zuhanyol, miért ne tenné a lehető legélvezetesebbé az élményét? A fürdőszőnyeg kikapcsolásától kezdve az eukaliptusz felakasztásáig a zuhanyfejtől kezdve ezek a fejlesztések a fürdőszobát fürdőnek érzik majd.

Ha úgy érzed, hogy napodban nagyon kevés idő van csak a kikapcsolódásra és kikapcsolódásra, akkor a fürdőterápiás időszak alatt a napi zuhanyzási rutinba besurranás nagyszerű módja annak, hogy kisajtoljon egy „én” időt egy egyébként mozgalmas nap alatt. Az aromaterápiától kezdve a felemelő zene zuhanyozásáig, az alábbiakban megtalálhatja kedvenc csípőinket, amelyek a legtöbbet hozzák ki a zuhany gőzzel töltött magányából.

Egy nyugtató esőzuhany

Esős ​​zuhanykabin.
Taiker

Érezze magát zuhanyzójában, mint egy divatos szálloda, ekkora esőzuhany. Ezenkívül mellékelhető, három permetezési beállítással ellátott fúvóka a további felhasználáshoz. A divatos esztétikát a modern technológiával ötvözve ez a legjobb módszer a napi zuhanyzó és fürdőszoba kialakításának frissítésére.

Ez a pirítós törölközőmelegítő

személy, aki törölközőt húz ki a törölközőmelegítő tartályból
Zadro

Ebbe ragassza a törölközőjét vagy köntösét törölközőmelegítő közvetlenül a zuhany alatt, és ha kész, elővesz egy pirítós meleg takarót. Akár két 40 ”x 70” méretű törölköző, takaró, köntös, pizsama szett vagy bármi más, amit oda akar dobni. Nem fogod elhinni, hogy régen túléltél nélküle.

Puha memória habfürdőszőnyeg

fürdőszőnyeg a kád előtt
Clara Clark

Erre a puhára lépve fürdőszoba szőnyeg sokkal jobb, mint egy hideg, kemény padló. Szuper nedvszívó és mosógépben mosható a könnyű karbantartás érdekében – de az igazi eladási pont az ultralágy memóriahab réteg. A zuhany alól kilépni erre a dologra olyan, mintha kényelmes memóriahabos papucsot vennél fel. A dizájn stílusos, és minden dekorációhoz illeszkedik.

Néhány illatos eukaliptusz ág

Csokrok eukaliptusz lóg a zuhany alatt.
Movagarden

Tegyen egy csomó eukaliptuszt a zuhanyfejére, és emelje fel a fürdési élményt. A legfontosabb az, hogy kihagyja a „tartósított” eukaliptusz vásárlását, mint azt a helyi kézműves boltban megtalálhatja. A fürdőhatáshoz szüksége van egy nagy friss köteg. A gőz felszabadítja a növényben található természetes olajokat, és zuhanyzóját megnyugtató és arcüregtisztító illattal tölti meg.

Puha és nedvszívó fürdőköpeny

hajtogatott szürke fürdőköpeny
Pinzon

A hosszú fürdőköpeny lehetővé teszi, hogy ne legyen hideg és nedves a zuhany után. Ez frottír-pamut csákány felszívja az esetleges extra nedvességet a testén, és kellemesen tartja Önt a készülődés alatt. Kendőgallérral és mély zsebekkel jár a nagyobb kényelem érdekében. Elég kényelmes viselet egész nap, bár azt javasoljuk, hogy a Zoom találkozók előtt cserélje ki.

Zuhanyszóró dallamokhoz és podcastokhoz

fekete hangszóró lóg a zuhany alatt
INSMY

Tedd fel vízálló hangszóró a zuhany alatt és játsszon bármit, amire csak szüksége van, miközben felkészül a napra. Lazulnia kell a nagy találkozó előtt? Pihenjen a meditációs zene mellett. Szüksége van egy energiafokozóra? Dobd fel a kedvenc táncolólistádat. Podcastok? Vígjáték rutinok? Ha meg tudja hallgatni, akkor ez a hangszóró kiszivattyúzza. Ez megváltoztatja az éjszakáidat és reggeleidet, hidd el.

Néhány szórakoztató zuhanyzós gőzhajós

különféle színes zuhanygőzölők
OVEO

A zuhanygőzös lényegében fürdőbomba a zuhanyhoz. Helyezze a kád padlójára, és hagyja, hogy a forró víz feloldja, hogy pihentető illatot engedjen a levegőbe. Ez a készlet hat egyedi illatban kapható: eukaliptusz, borsmenta, levendulaolaj, vanília és édes narancs, rózsa és citrom.

Hámlasztó testkefe

két testkefe ül a doboz előtt
Metén

A zuhany alatt végzett jó hámlasztó kezelés javítja a véráramlást, kisimítja a bőrt és csodálatosan érzi magát. Ez testkefe használható a zuhany alatt, alatt vagy után. Ehhez a készlethez puha kefe tartozik a könnyű hámlasztáshoz, és egy merev kefével a mélyebb masszázshoz.
Source link


75 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok