9 módszer a nézési idő növelésére a YouTube-csatornádon

Avatar Gadam | 2021.05.01. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

Minél többen nézik meg a videóidat, annál valószínűbb, hogy a YouTube megjeleníti őket a keresési vagy ajánlási funkcióikban.

Youtube tovább magyarázza: „Most, amikor videókat javasolunk, azokra összpontosítunk, amelyek megnövelik azt az időt, amelyet a néző a videók megtekintésével tölt el a YouTube-on, nemcsak a következő, hanem az azt követő nézetekre is.”

A #YouTube olyan # videót javasol, amelyek valószínűleg megnövelik azt az időt, amelyet a néző a platformon tölt, – mondja @ anjan69230440 a @CMIContent segítségével. Kattintson a tweetelésre

Ez nagy nyomás – nemcsak a nézőket kell csábítania a videók megtekintésére, hanem azt a nézőt is, aki tovább nézi, miután befejezte csatornáját.

Íme néhány ötlet a csatornád nézési idejének növelésére és végső soron a további megjelenésre gyakran a keresési és ajánlási eredmények között.

1. Kezdje egy fantasztikus bevezetővel

Az első lépés a hallgatóság bekapcsolása. Ragadja meg a figyelmüket villámgyorsan – ezt hirdeti maga a Google is. Az első 15 másodperc a megmentő kegyelem, hogy megvalósuljon.

Google YouTube Playbook márkáknak és ügynökségeknek felajánlja ezt a tanácsot:

  • Legyen meggyőző az első képkocka – vizuálisan, át személyiség, vagy üzenetküldéssel.
  • Beszéljen közvetlenül a nézővel, ne a közönség egészével.
  • Tegyen fel kérdést vagy tegyen valamit a kíváncsiságuk felkeltése érdekében.
  • Nézze meg, mire számíthatnak egy rövid klipben.

Készítsd el videód első képkockáját látványosságokkal, személyiséggel vagy üzenetküldéssel – javasolja a @Google a @ anjan69230440 @CMIContent oldalon. Kattintson a tweetelésre

Ha kezdetben a videó enyhébb részeit használod, a közönség nagyobb valószínűséggel ragaszkodik a tartalmadhoz, és továbbra is nézi őket.

Íme egy példa a YouTube csatornáról Haylsa és Kyle a tasmaniai utazásról:

Teljesítsd az ígéretet

Azoknak a látogatóknak, akik a videódba botlanak, csak a címet és az indexképet látják, feltétlenül adj meg legalább néhányat a kezdetekkor elvárhatóaktól.

Ez a videó innen: Crouton Crackerjacks kiváló példa arra, hogyan lehet az első 15 másodpercben összeszedni a közönséget, hogy továbbra is figyelje a lépésről-lépésre bemutató oktatást.

TIPP: Ne kezdj divatos logóval rendelkező videót annak reményében, hogy klassznak tűnjön. Menj egyenesen a lényegre.

2. Bontja fejezetekre a videót

A könyvek fejezeteihez hasonlóan a YouTube fejezetei is megkönnyítik a nézők számára, hogy jobban megértsék, mi következik.

A #YouTube fejezetek megkönnyítik a nézők számára, hogy kövessék a #videót, és tudják, mi következik – mondja @ anjan69230440 a @CMIContent segítségével. Kattintson a tweetelésre

Gondoljon arra, hogyan bonthatja fel videóit szegmensekre. Minden fejezetnek tartalmaznia kell egy vonzó intro pillanatot, amelyet egy érdekes elbeszélés követ. A körvonalak hasznosak lehetnek ebben a folyamatban.

Ebben a példában Az Ecom King közzétett egy Shopify drop-shipping tanfolyam videót, amely több mint 5,5 órán keresztül fut. A fejezetcímek elengedhetetlenek, hogy a nézők ott válogathassanak, ahová leadják, vagy megtekinthetik azokat a szakaszokat, amelyek a legjobban érdeklik.

Ecom King közzéteszi a fejezetleírást a nézési idő mellett. A videó leírásában egy fő ütemtervet is közzétesznek:

TIPP: Fejezetek időbélyegek alapján történő hozzáadásához további lépéseket kell tennie. Itt vannak utasítások a Google-tól hogyan kell csinálni.

3. Tartalmazza a minta megszakítását

Akár nézői körbetartanak, akár tömegesen távoznak, egy dologra vezethetők vissza – eljegyzés. A minták megszakítása ezt valószínűbbé teszi.

Amikor hasonló képek és az elbeszélések megismétlődnek, az emberek unatkoznak, és a visszafordulási arány emelkedik. De a minta megszakításai leköthetik a nézők figyelmét a hosszú játékra.

HuffPost közreműködő Helen Roe kifejti: „A minta megszakítása egy adott gondolat, viselkedés vagy helyzet megváltoztatásának technikája. Viselkedés pszichológia és a neuro-nyelvi programozás ezt a technikát használja a gondolkodási minták és viselkedés megszakítására és megváltoztatására. „

A minta megszakítása egy adott gondolat, viselkedés vagy helyzet megváltoztatásának technikája – mondja @helen_roe. Felhívhatják a nézők figyelmét a hosszú játékra a @ anjan69230440 telefonon a @CMIContent oldalon keresztül. Kattintson a tweetelésre

A minta megszakítása gyakori lehet a kamera szögének megváltoztatása, B-roll vagy grafikus kép. Ez a példa Neil Patel szemlélteti, hogyan építi be a grafikát, így nemcsak ő beszél a kamerával:

4. Végezzen kulcsszókutatást

Nem kerülheti el a kulcsszavak értékét csak azért, mert az videó-. A tartalmi ötletek kidolgozása során mindenképpen végezzen egyszerű kulcsszókutatást Youtube, a világ második legnagyobb keresője.

Irány egy olyan eszköz, mint Kulcsszóválasztó eszköz (módosítsa az alapértelmezett beállítást a YouTube keresésre), és írja be a résszel kapcsolatos témát, hogy megértse a keresési érdeklődését (azaz a kulcsszó mennyiségét).

Fennmaradhat a YouTube-on is, és inspirációként felhasználhatja az automatikus kiegészítés javaslatait:

Vagy megteheti a összehasonlító elemzés. Kutassa meg az öt-hét legjobb versenytársát, és nézze meg, mit csinálnak a YouTube-on a címkéiktől és kulcsszavaktól kezdve az általuk szállított tartalomig. Olvassa el a Hozzászólások videóik alatt.

Ne másolja, amit csinálnak; felhasználja az információkat a célközönség mélyebb megismerésére. Ezt a kutatást arra is felhasználja, hogy olyan tartalmi hiányosságokat találjon, amelyek csak arra várnak, hogy kitöltsék videóit.

Olvassa el a #videos versenytárs megjegyzéseit, hogy megismerje a célközönséget, és megtalálja a # tartalom hiányosságait – mondja @ anjan69230440 a @CMIContent-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

KÉZIVAL KAPCSOLÓDÓ TARTALOM: A SEO fontos a YouTube számára is

5. Mesélj

Mesemondó művek szórakoztatni vágyó nézőknek és tanulni vágyóknak. Fedezze fel, hogyan továbbíthatja történetét egyedi és érdekes módon, amelyet a nézői értékelni fognak (azaz tovább nézik).

Népszerű YouTuber Nas Daily szinte oktat és szórakoztat szinte minden videóban, amelyet közzétesz, például a zöld turizmushoz:

TIPP: Nem számít, milyen hosszú a videó, gondolja úgy, mint egy történetet mind az elbeszélés, mind a kamerán történő bemutatás során.

6. Együttműködés

Partnerezzen hasonló gondolkodású emberekkel, akiknek hasonló elképzelésük és céljuk van, mint a márkának, hogy elmeséljék történeteiket. Által együtt dolgozni, vonzhatja azokat a nézőket, akik általában megnézik partnerei videócsatornáit, bővítheti közönségét és növelheti nézési idejét.

YouTuber Dhar Mann Nasszal dolgozott együtt, hogy Dhar csatornáján elmesélje történetét, A Nas Daily sokkoló története kilép a 6-os figurájából! A videó eddig 12 millió megtekintést ért el:

TIPP: Kezelje ezeket a partnerségeket együttműködésként, és ne befolyásoló marketingként. Ez utóbbi arról szól, hogy új szemgolyókat szerezzen egy terméken vagy szolgáltatáson. A vendég együttműködések inkább a közös értékek érzését keltik, vagy hitelesnek érzik magukat.

7. Hozzon létre hosszabb videókat

Egy rövidebb videóhoz nagyobb nézőszámra van szükség ahhoz, hogy ugyanannyi teljes nézési időt kapjon, mint egy hosszabb, kevesebb nézővel rendelkező videó. Ha hosszabb videókat tesz közzé, célzottabbá teheti azokat a saját közönsége számára, és mégis megkapja a YouTube algoritmusának tetsző nézési időt.

Amikor a „közösségi média stratégiájára” kerestem, a hosszabb videók mindig úgy tűnik, hogy felülmúlják a rövidebbeket:

TIPP: Gondoljon arra, hogyan lehetne kibővíteni néhány meglévő, de alulteljesítő rövid videót. Miután közzétette a hosszabb videót, tegye priváttá ezeket a rövid videókat, vagy törölje azokat teljesen.

8. Fejlesszen ki egy sorozatot

A videók sora valószínűleg hosszabb nézési időt is jelent. A kapcsolódó videók összekapcsolásával nagyobb eséllyel készteti nézőit arra, hogy tovább nézzék.

szakács John Kirkwood csatornáján több lejátszási listát vagy sorozatot kínál, köztük egy pitét és péksüteményt:

Kép, amely több lejátszási listát mutat John Kirkwood csatornáján, a Pies and Pasties-t.

TIPP: Válassza ki a legtöbb megtekintést tartalmazó videót a sorozat vagy lejátszási listák alapjául. Ezután állítson elő egy csomó ötletet, amelyeket hozzáadhat a sorozathoz.

9. Használja a YouTube elemzését

A YouTube elemzésének vizsgálata fantasztikus betekintést nyerhet mind a videók, mind a csatornád mikro- és makro nézeteibe. A nézettséget napokban, időkben stb. Láthatja. Maguk a videók is megtekinthetik az adatokat. Különösen érdekesnek kell lennie a lemondási időknek. Ezután visszaléphet és megtekintheti a tartalmat az időbélyegek körül, hogy felmérje, mi nem működik. Ezeket az információkat felhasználhatja a videók felülvizsgálatához és a jövőbeni videók javításához.

A YouTube elemzésének képernyőképe a lemorzsolódásokról.

Növelje nézői nézési idejét

A nézési idő növelése biztos módja annak, hogy vonzóbbá váljon a YouTube algoritmusa számára. Ennek eredményeként a videóid nagyobb valószínűséggel jelennek meg az ajánlásokban és a keresési eredmények között.

Eltarthat egy ideig, hogy mindent megvalósítson, de el kell kezdenie látni az egészséges tüskét, amikor egyesével dolgozik rajta.

A cikkben említett összes eszköz a szerzőtől származik. Ha rendelkezik ajánlott eszközzel, kérjük, adja hozzá a megjegyzésekhez.

Catch CMI-k YouTube-csatorna, melyben megtalálhatóak a Marketing Makers, inspiráló tanácsok a CMWorld előadóitól és még sok más.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Forrás link


33 Views 0 Ratings Rate it