A 10 legjobb vígjáték a Hulun (2021 március)

Avatar Gadam | 2021.03.25. 54 Views 0 Likes 0 Ratings

54 Views 0 Ratings Rate it

A Hulu logó egy okos TV-n
AhmadDanialZulhilmi / Shutterstock

A szeretett klasszikusoktól a vadonatúj eredeti filmekig a Hulu számos évtizedes és stílusú vígjátékot kínál. Itt van a 10 legjobb vígjáték, amelyet meg lehet nézni a Hulun.

Austin Powers: A rejtély nemzetközi embere

Mike Myers rengeteg mulatságosan nevetséges karaktert alkotott a maga idejében Szombat esti élet, de legjobb alkotását a filmekhez mentette Austin Powers: A rejtély nemzetközi embere. Austin Powers egy ’60 -as évekbeli szuperkém, amely a ’90 -es években újjáéledt, de örökre megrekedt a múltban. A film a James Bond-franchise-t és más kémkedési kalandokat parodizál, Myers kettős feladatot lát el Austin Powersként és kíváncsian nyűgös gazemberként, Dr. Evil-ként.

Booksmart

Kaitlyn Dever és Beanie Feldstein félénk tizenéveseket játszanak Booksmart. A két legjobb barát az egész középiskolát szorgalmas, felelősségteljes diákként töltötte, de az érettségi előestéjén úgy döntöttek, hogy megnézik, mi hiányzott nekik. Az eredmény egy őrült, vidám éjszaka, amikor a karakterek barátságát tesztelik, és szembesülnek bizonytalan középiskolás utáni jövőjükkel.

A DUFF

Vágás a tipikus kidobható tinikomédia fölött, A DUFF csillagok Arrested DevelopmentMae Whitman a „kijelölt csúnya kövér barát” a barátcsoportjában. De a film méltóságteljesebben bánik vele, mint társai, és intelligens vizsgálatot nyújt a középiskolai hierarchiáról és képmutatásról. És természetesen a főszereplő összekapcsolódik azzal a dögös sráccal (Robbie Amell), akit először csak barátként és tanácsadóként tartott figyelembe.

Heathers

A legsötétebb sötét komédiák, Heathers főszereplő Winona Ryder népszerű középiskolásként, Christian Slater pedig rossz fiúként sötét úton halad. Veronica (Ryder) nem titokban megveti azt a klikket, amellyel fut, és JD (Slater) arra ösztönzi, hogy vegye le őket, egyre erőszakosabb módon. A kora (1980-as évek) tizenéves filmjeinek éles szatírája, tele vidáman csúnya, idézhető sorokkal.

Vadászni a vadoniakra

Mielőtt a Marvel slágerkészítőjévé válna a Thor filmeket, Taika Waititi elkészítette a szívet melengető komédiát Vadászni a vadoniakra szülőföldjén, Új-Zélandon. Szörnyen tizenéves árva, Ricky Baker (Julian Dennison) mulatságosan elvarázsolja magát egy kemény gengszterbe, akinek nincs szüksége senkire. De amikor elmenekül legújabb nevelőcsaládja elől, a pusztában túléli ugyanolyan buzgó nevelő nagybátyjának (Sam Neill) köszönhetően.

A kedves srácok

Shane Black filmrendező okos 1970-es évekbeli darabjával veszi fel a detektív műfajt A kedves srácok. Black, akiről ismert akciófilmek Gyilkos fegyver, Az utolsó kiscserkész, és Vasember 3, felerősíti a vígjátékot ebben a történetben két rosszul illő magánszem (Russell Crowe és Ryan Gosling alakításában), akik egy kidolgozott összeesküvésbe botlanak. Rengeteg akció van a szardonikus, világfáradt humor mellett.

Palm Springs

Hulu egyik legsikeresebb eredeti filmje, Palm Springs egy elbűvölő sci-fi vígjáték, amelyben Andy Samberg és Cristin Milioti a fő esküvői vendég szerepét tölti be. Miközben megpróbálnak elmenekülni ugyanolyan mozgalmas nap ismétléséből, a főszereplők megismerik egymást és megszeretik egymást. Snarky, de szívből jövő vígjáték egy váratlan lélektárs megtalálásáról.

A menyasszony hercegnő

Klasszikus minden korosztály számára, A menyasszony hercegnő komikus felvétel a mesékről, olyan történetként strukturálva, amelyet egy nagyapa mondott el az unokájának. A romantika Westley (Cary Elwes) és Boglárka (Robin Wright) között édes és tiszta, a szükséges mese véget ér. A film tele van ikonikus sorokkal és emlékezetes mellékszereplőkkel, Mandy Patinkin, Wallace Shawn és Óriás Andre műveiből.

Nagyon rossz

Seth Rogen és Evan Goldberg írtak Nagyon rossz saját valóságos barátságuk inspirálta, bár a rohamos tinikomédia minden bizonnyal a valóság fokozottabb változatát képviseli. Seth (Jonah Hill) és Evan (Michael Cera) a középiskola végével (és szoros kapcsolatuk potenciális végével) szembesülnek, mivel a bulizásra és a bekapcsolódásra összpontosítanak, fideszes barátjuk, Fogell (Christopher Mintz-Plasse), más néven McLovin mellett. .

Fiatal Frankenstein

Mel Brooks a paródiája erejének csúcspontját érte el Fiatal Frankenstein, a klasszikus hangja tökéletesen csúf Frankenstein sztori. Gene Wilder az élet létrehozására elhatározott tudóst alakítja, szörnyű alkotása Peter Boyle, szerelmi érdeke pedig Madeline Khan. Ez egy ostoba, mégis szeretetteljes tisztelgés a szüreti szörnyfilmek előtt, Cloris Leachman és Marty Feldman színpompás előadásával.
Source link


54 Views 0 Ratings Rate it