A 12 legjobb alkalmazás terhes nők számára

Avatar admin | 2021.02.02. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

Különböző terhességi alkalmazások képernyőképei, amelyek olyan funkciókat mutatnak be, mint a közösségi fórumok és az esedékességi visszaszámlálás.
Földimogyoró / baba 2 test / A tudatos mamák

Felkészülés a terhesség kilenc hónapjának átvészelésére? A terhes nők legjobb alkalmazásainak letöltése többet segíthet, mint gondolná.

Terhesnek lenni enyhén szólva is elsöprő lehet – különösen, ha új anya vagy, fogalmad sincs, mit csinál. Rengeteg olyan alkalmazás létezik, amelyek társaként szolgálnak a várandós nők számára, de sok közülük csak nyomkövető, amely elmondja, hogy a baba akkora, mint egy avokádó.

Természetesen nincs semmi baj ezekkel a nyomkövetőkkel! De talán valami mást keres: edzéssel kapcsolatos tippeket és videókat, amelyek biztonságosak a növekvő csecsemő számára, egy módot arra, hogy virtuálisan kapcsolatba léphessen más leendő mamákkal, vagy meditációs útmutatókat, amelyek segítenek megnyugodni, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. . Összegyűjtöttem a legjobb és leghasznosabb alkalmazásokat, amelyeket szinte minden nap fel fogsz használni.

Tudatos Mamas

Fröccsent kép a Mindful Mamas terhességi alkalmazáshoz.
Tudatos Mamas

A terhesség hihetetlenül megterhelő és kimerítő lehet. A meditáció biztonságos, természetes módszer az extra szorongások és a hormonális érzelmek kezelésére, és sokkal jobb fejtérbe helyezheti. Az Tudatos Mamas Az alkalmazás célja pontosan ez, irányított meditációkkal, amelyek végigvezetik Önt a terhesség minden szakaszán és azon túl is – például amikor gyermeke idősebb, és Ön igazán kell egy kis szünet.

A több száz irányított meditáció mellett az éves előfizetés hozzáférést biztosít a terhesség, az anyaság és más egyéb igények személyre szabott támogatásához, valamint a gyerekekkel és partnerével elvégezhető meditációkhoz, mini szünetekhez (rövid tudatossági gyakorlatok, bárhol elvégezhetők) légzési technikák és megerősítések.

Letöltés Mindful Mamas on iTunes vagy A Google Play.

Földimogyoró

Splash képek a földimogyoró terhesség app.
Földimogyoró

Előfordul, hogy terhes lehet, hogy magányosnak és elszigeteltnek érzi magát. Ha nincs terhes barátja, akihez tanácsot kérhet, töltse le Földimogyoró. Az alkalmazás összeköti Önt hasonló gondolkodású nőkkel, így találhat valakit, aki ugyanabban a terhességi szakaszban van, mint Ön, vagy valakit, aki termékenységi úton van Önnel.

A csevegés és az üzenet funkciói lehetővé teszik, hogy beszélgethessen más, hasonló helyzetben lévő nőkkel, valamint kis csoportokat és közösségeket alakítson ki, ahol mindannyian szellőzhetnek. Ez alapvetően egy virtuális anyák és leendő anyukák hálózata, amelyek ugyanazokon a dolgokon mennek keresztül, mint te, ami hihetetlenül hasznos lehet.

Töltse le a Peanut alkalmazást iTunes vagy A Google Play.

Baby Story

Splash kép a Baby Story terhességi fotóalkalmazáshoz.
Baby Story

Az egyik legszórakoztatóbb tennivaló terhes állapotban az, ha fényképet készít a növekvő hasáról. Nemcsak izgalmas megmutatni, milyen messzire jutsz, de ez is csak egy szép emlék. Baby Story segít létrehozni azokat az imádnivaló kis mérföldkőfotókat, amelyeket a közösségi médiában lát, anélkül, hogy túl nagy erőfeszítéseket tenne.

Az alkalmazás több száz alkotást tartalmaz, amelyeket hozzá lehet adni a mérföldkőhöz készült fényképekhez, valamint több mint 100 különböző betűtípust. Kiválaszthatja és kiválaszthatja a grafikákat és a betűkészleteket, amelyeket hozzáadhat a fotóihoz, sőt saját terveket is létrehozhat, és olyan egyszerű a dolgok személyre szabása. Ezt a terhesség alatt és utána is használja, amikor mérföldkőből készült fotókat díszít a kicsiről.

Töltse le a Baby Story alkalmazást iTunes.

Mire számíthat a baba- és terhességkövető

Mire számíthat a baba- és terhességkövető
Mire számíthat a baba- és terhességkövető

használtam Mire számíthat a Baba és Terhesség Tracker alkalmazás amikor terhes voltam, és ez alapvetően olyan volt, mint egy mentőöv számomra. Miután letöltötte az alkalmazást, és feltölt néhány információt, például a baba esedékességének dátumát, személyre szabott és részletes információkat kap arról, hogy pontosan mi történik a csecsemővel a méhben. Könnyen emészthető az információ, amelyet gyakran megnyugtatónak és izgalmasnak találtam.

Amit nagyon szerettem ebben az alkalmazásban, az az, hogy rengeteg részletes információt tartalmaz arról, hogy mi történik a terhes testével is – gyakran találtam választ olyan kérdésekre, amelyekre kíváncsi voltam, és ez mindenképpen kevésbé éreztem magam egyedül. Az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy csevegjen a nők közösségével ugyanabban a hajóban, mint te, és csoportokat találhat az esedékes hónap és tartózkodási hely alapján.

Töltse le, mire számíthat iTunes vagy A Google Play.

Hajtás

Fröccsent kép a Sprout terhesség alkalmazáshoz.
Hajtás

Hajtás egy igazán népszerű terhességi alkalmazás, amely mindezt megcsinálja. Szuperreális 3D képet ad arról, hogy milyen lehet a baba, interaktív pillanatokkal, rúgással és szívveréssel kiegészítve, és terhességi naplóként is működik. Rögzítheti havi fényképeit, valamint véletlenszerű terhességi gondolatait és pillanatait. A végén ingyenes PDF-fájlként tekinthető meg, amelyet akár ki is nyomtathat.

De a Sprout napi és heti információkat is kínál a növekvő babájáról, személyre szabott terhességi ütemtervet, olyan eszközöket, mint a rúgásszámláló és az összehúzódás időzítője, valamint ellenőrző listákat kínál a szervezettség érdekében. És amikor a baba megszületik, érdemes kipróbálni Kihajt Baba, amely kiválóan alkalmas arra, hogy minden csúcson maradjon.

Töltse le a Sprout alkalmazást iTunes vagy A Google Play.

Teljesen terhes

Teljesen terhes
Teljesen terhes

Teljesen terhes egy másik alkalmazás, amely egy kicsit kínál mindent. 3D videók vannak a baba fejlődéséről, az alkalmazáson keresztüli online regisztrációról és a prenatális és születési órákon való részvételről, válaszok a gyakran feltett kérdésekre, egy eszköztár, amely rendelkezik a születési terv munkalapjával, és rengeteg tipp és tény.

A Totally Terhes lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen másokkal is, például valódi leendő anyukák videoblogjain keresztül, akik saját útjukat rögzítik, vagy aktív fórumukon és valódi anyukák közösségén keresztül. Rengeteg egyéb funkció is található, például fényképalbumok az emlékek megőrzéséhez, és vásárolható termékek.

Töltse le teljesen terhes A Google Play.

Ovia Terhességkövető

Ovia Terhességkövető
Ovia Terhességkövető

Ovia Terhességkövető sok olyan funkciót kínál, mint más terhességkövető alkalmazások: reális illusztrációk a csecsemőről az anyaméhben, információk a csecsemő fejlődéséről, cikkek és tippek, amelyek segítenek átjutni a terhesség alatt, valamint más anyukák közössége, akikkel cseveghetnek és beszélgethetnek .

Ami ezzel kiemelkedik, az a testreszabható nyomkövetés, amely az egészséged tetején tart. Nyomon követheti a súlyát, a terhességi tüneteit (és azonnal értesítést kap, ha valami egészségügyi kockázatnak tűnik), a táplálkozását (valamint az egészséges recepteket), az alvását, a hangulatát és a testmozgását ( fitneszkövetőkkel is kapcsolatba lépni).

Töltse le az Ovia Pregnancy Tracker alkalmazást iTunes vagy A Google Play.

Teljes időtartamú alkalmazás

Fröccsent kép a Full Term App alkalmazáshoz
Teljes időtartamú alkalmazás

Kevés dolog jobban idegtépő, mint rájönni, hogy összehúzódásai vannak – de honnan tudhatja, mikor van ideje kórházba kerülni? Legtöbbször az OBGYN azt mondja neked, hogy időzítsd az összehúzódásaidat, és várj, amíg egy bizonyos ideig elvannak egymástól, mielőtt bárhova elmennél. Ahol Teljes időszak bejön az alkalmazás.

Ez a népszerű alkalmazás az egyik legjobb kontrakciós időzítő odakinn, mivel lehetővé teszi az összehúzódások nyomon követését, jegyzetek hozzáadását és az intenzitás nyomon követését. Ez egyszerű, ugyanakkor nagyon alapos. Nem kell megvárni, amíg összehúzódások vannak a használatához – rendelkezik egy kick counter funkcióval is, amely segít nyomon követni, hogy a baba milyen gyakran rúg.

Letöltés teljes időtartamra iTunes és A Google Play.

2. baba teste

Csobbanó kép a Baby 2 Body terhesség alkalmazáshoz
Baba 2 test

Egészséges maradni a terhesség alatt könnyebben mondható el, mint megtenni, amikor teljesen kimerültnek találja magát, és minden elképzelhető ócska étel után vágyik. Ha szeretné kipróbálni, hogy minél többet tudjon tartani a dolgokról, töltse le 2. baba teste, egy olyan alkalmazás, amely a szakértőkkel együttműködve megpróbál segíteni abban, hogy minél egészségesebb legyen a terhesség alatt és a szülés utáni első három évben.

Az alkalmazás jellemzői közé tartozik az a képesség, hogy kapcsolatba lépjen egy egészségügyi edzővel hasznos tippekért és tanácsokért, tevékenységek nyomon követéséért, valamint biztonságos edzésért és edzéstervekért, függetlenül attól, hogy melyik szakaszban tartózkodik. A prémium hozzáféréssel wellness edzés, valamint étkezés és étrendi útmutatás érhető el .

Töltse le a Baby 2 Body alkalmazást iTunes.

Tónusítsa fel

Splash kép a Tone It Up terhességi alkalmazáshoz.
Tónusítsa fel

Megpróbálja tartani az edzés rutinját a terhesség alatt? Ez nagyszerű, de néhány lépését meg kell változtatnia, hogy egészséges és biztonságos maradhasson mind Ön, mind növekvő babája számára. Ahelyett, hogy fizetne egy személyi edzőért, vagy csak szárnyra akarná tenni, próbálja meg letölteni a Tone It Up alkalmazást, amely valóban kiváló terhességbiztos edzéseket kínál minden trimeszterében, ahol tartózkodik. Könnyen követhetők és hatékonyak.

Hangolja fel emellett remek szülés utáni edzéseket is kínál, amelyek elég gyengédek ahhoz, hogy elvégezhessék, miután orvosod megtisztította. És ha készen áll arra, hogy egy szintet rúgjon, rengeteg más edzés követhető, beleértve az élő órákat is.

Töltse le a Tone It Up alkalmazást iTunes és A Google Play.

Ne feledje a dudort

Splash kép a Mind The Bump terhességi és meditációs alkalmazáshoz.
Ne feledje a dudort

Mind The Bump egy igazán nagyszerű ingyenes forrás, amely terhes nőknek és pároknak nyújt támogatást, miközben felkészülnek a szülőkvé válásra. Az alkalmazás személyre szabott figyelemgyakorlatokkal segíti a terhességet és azon túl.

Itt hozzáférhet a meditációkhoz, de ez arra is vonatkozik, hogy megtanítsa az éberség művészetére. Ami igazán kiemeli ezt az alkalmazást, az az, hogy nem csak a várandós kismamáknak szól – apukáknak, pároknak, egyedülálló szülőknek és azonos nemű pároknak is, így nagyon befogadó.

Töltse le a Mind The Bump alkalmazást iTunes és A Google Play.

Hello Belly

Friss kép a Hello Belly terhességi alkalmazáshoz.
Hello Belly

A „legaranyosabb terhességi nyomkövető” névre keresztelték Hello Belly szórakoztatóvá és színesé teszi a baba fejlődésének nyomon követését. Az orvosi szaknyelv helyett könnyen emészthető információkkal, valamint praktikus és hasznos tippekkel gazdagítja a napot. Ja, és vicces is – az alkalmazás tele van viccekkel, amelyeket a szülők értékelni fognak.

De ez nem jelenti azt, hogy nem legitim. A Hello Belly szakértőkkel együttműködve biztosítja a hallani kívánt információkat. Rengeteg egyéb hasznos nyomkövető funkció is rendelkezésre áll, például ellenőrzőlisták, vásárlási útmutatók és 3D képek arról, hogy a baba fejlődési helye hol van. Ráadásul meditációkat és még anyu jógát is kap.

Töltse le a Hello Belly alkalmazást iTunes és A Google Play.
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok