A 12 legjobb alkalmazás terhes nők számára

Avatar Gadam | 2021.02.02. 5201 Views 0 Likes 1 On 1 Rating

5201 Views 1 On 1 Rating Rate it

A 12 legjobb alkalmazás terhes nők számára

 

A 12 legjobb alkalmazás terhes nők számára
A terhes nők legjobb alkalmazásainak letöltése többet segíthet, mint gondolnád. Terhesnek lenni enyhén szólva is elsöprő élmény lehet – különösen, ha első gyermekedet hordod, fogalmad sincs semmiről. Rengeteg olyan alkalmazás létezik, amelyek társként szolgálnak a várandós nők számára, de sok közülük csak nyomkövető, amely elmondja, hogy a baba akkora, mint egy avokádó.

Természetesen nincs semmi baj ezekkel a nyomkövetőkkel! De talán valami mást keresel: edzéssel kapcsolatos tippeket és videókat, amelyek biztonságosak a növekvő csecsemő számára, vagy lehetőséget, hogy virtuálisan kapcsolatba léphess más leendő mamákkal, vagy meditációs útmutatókat, amelyek segítenek megnyugodni, amikor a legnagyobb szükséged van rá.  Összegyűjtöttem a legjobb és leghasznosabb alkalmazásokat, amelyeket szinte minden nap fel fogsz használni.

#1. Alkalmazás terhes nők számára – MindfuLL Mamas

Fröccsent kép a Mindful Mamas terhességi alkalmazáshoz.

MINDFUll Mamas

A terhesség hihetetlenül megterhelő és kimerítő lehet. A meditáció biztonságos, természetes módszer az extra szorongások és a hormonális érzelmek kezelésére. A Tudatos Mamas alkalmazás célja pontosan ez. Irányított meditációkkal segít, amelyek végigvezetnek a terhesség minden szakaszán és azon túl is – például amikor gyermeked idősebb, és igazán szükséged lenne egy kiadós szünetre.

A több száz irányított meditáció mellett az éves előfizetés hozzáférést biztosít a terhesség, az anyaság és más egyéb igények személyre szabott támogatásához, valamint a gyerekekkel és pároddal elvégezhető meditációkhoz.

Letöltés Mindful Mamas on iTunes vagy A Google Play.

#2. Alkalmazás terhes nők számára – Peanut

Splash képek a földimogyoró terhesség app.
Peanut: magyarul földimogyoró

Terhesség alatt előfordul, hogy magányosnak és elszigeteltnek érzed magad. Ha nincs terhes barátnőd, akitől tanácsot kérhetsz, töltse le Peanutot. Az alkalmazás összeköt hasonló gondolkodású nőkkel. Találhatsz valakit, aki ugyanabban a terhességi szakaszban van, mint te.

A csevegés és az üzenet funkciói lehetővé teszik, hogy beszélgethessen más, hasonló helyzetben lévő nővel, valamint kis csoportokat és közösségeket alakíts ki. Ez alapvetően egy virtuális anyák és leendő anyukák hálózata, amelyek ugyanazokon a dolgokon mennek keresztül, mint te, ami hihetetlenül hasznos lehet a terhesség alatt.

Töltse le a Peanut alkalmazást iTunes vagy A Google Play.

#3. Alkalmazás terhes nők számára – Baby Story

Splash kép a Baby Story terhességi fotóalkalmazáshoz.
Baby Story

Az egyik legszórakoztatóbb tennivaló terhes állapotban az, ha fényképet készítesz a növekvő hasadról. Nemcsak izgalmas megmutatni, szép emlék is.  A Baby Story segít létrehozni azokat az imádnivaló kis mérföldkőfotókat, amelyeket a közösségi médiában látsz, anélkül, hogy túl nagy erőfeszítéseket kellene tenned.

Az alkalmazás több száz alkotást tartalmaz, amelyeket hozzá lehet adni a mérföldkőhöz készült fényképekhez, valamint több mint 100 különböző betűtípust is. Kiválaszthatod a grafikákat, a betűkészleteket, amelyeket hozzáadhasz a fotóihoz, sőt saját terveket is létrehozhatsz. Olyan egyszerű a dolgok személyre szabása. Ezt a terhesség alatt és utána is használtod, amikor a különböző mérföldkőből készült fotókat csinálsz a gyerekről.

Töltsd le a Baby Story alkalmazást iTunes.

#4. Alkalmazás terhes nőknek – A Terhességkövető

Mire számíthat a baba- és terhességkövető

A Baba és Terhesség Tracker Alkalmazás sokat segített, amikor terhes voltam. Mondja a szerző. Ez alapvetően olyan volt, mint egy mentőöv. Miután letöltöttem az alkalmazást, feltöltöttem néhány információt, például a baba várható születési idejét, személyre szabott és részletes információkat kaptam arról, pontosan mi történik a csecsemővel a méhemben. Könnyen emészthető az információ, amelyet gyakran megnyugtatónak és izgalmasnak találtam.

Amit nagyon szerettem ebben az alkalmazásban, az az, hogy rengeteg részletes információt tartalmaz arról, hogy mi történik a terhes testemmel – gyakran találtam választ olyan kérdésekre, amelyekre kíváncsi voltam, és így kevésbé éreztem magam egyedül.

Töltsd le: iTunes vagy A Google Play.

#5. Alkalmazás terhes nők számára – Sprout

Fröccsent kép a Sprout terhesség alkalmazáshoz.
Hajtás

A Sprout egy igazán népszerű terhességi alkalmazás. Szuperreális 3D képet ad arról, milyen lehet majd a babád. Interaktív pillanatokkal, rúgással és szívveréssel kiegészítve mutatja meg. Emellett terhességi naplóként is működik. Rögzíthetsz havi fényképeket, valamint véletlenszerű terhességi pillanatokat. A végén ingyenes PDF-fájlként tekinthető meg az egész, amelyet akár ki is nyomtathatsz.

Töltsd le a Sprout alkalmazást iTunes vagy A Google Play.

#6. Alkalmazás terhes nőknek – TotaLLy Pregnant

Teljesen terhes
Teljesen terhes

A TotaLLy pregnant egy másik alkalmazás, amely egyben ad mindent. 3D videók a baba fejlődéséről, válaszok a gyakran feltett kérdésekre, egy eszköztár a szülési tervhez, és rengeteg tipp.

A Totally Pregnant lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépj másokkal is, például valódi leendő anyukák videoblogjain keresztül, akik saját útjukat rögzítik, vagy aktív fórumukon. Rengeteg egyéb funkció is található, például fényképalbumok az emlékek megőrzéséhez, és vásárolható termékek.

Töltsd le a TotaLLy Pregnantet A Google Play Áruházból.

#7. Alkalmazás terhes nők számára – Ovia

Ovia Terhességkövető
Ovia Terhességkövető

Ovia Terhességkövető sok olyan funkciót kínál, mint más terhességkövető alkalmazások: reális illusztrációk a csecsemőről az anyaméhben, információk a csecsemő fejlődéséről, cikkek és tippek, amelyek segítenek a terhesség alatt, valamint más anyukák közössége, beszélgethetsz .

Ami kiemelkedik, az a testreszabható nyomkövetés, amely az egészségedet helyezi előtérbe. Nyomon követheted a súlyváltozást, a terhességi tüneteket (és azonnal értesítést kapsz, ha valami nem stimmel), a táplálkozást (valamint az egészséges recepteket), az alvást, a hangulatodat. Szóval afféle fitness trackerként is működik.

Töltsd le az Ovia Pregnancy Tracker alkalmazást iTunes vagy A Google Play Áruházból.

#8. Alkalmazás terhesség alatt – FuLLtermap

Fröccsent kép a Full Term App alkalmazáshoz

Kevés dolog idegtépőbb terhesség alatt, mint az összehúzódások. De honnan tudhatod, mikor indulj a kórházba? Legtöbbször az OBGYN azt mondja neked, hogy időzítsd az összehúzódásaidat, és várj, amíg egy bizonyos idő telik el köztük. Itt jön képbe a FuLLtermap alkalmazás.

Ez a népszerű alkalmazás az egyik legjobb kontrakciós időzítő, mivel lehetővé teszi az összehúzódások és intenzitások nyomon követését. Egyszerű, ugyanakkor rettentően alapos. Nem kell megvárni az első összehúzódásokat. Mert rendelkezik egy kick counter funkcióval, amely segít nyomon követni, hogy a baba milyen gyakran rúg.

Letöltés teljes időtartamra iTunes és A Google Play.

#9. Alkalmazás terhes nők számára – Baby2Body

Csobbanó kép a Baby 2 Body terhesség alkalmazáshoz
Egészséges maradni a terhesség alatt könnyebben kimondható, mint megvalósítható. Töltsd le BaBy2Body, alkalmazást, ha szakértőkkel együttműködve szeretnél minél egészségesebb maradni a terhesség alatt és a szülés utáni első három évben.

Az alkalmazás segít kapcsolatba lépni edzővel, akitől hasznos tippeket, tanácsokat kaphatsz, valamint biztonságos edzéstervet, attól függően, melyik szakaszban tartasz. A prémium hozzáféréssel wellness edzés, valamint étkezés és étrendi útmutatás érhető el.

Töltsd le a Baby 2 Body alkalmazást innen: iTunes.

#10. Alkalmazás terhesség alatt – Tuneitup

Splash kép a Tone It Up terhességi alkalmazáshoz.
Megpróbálnád tartani az edzés rutint a terhesség alatt? Ez nagyszerű, de néhány lépését meg kell változtatnod, hogy egészséges maradhass, és biztonságban is legyél te és a babád. Ahelyett, hogy személyi edzőhöz fordulnál, töltsd le a Tone It Up alkalmazást, amely kiváló terhességbiztos edzéseket kínál minden trimeszterben. Könnyen követhetők, hatékonyak a programok.

A ToneItUp emellett remek szülés utáni edzéseket is kínál, amelyek elég gyengédek ahhoz, hogy elvégezhetők legyenek, miután orvosod is bólintott rá. És ha készen állsz arra, hogy egy szintet lépj, rengeteg más edzés is elérhető, beleértve az élő órákat is.

Töltsd le a Tone It Up alkalmazást iTunes és A Google Play.

#11. Alkalmazás terhes nők számára – Mind the bump

Splash kép a Mind The Bump terhességi és meditációs alkalmazáshoz.
A  Mind The Bump egy igazán nagyszerű ingyenes alkalmazás, amely terhes nőknek és pároknak nyújt támogatást a szülővé válásra. Az alkalmazás személyre szabott figyelemgyakorlatokkal segít a terhesség alatt és azon túl.

Meditációs gyakorlatok, melyek egyben megtanítanak az éberség művészetére. Ami igazán kiemeli ezt az alkalmazást, az az, hogy nem csak a várandós kismamáknak szól, hanem apukáknak, pároknak, egyedülálló szülőknek és azonos nemű pároknak is.

Töltsd le a Mind The Bump alkalmazást iTunes és A Google Play.

#12. Alkalmazás terhes nőknek – HeLLo BeLLy

Friss kép a Hello Belly terhességi alkalmazáshoz.
Hello Belly

A „legaranyosabb terhességi nyomkövető” névre keresztelték a Hello Belly-t. Szórakoztatóvá és színesé teszi a baba fejlődésének nyomon követését. Az orvosi szaknyelv helyett könnyen emészthető információkkal, valamint praktikus és hasznos tippekkel gazdagítja a napodat.

Ja, és vicces is – az alkalmazás tele van viccekkel, amelyeket a szülők minden bizonnyal értékelni fognak.

De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne hasznos funkciója. A Hello Belly szakértőkkel együttműködve készült. Rengeteg hasznos nyomkövető funkció is rendelkezésre áll, például ellenőrzőlisták, vásárlási útmutatók és 3D képek arról, hogy a baba hol tart a fejlődésben. Ráadásul meditációkat és még terhesjógagyakorlatokat is kapsz.

Töltsd le a Hello Belly alkalmazást iTunes és A Google Play.

Forrás: Lifesavvy.com


5201 Views 1 On 1 Rating Rate it