A 2021-es ünnepi ajándékkalauz: Nehezen tetszőknek

Avatar Gadam | 2021.11.22. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozhatjuk Önnek 2021-es ajándékútmutatóinkat. Engedje meg, hogy mi bevásároljunk Önnek ebben az ünnepi szezonban.

A mai ajándék útmutató azoknak szól, akiknek nehéz a kedvében járni (pontosan tudod, kire gondolunk!), vagy esetleg olyan munkatársat választottál a titkos Mikulásnak, akit egyszerűen nem ismersz jól. Olvass tovább!

 1. Márvány dámakészlet (149 USD): Garantálom, hogy a nehezen tetsző barátodnak NINCS márvány ellenőrző készlete.
 2. Mini projektor ($ 65): Ha az ajándékot kapta egy mozirajongó, válasszon egy mini projektort a házimozi hatásához. Hol van a popcornom?!
 3. Mini vázák (171 dollár): Be kell vallanom, hogy ezek a drágábbak, de olyan eleganciája van ezeknek a vázáknak, amelyek tökéletes kiegészítői a helyiségnek.
 4. Diótörő ($ 70): A nevetségessége teszi olyan jóvá.
 5. Súlyozott terápiás párna (13 dollár): A skandináv esztétika ihlette, a párna agyaggyöngyökkel van töltve, amelyek felmelegíthetők vagy hűthetők, hogy enyhítsék a fájdalmakat vagy enyhítsék a feszültséget. Annyira cool!
 6. Mini azonnali kamera (75 USD): Amikor különleges alkalom van, szeretek hozni egy eldobható fényképezőgépet. Csak van valami, amit szeretek az emlékek filmes kamerával történő megörökítésében!
 7. Kúpos gyertyatartók (30 USD): Egy egyszerű nyilatkozat egy szobába! Imádom a tiszta vonalakat.
 8. Állatportré (Az ár változó): Kérjen egyedi portrét kutyája fajtája alapján. Válasszon a vonalas rajzok, az absztrakt és a forma között. Egy ilyen egyedi ajándék!
 9. Tarot kártyák (60 dollár): Mindig is szerettem volna megtanulni tarot kártyákat olvasni, de egyelőre maradok ezeknél a szépségeknél.
 10. Master Class előfizetés (Az ár változó): Ajándékozza meg a tanulást a világ legjobbjai által tartott órák százaival. Mindenről van egy osztály – a tárgyalás művészetétől a dalíráson át egészen Serena Williams tenisztanításáig!
 11. Öntse rá a kávéfőzőt ($ 20): Néha átöntök, csak azért, hogy élvezzem a reggeli kávéfőzés rituáléját.
 12. Élő szép könyv (45 USD): Ez a dohányzóasztal-könyv olyan gyönyörű, mint Ms. Calderone belső kialakítása!
 13. Reed diffúzor ($ 24): Néhány diffúzort tartok szétszórva a házban és a stúdióban. Ez olyan érzést kelt benned, mintha egy elegáns, elegáns szállodában lennél!
 14. Fa alátétek (50 dollár): Az indonéz trópusi erdőkből származó fahasábokból ezek a gyönyörű és egyedi alátétek készülnek.
 15. Nespresso (170 dollár): Nem hibázhatsz egy nespresso géppel – szinte minden nap használom az enyémet!
 16. Jenga ($ 10): Ha nosztalgikusnak érzed magad.
 17. Fuzzy Slippers (20 dollár): Ki ne szeretné úgy érezni magát, mintha egy felhőn járna?
 18. Testreszabott papír (Az ár változó): Ha Ön olyan, mint én, és klasszikus tollra és papírra van szüksége, hogy mindent leírjon, egy személyre szabott papír egy kicsit szebbé teszi (és talán termelékenyebbé is?!).[ad_2]
Forrás


22 Views 0 Ratings Rate it