A 6 legjobb autópult útközben dolgozók számára – Geek áttekintése

Avatar Gadam | 2021.04.12. 79 Views 0 Likes 0 Ratings

79 Views 0 Ratings Rate it

legjobb autóasztalok útközben dolgozóknak
Wheeldesk

Az autójával végzett munka ritkán, ha valaha is ideális. De néha ez az egyetlen lehetőség. Az autós íróasztalok remek szilárd felületet biztosítanak a laptop vagy az ebéd felhelyezéséhez, így abbahagyhatja a veszekedést és a dolgok veszélyes egyensúlyát. Akár az értekezletek között tartózkodik, és munkanapjának minden percét ki kell használnia, akár élvezi az ebédet az autójában, az autóasztal nagyszerű befektetés.

Mit kell keresni az autó pultnál

A sok autópult közül választhat, hogyan válassza ki a megfelelőt? Íme néhány kulcsfontosságú dolog, amelyre figyelni kell a döntés meghozatalakor.

Legjobb: Lebogner kormánykerék

lebogner kormánykerék íróasztal
Lebogner

A kormánykerék íróasztal Lebogner-től tökéletes a legtöbb ember számára. A legtöbb kormánykeréknek illeszkednie kell, bár természetesen vásárlás előtt mérje meg. Használata rendkívül egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy alulról a kormánykerékre akasztja, és addig marad szilárdan a helyén, amíg be nem fejezi a használatát.

A tálca egyik oldalán van egy pohártartó és egy mély, sík felület, amely tökéletes annak biztosítására, hogy az étel ne üssön le. A tálca másik oldalán nagy munkafelület található a laptop számára, vagy tollal és papírral. Van még egy kijelölt tollnyílás is, így nem tévesztheti el a tollat, miközben autójában dolgozik.

És ha elkészült vele, a Lebogner autótartó be fog férni az első autóülés mögötti zsebbe.

Legjobb költségvetés: Cutequeen autó pult

cutequeen kormánykerék íróasztal
Cutequeen

Ha egyszerű, sallang nélküli autópultot szeretne alacsony áron, ezt Cutequeen írta az Ön számára. A Lebogner autó tálcájához hasonlóan, ez a Cutequeen akasztja fel a kormánykerék aljára, a tálca dedikált oldalaival ebédelhet és dolgozhat, valamint nyílása van a tollához.

A Cutequeen autópultja könnyű és könnyen tárolható az első ülése mögött, ha elkészült vele. És a Lebogner tálca árának körülbelül a felével kaphatja meg.

Legjobb prémium: AutoExec FileMaster Car Desk

autoexec fájl mester autóasztal
AutoExec

Ha sokat dolgozik útközben, érdemes lehet befektetnie egy prémium autóasztalba. A AutoExec FileMaster inkább az utasüléseden ül, mint az öled felett a vezetőülésen. Ez elsősorban egy autóasztal, de rengeteg extrával jár, amelyek megkönnyítik az életedet.

Az íróasztal oldalán található egy hely a fontos fájlok számára, valamint néhány tároló rekesz tollakhoz és egyéb asztali kiegészítőkhöz. Az íróasztal felülete nem csúszós anyagból készült, hogy az elektronika a helyén maradjon. Ezután az asztallap alatt rejtett tároló található további irodaszerekhez, jegyzetfüzetekhez, rágcsálnivalókhoz vagy bármi máshoz, amelyhez használni szeretné. Van még egy GripMaster AutoExec asztal ez extra írási hellyel jár, ha még több helyet szeretne.

Az AutoExec autóasztalhoz tartozó összes extra tárhely nagyszerű, de ez azt jelenti, hogy nem lesz olyan könnyű elraktározni, mint a listán szereplő többi lehetőség közül.

Legjobb kormányzási lehetőség: Wheeldesk Car Desk

wheeldesk a kormánykerék autóasztalán
Wheeldesk

Ez autó íróasztal a Wheeldesknél egyedülálló módon kínálja a kormánykereket. Ha az autó íróasztalt a kormánykerék fölé helyezi, nem pedig alatta, akkor több lábtér érhető el, és nagyobb súlyt helyezhet az asztalra. Elég erős ahhoz, hogy elférjen egy 39 fontos betontömb, bár kétlem, hogy valaha is ekkora súlyt fog rá nehezíteni. Ennek ellenére jó tudni, hogy laptopja valóban biztonságos ezen az asztalon.

Ráadásul a Wheeldesk kialakítása lehetővé teszi, hogy jobb szögből nézzen a laptopjára, megakadályozva a nyak megerőltetését. Ha hosszabb ideig dolgozik az autójában, és ha befejezi, gyakran fáj a nyaka vagy a fej, akkor próbálja ki ezt az autóasztalot.

Legjobb a kormánykeréknél

Legjobb kompakt lehetőség: CPROSP Car Desk

cprosp többfunkciós autó számítógép asztal
CPROSP

A CPROSP autóasztal az egyik legkompaktabb lehetőség, amelyet kaphat. Ha kisebb laptopot használ, vagy munka közben több karfára van szüksége, próbálja ki ezt az autós asztalt.

Ezt az íróasztalt csúszásgátlóval a kormánykerékre akaszthatja. Vagy rögzítheti a fejtámla rudakhoz, és a hátsó ülésről dolgozhat, ahol több helye van. Bár a második opció egy kicsit több beállítást igényel, könnyen elvégezheti az asztal összecsukását, ha készen áll rá, ha hosszú távon telepítve akarja hagyni az asztalt.

Legjobb a nagyobb helyért: ElfAnt autós tálca

elfant autóasztal kihúzható tálca
ElfAnt

Ha szeretne egy kicsit több íróasztalt az autójában, de nem akarja kihúzni az AutoExec FileMaster prémium árcímkéjét, próbálja ki ezt autóasztal az ElfAnt-tól. A CPROSP autóasztalához hasonlóan ez is lehetőséget kínál a kormánykerékre akasztására vagy a fejtámlára való rögzítésre, hogy a hátsó ülésen dolgozhasson.

Az ElfAnt autótartójában egyedülálló, hogy van még egy kihúzótálca, ha több helyre van szüksége. Ez extra teret ad egy ital, az okostelefon, az íróeszközök elhelyezéséhez, amit csak akar. Ráadásul, mint a listán szereplő sok más, az ElfAnt autóasztalát is könnyen össze lehet hajtani és tárolni az ülés mögött lévő zsebben.
Forrás link


79 Views 0 Ratings Rate it