A 8 legjobb kettős monitoros állvány – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.12. 102 Views 0 Likes 0 Ratings

102 Views 0 Ratings Rate it

Ergotron LX kettős monitor állvány és VIVO szabadon álló kettős monitor állvány képek kollázsban
Ergotron, VIVO

Ha egynél több monitorja van, akkor a megfelelő állvánnyal párosítva a termelékenység a következő szintre emelkedhet. Könnyedén mozgathatja, szögbe helyezheti és beállíthatja az egyes képernyőket, hogy jobban megfeleljenek az Ön igényeinek, és ha két állvány helyett egyetlen tartóra vált, az íróasztala rendezettebbé válik. Mit nem szabad szeretni?

Mit kell keresni egy kettős monitoros állványon

Bár a monitor állványa kívülről egyszerűnek tűnhet, néhány szempontot figyelembe kell venni.

  • Szerelési típus: A lista összes állványa rendelkezik VESA szerelvények, a monitorok szokásos rögzítési típusa. Biztosítania kell, hogy a monitorai kompatibilisek legyenek a VESA-val, de ez nagyon egyszerű; csak nézze meg a monitor hátulján négy csavaros lyukat négyzet alakú formában. Ha vannak ezek a lyukak, akkor jó, ha megy, de ha nem, akkor kompatibilis monitort kell találnia, ha mégis állványt szeretne.
  • Támogatás: Ez leginkább arra vonatkozik, hogy az állvány milyen méretű és súlyú monitort képes kezelni. A tartók általában felsorolják maximális támogatott súlyukat és monitorméretüket a kirakatban, és itt is kitérünk rá. Tehát vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy tudja-e a monitorokat, és nézze meg azok súlyát – csak azért, hogy biztonságban legyen.
  • Csukló: A monitor tartók egyik elsődleges előnye a fokozott rugalmasság a pozícionálás során. Az artikuláció az, ami ezt lehetővé teszi, mivel az ízületek száma és az, hogy mennyire rugalmasak ezek az ízületek, meghatározza, hogy mekkora hatótávolsággal rendelkezik. A lista minden állványa lehetővé teszi a monitorok szögbe állítását, emelését / süllyesztését és tájolását fekvő és álló mód között.
  • Kapocs vs. szabadon álló: A két fő rögzítési típus az asztali bilincsek és a szabadon álló tartók. A bilincsek az íróasztal egyik oldalán kapaszkodnak, míg a szabadon állóak az íróasztal tetején nyugszanak, mint egy normál állvány. Egyik sem jobb, mint a másik, csak személyes preferenciákról van szó.

A legjobb összességében: Jarvis Monitor rögzítő kar

Jarvis rögzítő kar
Jarvis

Ez a Jarvis felfogható tartója stílusos külsővel rendelkezik, anélkül, hogy feláldozná a stabilitást vagy a artikulációt. Támogatja a legfeljebb 32 hüvelyk méretű monitorokat, legfeljebb 19,8 font súlyt képes támogatni, és tartalmaz néhány belső kábelkezelést. Akár az egyik monitort alacsonyabbra szeretné állítani, mint a másikat, kissé ferdén, vagy álló helyzetben, a Jarvis-tartó segítségével mindent megtehet. Három színben is kapható: fekete, fehér és ezüst.

Stabil: Amazon Basics Premium Monitor Mount

Amazon Basics Premium Monitor tartó
amazon

Ha valamire keményebbre van szüksége, akkor az Amazon prémium tartójának szépen kell tennie. Támogatja a legfeljebb 25 font súlyú és 32 hüvelyk méretű monitorokat. Míg maga a bilincs terjedelmes, garantálja a stabilitást, valamint maguk a karok teljesen fémszerkezete. Rengeteg hely áll rendelkezésre a monitorok helyzetének beállításához, és akár a laptop tálcáját is felveheti (külön kapható), és rögzítse az egyik monitor tartójának helyére. Ez a tartó fekete vagy ezüst színben is kapható.

Legjobb prémium: Ergotron LX Dual Stacking Arm

Ergotron LX kettős rakodókar
Ergotron

Bár ez az Ergotron felfogható tartó drága, ezt tömör fém testtel, teljesen állítható karokkal és letisztult, modern külsővel kompenzálja, amely biztosan remekül fog kinézni az irodájában. Támogatja a 20 font és 32 hüvelykes monitorokat, és szinte bármilyen módon elhelyezheti a monitorokat, amelyekre gondolhat, köszönhetően az egyes karok számos artikulációs pontjának. Akár egymásra is rakhatja a monitorokat, de ez csak 24 hüvelyk alatti monitoroknál garantáltan működik.

Van néhány kábelkezelési útvonal a takarításhoz, egy mellékelt laptop tálca, sőt karhosszabbítók is, ha azt szeretnénk, hogy a monitorok távolabb kerüljenek. Az LX Dual Stacking Arm három színben is kapható: fehér, fekete és polírozott alumínium.

Középkategóriás választás: HUANUO kettős monitor állvány

HUANUO Dual Monitor állvány
HUANUO

A pénzért a HUANUO állványa meglepően sok artikulációt és masszív felépítést kínál. Legfeljebb 32 hüvelykes és 17,6 fontos monitorokhoz illeszkedik, és az asztalára rögzíti. Semmi figyelemre méltó, de ha szűkebb költségvetéssel rendelkezik, vagy nem akar sokat költeni a tartójára, akkor remek lehetőség.

Legjobb szabadon álló lehetőség: VIVO kettős monitor szabadon álló tartó

VIVO Dual Monitor szabadon álló tartó
VIVO

Ha nem szereti a befogható tartószerkezeteket, a VIVO állványának a sikátorban kell lennie. Még mindig jó választási lehetőséget biztosít a helymeghatározás monitorozása terén, belső kábelkezeléssel rendelkezik, és az alap, bár kissé terjedelmes, segít abban, hogy az állvány ne dőljön le. Az állvány legfeljebb 38 hüvelyk méretű monitorokat képes támogatni (ez kinyitja az ajtót a nagyobb ultraszéles monitorok számára) és 22 fontot. Ez egy szép szolgáltatáscsomag, elfogadható áron felül; a szabadon álló szerelvények világában ez nagyon sok.

Költségvetési alternatíva: VIVO STAND-V002F

VIVO STAND-V002F
VIVO

De ha költségvetése van, akkor a VIVO olcsóbb, szabadon álló tartójának még mindig jól kell működnie. Kisebb, csak 27 hüvelykes és 22 fontos monitorokat képes támogatni, de jó munkát végez a pénzért. A monitorokat így is elforgathatja, szögbe helyezheti és pozicionálhatja, amire csak szüksége van, így mindaddig, amíg a monitorai elférnek, ez egy remek alternatíva.

Költségvetési alternatíva

VIVO STAND-V002F

Lehet, hogy nem képes nagyobb monitorok támogatására, de a költségvetéssel rendelkezők számára remek lehetőség.

A legjobb a kisebb monitorok számára: VIVO kettős monitor tartó

VIVO kettős monitor tartó
VIVO

A kisebb állványokról szólva, ha teljes rögzítésű rögzíthető rögzítőt keres, de a monitorai nem olyan nagyok, akkor a VIVO modellje egy kis pénzt takaríthat meg Önnek, miközben továbbra is minőségi terméket szállít. Ez a tartó támogatja a legfeljebb 27 hüvelykes és 22 fontos monitorokat, és tartalmaz néhány kábelkezelési funkciót is.

A legjobb a kisebb monitorok számára

Legjobb fali felszerelés: WALI kettős monitoros fali tartó

WALI kettős monitoros fali tartó
WALI

A monitortartó egyik fő előnye, hogy helyet takarít meg az íróasztalon, és ez a WALI modell ezt a végletekig elviszi. Ahelyett, hogy az asztalára szorítaná vagy az asztal tetejére támaszkodna, ez a rögzítő a falhoz csavarozza a kijelzőit. A karok nagyon állíthatóak, akár 27 hüvelykes és 14,3 fontos monitorokat is képesek támogatni, és néhány okos kábelkezelési funkcióval rendelkezik, hogy a dolgok ne tűnjenek túl rendetlenek. Ha vissza akarja szerezni az egész íróasztalt, akkor ez a tartó az Ön számára.
Source link


102 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok