A 80-as évek klasszikus rajzfilmje, a “The Real Ghostbusters” földet ér a YouTube-on (törvényesen) – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.07. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A Real Ghostbusters promóciós lövése
Sony

Annak ellenére, hogy nagyrészt a kalózos videók célállomásaként kezdték meg a napokban, mielőtt azokat a Google megszerezte, a nagy médiacégek haboztak, hogy a platformot terjesztési pontként használják ingatlanjaikhoz. Úgy tűnik, a rajzfilmek kivételével: Számos klasszikus rajzfilm jogtulajdonosai adnak fel epizódokat a YouTube-ra, feltehetően a hirdetési bevételek megszerzése érdekében.

A legújabb az Az igazi szellemirtók, az 1986-os spin-off rajzfilm, amelynek főszereplői a két eredeti szereplői Szellemirtók filmeket. A rajongók dédelgetik, hogy meglepően vonzó és hű adaptációja volt a forrásanyagnak. A hivatalos Ghostbusters Twitter-fiók azt mondta, hogy a Az igazi szellemirtók (nem tévesztendő össze egy másik, korábbi és nem kapcsolódó sorozattal) a Ghostbusters YouTube-fiók szombattól kezdődően feltehetően minden héten kap új epizódot. A 90-es évek sorozata Extrém szellemirtók, amely több tudományos-fantasztikus témába hajlott, hasonlóan kerül közzé szerdán is.

Ez mind a közelgő izgalom felkeltésére szolgál Szellemirtók film folytatása, amelynek célja, hogy visszatérjen a formához a 2016-os nagyrészt panorámás újraindítás után. Szellemirtók: túlvilág a tervek szerint ősszel jelenik meg a mozikban, az eredeti visszatérő sztárok pedig új komikus színészekkel csatlakoznak.

A Ghostbusters show-k duója nem az egyetlen klasszikus rajzfilm, amelyet feltölthet a YouTube-ra. Meglepően sok jogtulajdonos ad ki régebbi műsorokat, többek között Férfias férfi és She-Ra, GI Joe, és Szellemirtók– nem, nem azok Szellemirtók, „A Szellemirtók, ”Egy 1975-ös rajzfilmsorozat, amely megelőzte a filmet, és liberális ihletet merített belőle Scooby Doo.

Forrás: Nerdist
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok