A BBC “Doctor Who” feltaláló készlet megtanít kódolni Jodie Whittakerrel – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.19. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A tizenharmadik orvos leltár kódoló készletet tartott.
HiFive Inventory

Ha megtanulsz kódolni, igazán jó tanárra vágysz, és jobb lehetsz, mint a Doktor? Ez az elmélet mindenképpen az új Doctor Who témájú HiFive feltaláló készlet. A 75 dolláros kódoló készlet egy nyílt forráskódú, kézzel formált mini-számítógéppel érkezik, tele órákkal, amelyeket a 13. orvos rendezett.

Igen, jól olvastad. A HiFive készlet úgy néz ki, mint egy kis kéz, és az arcán található egy LED mátrix és két gomb, valamint a Ki vagy doki és egyéb tulajdonságok. De a Tardishoz hasonlóan itt is a belső számít.

A tizenharmadik orvos vázlatot és egy mini-számítógépet néz.
HiFive Inventor

A HiFive mini-számítógép számos érzékelővel, Bluetooth és Wi-Fi képességgel, és még sok mással rendelkezik. Ezenkívül kap egy külső hangszórót a csatlakoztatáshoz, egy külső akkumulátort, aligátor klipeket és még sok mást. A mini-számítógép saját tempójú blokk kódolási leckékbe kezd, amelyeket Jodie Whittaker mint 13. orvos mondott el.

Útközben megtanulja irányítani a robotot, idegen hangszereket építeni, biztonsági rendszert létrehozni, és még saját hangcsavarhúzót is megtervezni. Vagy, uh, azt akarjuk mondani, hogy a gyermekei okozzák a dobozt, amely azt írja, hogy hét éves vagy annál idősebb embereknek szól, és tudjuk, hogy Ön ezt nem teljesen veszi magának.

Foghatja a BBC Ki vagy doki HiFive Inventor Kit ma az Adafruitnál.
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it