A Belkin arckövető iPhone 12 tartója kevesebb, mint amire számíthatna – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.31. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

A Belkin új mágneses telefontartója arckövetéssel a munkalapon
Belkin

Belkin az egy tartó felengedése az iPhone 12-hez, amely nyomon követi az arcodat és automatikusan együtt mozog veled. Mindössze 65 dollárért csak az Amazon Echo Show 10 (amelynek hasonló nyomkövetési funkciója van és 250 dollárba kerül) költségeinek töredékébe kerül, és, igen, ez azt jelenti, hogy az Amazon nem helyez el fényképezőgépet otthonában.

Az Mágneses telefontartó arckövetéssel 360 fokkal vízszintesen elforgatható, így beállíthatja a konyhapulton vagy az otthoni edzőteremben, és automatikusan követi Önt főzés közben, takarítás vagy edzés közben. Kézzel kell elvégeznie a függőleges beállításokat, bár ez lehetővé teszi -15 és 30 fok közötti elforgatást. Az Apple-t használja MagSafe technológiát is, ami kényelmes, de ez csak az iPhone 12 vonalon és a jövőben kompatibilis telefonokon korlátozódik (és az Android telefonok vagy még régebbi iPhone-ok esetében nincs aktuális lehetőség).

Míg a tartó vezeték nélküli kialakítása azt jelenti, hogy szó szerint bárhová elhelyezheti anélkül, hogy csatlakozna egy konnektorhoz, a motor áramellátásához mégis három AAA elemre van szükség. Ha azt tervezi, hogy rendszeresen használja, akkor megvan az esélye, hogy rengeteg elemet fog átélni, és ez nagyszerű lehet, ha éppen nincs újratölthető elem hype vonat.

A készülék talán legnagyobb bukása, hogy támaszkodik a telefon elülső kamerájára az arc követéséhez. Ez azt jelenti, hogy a kamera nem tud videofelvételt készíteni, és nem teszi lehetővé videohívások fogadását. Belkin azonban ügyetlen megoldást kínál: egy még kiadatlan társalkalmazást, amely kezeli az arckövetést, és valahogy lehetővé teszi videók rögzítését és a közösségi oldalakról származó tartalmak streamelését is (de még mindig nincs videohívási lehetőség). A képernyőn egyetlen arcra is optimalizálták, és nem ajánlott csoportos videofelvételekhez.

keresztül Gizmodo
Forrás link


26 Views 0 Ratings Rate it