A Best Buy bemutatja Prime verzióját, ingyenes szállítással és a nap 24 órájában elérhető technikai támogatással – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.04.08. 65 Views 0 Likes 0 Ratings

65 Views 0 Ratings Rate it

A Best Buy logó a szóval "Beta" felette.
Legjobb vásárlás

A Best Buy egy új, fizetős tagsági programmal debütál exkluzív juttatásokkal, beleértve a korlátlan Geek Squad támogatást, ingyenes kiszállítást és 60 napos visszatérési időt. A szolgálatot hívták Best Buy Beta, évente 200 dollárba kerül (180 dollár Best Buy hitelkártyával), és érdekes alternatíva az Amazon Prime és Walmart +.

A 24/7 technikai támogatással, az ingyenes szállítással és a kibővített visszatérési idővel együtt a Best Buy Beta tagjai 2 év garanciát élvezhetnek bizonyos termékekre (beleértve az Apple termékeit is), exkluzív árakkal, 10% kedvezménnyel a Best Buy-on keresztül megrendelt előfizetésekre, és ingyenes telepítés egyes termékekhez és készülékekhez. A Best Buy hitelkártyával és a My Best Buy pontokkal párosulva az új Best Buy Beta program rengeteg pénzt takaríthat meg Önnek, ha rendszeresen technikai támogatást kér, rengeteg magas jegyet vásárol, vagy azt tervezi, hogy kicseréli az összes készülékek.

Egy kép, amely a Best Buy béta előnyeit mutatja be.
Legjobb vásárlás

A Best Buy teszteli új béta tagságát Iowa, Pennsylvania és Oklahoma egyes üzleteiben. Ha ezekben az államokban él, akkor van rá jó esély próbálja ki a Best Buy Beta szolgáltatást Ma. A Minnesotában, Észak-Karolinában és Tennessee-ben élőknek esélyük lehet kipróbálni a Best Buy Beta-t még ebben a hónapban, de ez ismét attól függ, melyik városban élsz.

Műszakilag a Best Buy Beta program nem különbözik annyira a Best Buy 200 USD-jétől Teljes technikai támogatás terv. A Best Buy Beta végül felválthatja a Total Tech támogatást, amely úgy tűnik, hogy nem elérhető a Best Buy Beta terv kísérleti területein.

Míg a Best Buy Beta vonzó lehet a technikai dögökre, a Geek Squad rabjaira, a program közel 100 dollárba kerül, mint az Amazon Prime vagy Walmart +. Ezenkívül, bár a Best Buy Beta pénzt takaríthat meg a magas jegyigényű termékeknél, a készülékek telepítésénél és a késő esti technikai támogatás igénylésén, ez nem segít megtakarítani olyan dolgokon, mint az élelmiszer-szállítás. Amíg nem érhető el több területen, nehéz megmondani, hogy ki részesül a Best Buy Beta előnyeiből.
Forrás link


65 Views 0 Ratings Rate it