A Brydge új iPad billentyűzete multi-touch trackpadot és Otterbox tartósságot tartalmaz – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.13. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a Brydge 10.2 MAX + levehető iPad billentyűzetről.
Brydge

Brydge és az Otterbox összefogtak az új tervezésében Brydge 10.2 MAX +, levehető többérintéses billentyűzet tok a szokásos iPad készülékhez (7. és 8. generáció). Négy méteres esésvédelmet, új mágneses reteszt, minden Brydge billentyűzet legnagyobb trackpadját és 6 hónapos akkumulátor-élettartamot kínál egy elegáns, 130 dolláros csomagban.

A 10,2 MAX + billentyűzet mérföldkő a Brydge számára, mivel ez a cég első iPad billentyűzete, amelyet többérintéses gesztus támogatással dobtak piacra. Az Apple nemrégiben natív trackpad támogatást adott hozzá az iPadOS-hoz, és számos többérintéses gesztusok amelyek más Brydge billentyűzeteken nem érhetők el, bár az iPad billentyűzetek Logitech és alma már többérintéses vezérlést kínálnak.

Természetesen a 10.2 MAX + néhány tartóssági jelet vesz az OtterBox-tól. A fokozott esésvédelem mellett tartalmaz néhány új mágneses SnapFit bilincset is, amelyek megakadályozzák az iPad és a billentyűzet szétválását – még ha gondatlan is vagy.

Furcsa módon Brydge azt tervezi, hogy több érintést ad hozzá Pro + billentyűzetei egy szoftverfrissítés révén áprilisban. De ha Ön a standard iPad tulajdonosa, és többérintéses mozdulatokat szeretne, akkor meg kell vásárolnia a Brydge 10.2 MAX + -t vagy a drágábbat Logitech Combo Touch. A Brydge 10.2 MAX + előrendelései már kaphatók, várható érkezési idő: március végén vagy április elején.

Forrás: Brydge keresztül Én több
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it