A Burn Bar kikapcsolása az Apple Fitness + alkalmazásban

Avatar Gadam | 2021.01.10. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

égési sáv kiemelve az előnézeti képen
alma

A Burn Bar összehasonlítja a teljesítményedet más emberekkel, akik ugyanazt az Apple Fitness + edzést végezték – és tájékoztatják a rangsorolásáról. Állítólag motiváló, de kikapcsolhatja, ha inkább nem látja.

Mi az égési sáv az Apple Fitness + alkalmazásban?

Először is érdemes megérteni, hogy a Burn Bar pontosan mit mér. Szigorúan összehasonlítja az edzés utolsó két percének kalória-elégetését (éppen ezért csak két perc után jelenik meg), és az edzés végén az egészre adott átlagot másokkal, akik ezt megtették . Ugyanakkor nem hasonlítanak mindenkihez. Ehelyett kapsz egy pontszámot – a csomag mögött, a csomagolásban, a csomag közepén, a csomagolás elején vagy a csomag előtt – más korú, nemű és súlyú emberek alapján. Ha még csak most kezded, és nem vagy a legalkalmasabb, akkor nem kell aggódnod, hogy mindig keményen dolgozol a csomag mögött.

Az első Fitness + edzés után lehetőség van a Burn Bar kikapcsolására. Ha elmulasztotta, akkor a letiltás lehetőségét kissé nehéz megtalálni.

lehetőség az égési sáv kikapcsolására
Ha elmulasztotta ezt a felugró ablakot, ne aggódjon.

A Burn Bar kikapcsolása az Apple Fitness + alkalmazásban

Az égési sáv be- vagy kikapcsolásához nyissa meg a „Fitness +” alkalmazást iPhone vagy iPad készüléken, válassza ki az edzést, és érintse meg a „Menjünk” lehetőséget.

alma fitnesz + főképernyőalma fitnesz + edzés

Ezután koppintson a mutató szimbólumára a képernyő jobb alsó sarkában.

metrikák gomb kiemelve

A kikapcsolásához érintse meg a „Burn Bar” jobb oldalán található kapcsolót. Bár le van tiltva, már nem lesz zöld. Koppintson a „Kész” gombra a módosítások mentéséhez.

égési sáv opció kiemelve

Ha meg akarja csinálni az edzést, folytassa előre. Ha azonban csak le akarja tiltani az Égési sávot a jövőbeli edzésekhez, akkor nem kell elindítania.
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it