A csípőbillentyűk jelentik a legújabb testbizonytalanságot (és nem tudod kitölteni őket)

Avatar admin | 2021.07.14. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Női testépítő hátulnézet

Fénykép: AFP közreműködő (Getty Images)

Ebben a cikkben nem mondom el, hogyan lehet megszabadulni a csípőbőségétől. Ha azonban azért vagy itt, mert te akar hogy megszabaduljon a csípőbőségétől, ez elengedhetetlen olvasmány. Mivel a csípőbukkanás, mint testi hiba, 100% marhaság.

(Ha még soha nem hallottál „csípőmélyedésről”, akkor szerencsés vagy és áldott, és mindenképpen tovább kell lapoznod. Kérjük, folytassa az életét, mindent jól csinál.)

Mik azok a csípőmártások?

Az emberi csípőt izom veszi körül és zsírral van párnázva. Ezeknek a szöveteknek a normális alakja gyakran mélyedést képez, ha közvetlenül elölről vagy hátulról nézzük. (A csípőmártások másik kifejezése a „hegedű csípője”, ha ez vizuális képet nyújt.) Tehát, ha magasan állsz és szembenézel egy tükörrel, észreveheted, hogy homorú alak látszik a csípődön, ahol reménykedhettek látni egy Jessica Rabbit-féle konvexitást.

(Jessica Rabbit természetesen rajzfilm, és nem köti az emberi anatómia határa. Ez az első utalás arra, hogy a csípőbukkanás nem hiba.)

A zsír, ha elegendő van belőle, önálló alakot ölthet: talán gömbölyded, esetleg négyzetes lesz a csípője. Minél kevesebb zsír van, annál jobban meg fogja látni az alatta lévő csontok és izmok alakját.

For a visual, ez a tweet tökéletes példája van. Bónuszként pedig felfedi a hazugságot: TA csípőmélyedés nélküli nő fényképe ugyanaz a nő, akinek csípőmélyedése van egy másik fotón. Csak másképp pózol.

Nincs mód a csípőmerülések testmozgással történő „kitöltésére”

A legtöbb cikk a csípőmetszésről megerősíti, hogy normálisak és gyakoriak, majd valami olyasmit mondanak, hogy “Nem lehet megszabadulni a csípőmélyedésétől, de itt van néhány gyakorlat, hogy minimalizáljuk őket.” Ez 100% baromság.

Látja, hogy míg a testmozgás nagyobb lehet egy izomnál, nem tud olyan izmot létrehozni, ahol nem létezik izom. A csípőbukás oka annak az egész oka nincs izom abban a foltban. Nézzünk meg egy anatómiai diagramot:

A medence (balra) és a csípő és a comb izmai (jobbra)

Kép: Hank Grebe (Shutterstock)

A bal oldalon láthatja, hogy a combcsont tetején van-e egy hegyes bit, az úgynevezett trochanter, amely kinyúlik a csípője oldalába. (A csípőcsúcs, amelyet csípőcsontnak is gondolhat, jó hat-nyolc hüvelyk fölé van.) Az állítólagos „csípőmerülés” a trochanter környékén fordul elő. Álljon fel, szorítsa össze a fenekét és piszkáljon egy kicsit. Meglátja, mire gondolok.

Most nézze meg a jobb oldalon látható izmokat. Megvan a gluteus maximusod mögött a trochantered, a gluteus medius felett azt, a tenzor fascia lata fent és elöl belőle és a quadjaiból lent azt.

Az alábbi izmok közül melyikkel dolgozhat a csípőlejtések minimalizálása érdekében? Így van, egyik sem.

Mi történik valójában, ha glute gyakorlatokat végez

Ha bárki ezen a világon tudja, hogyan változtathatja meg a fenek alakját a testmozgás során, az a testépítők. Valamit el kell mondania arról, hogy a testépítők nem azok, akik a csípőlejtésük minimalizálása miatt ragaszkodnak. Itt van egy kis tudománytalan felmérés arról, hogy a Google hány említést talál a „csípőbukkanásról” néhány alvadon:

  • femalefashionadvice: 91 eredmény.
  • xxfitness: 494 eredmény.
  • női testépítés: 3 eredmény, és mindannyian egy olyan személy által írt bejegyzésből származnak, aki nem tűnik testépítőnek.

Ha látott már fotókat testépítők fenekéről, meg fogja érteni, miért. Ezek az emberek versenyre kelnek az izomépítésből és a zsír csökkentéséből. Ők tudnak lát ahol a fenékizmaik vannak. Nézze meg a harmadik fényképet Dayana Cadeau ebben az Instagram-bejegyzésben. Felépült minden csípő- és popsiizmai, és bizonyos pózokban még mindig drámai mélyedés van a csípő oldalán, mert mi lehet ott?

Mi van azokkal az emberekkel, akiknek nincs csípőmélyedésük?

Rendben, így most, amikor megkérdőjeleztem a csípő felépítésének összes korábbi feltételezését, valószínűleg valakire gondol, akit látott, esetleg egy adott fényképre, ahol megesküdhetne, hogy az illetőnek nincs csípője mártogat. Fogadni mernék, hogy a következők egyikét nézi:

Pózol

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy „megszabaduljon” a csípőbe merüléstől egy fotón. Csak nyomja ki a csípőjét és oldalát, kissé ellazítva az izmait és kissé meghajlítva a csípőízületet, hogy a törzse egy foltot közelítsen a combjához.

A legdrámaibb módon ezt akkor teheti meg, ha az egyik csípőjét a kamera felé irányítja. A másik csípő nem fog ugyanúgy kipattanni, de ez így van rendjén, mert el van döntve, el van látva. Danae Mercer itt demonstrál:

Facetune / Photoshop

Soha ne becsülje alá, mit tehet egy fotó után, miután elkészítette. A fénykép szerkesztése bevált módszer arra, hogy az emberi test úgy nézzen ki, ahogyan az emberi test valójában nem is néz ki.

Sebészet

Utálom ezt mondani, de van egy módja annak, hogy szó szerint kitöltsd a csípődobozaidat, ez pedig műtéttel történik. Idézve a plasztikai sebészet honlapja:

A hegedű csípőjének kijavításához meg kell felelnie az úgynevezett zsírátadási műtétnek. Ez a műtét valójában két eljárást foglal magában: zsírleszívást és zsírátültetést vagy zsírinjekciót. A zsírleszívás a test egy másik területéről gyűjti be a zsírtáltalában a has vagy a szárak („szerelmes fogantyúk”)és a zsíroltásos eljárás oda helyezi a zsírt, ahol vonzóbbnak tűnik.

Amikor a zsírt a csípő és a fenék területére oltják, a legtöbb sebész brazil popsi emelésként (BBL) vagy mini brazil popsi emelésként (Mini-BBL) emlegeti az eljárást.

Nem szeretek az emberekre mutogatni és azt mondani, hogy „az illetőnek fenékműtétet végeztek”, mint azt, hogy mutogatok az emberekre és azt mondom, hogy „az illető szteroidokat szed”, mert mások testének megítélése durva és felesleges, és mert nem ismeri az illető kórtörténetét (ami nem az Ön dolga), amúgy valószínűleg egy csomó találgatásod lesz.

Tehát vannak kerek csípős emberek, akik még nem megműtötték? Nem zárom ki! Az emberek minden formában és méretben kaphatók! De teljesen irreális azt gondolni, hogy valami nincs rendben veled, csak azért, mert láttál vagy gondoltad látni egy olyan embert, akinek anatómiája más, mint a tied.
Forrás link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok