A Fitbit hozzáadja a vércukorszint-követést Androidon és iOS-en – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.08. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Négy iPhone, amely a vércukorszintet mutatja a Fitbit alkalmazásban.
Fitbit

A Fitbit hosszú utat tett meg korai lépéskövetési napja óta. Most nyomon követheti az egészségügyi adatok sokaságát az alvástól és a testmozgástól a vér oxigénszintjéig. A vállalat most frissíti alkalmazását, amely hozzáadódik vércukorszint-követés, bár naplóznia kell az információkat, vagy párosítania kell egy nyomkövetőt.

Ha hiányoltál, A Google nemrégiben befejezte a Fitbit vásárlását. A vércukorszint-követés hozzáadása ebből az új elrendezésből származhat, mivel a fejlesztők a vércukorszint-adatokat API-k segítségével írhatják a Google Fitbe. Hasonlóképpen, az Apple Health támogatja a vércukorszint-követést.

De ne tévessze ezt össze egy olyan eszközön található funkcióval, például az SP02 követéssel. Vagy manuálisan kell naplóznia az adatokat, vagy párosítania kell a LifeScan OneTouch Reveal alkalmazását a Fitbit programmal. A többi mérő és alkalmazás támogatása hamarosan elérhető lesz.

Az ötlet többnyire az, hogy minden heath-információt egy helyen tartson, így nem kell az alkalmazások között ugrálnia, hogy megtekinthesse az összes adatot. A Fitbit pedig reméli, hogy az adatok összesítése segít a trendek megtekintésében.

A Fitbit Premium felhasználói azt is látni fogják, hogy „milyen gyakran esik glükózszintjük a céltartományba egy 30 napos időszak alatt, valamint összefüggést mutatnak az olvasás időpontja és a szintek, valamint ezen adatok trendjei között”.

A frissítés most készül a következőre: iOS és Android felhasználók az Egyesült Államokban.

Forrás: Fitbit keresztül 9to5Google
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok