A Fitbit Inspire 2 új frissítéssel ingyenes mozaikkövetést kap – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.22. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

A Fitbit Inspire 2 viselhető a csempe futásával "keresse meg a készülékemet" szoftver.
Fitbit

Még akkor is, ha a Fitbit ritkán hagyja el a csuklóját, könnyű elveszíteni a kis fitneszszalagot egy éjjeliszekrény mögött vagy egy mosodai akadályban. Most egy elveszettet találni Fitbit Inspire 2 sokkal könnyebb a Tile Bluetooth nyomkövetésnek köszönhetően. A megfizethető fitnesz zenekar legújabb szoftverfrissítése a csempék nyomon követését minden új és meglévő számára lehetővé teszi Fitbit Inspire 2 eszközök.

A mozaikkövetés megkönnyíti az elveszett eszközök megtalálását otthonában vagy azon kívül a Bluetooth vezeték nélküli protokoll segítségével. Ha egy elveszett eszköz kívül esik a Bluetooth hatótávolságán, a Csempe alkalmazás megmutathatja utolsó ismert helyét, vagy megérintheti a Csempe Hálózatot, és megnézheti, hogy más Csempe felhasználók telefonjai voltak-e az eszköz közelében (anélkül, hogy feladná adatait vagy figyelmeztetné az embereket elveszett kütyü közelében vannak).

További funkciók, mint pl Intelligens riasztások, a Csempe prémium Feliratkozás. Az eszköz frissítése és a Tile alkalmazással (Android / iOS) való párosítás után elkezdheti használni a Mozaikkövetést a Fitbit Inspire 2 készüléken. Ha nem akarja használni a Tile alkalmazást a Fitbit Inspire 2 készüléken, ne töltse le a Tile alkalmazást.

A Tile az elmúlt években számtalan márkával állt össze, köztük Koponya cukorka, Intel, és Google—Fitbit anyavállalata. Láthattuk, hogy a File Versa és Sense viselhetősége a jövőben megjelenik a csempék nyomkövetésében, bár a vállalat nem jelentette be ennek a tervét.

Forrás: Fitbit / csempe keresztül 9to5Google
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok