A FlexClip egy jó alternatíva a MagSafe-hez, hogy a cuccokat a telefonjára tapassza – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.09. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
7/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Remek, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – Fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 15 USD

FlexClip hordozható akkumulátorral
Michael Crider

Nekem, Az Apple MagSafe rögzítési rendszere az iPhone 12-en a 2020-as év legnagyobb telefoninnovációja. És ezt Android-rajongóként nehéz megmondani. A Peak Design egy univerzális rögzítési rendszeren dolgozik, de a FlexClip a piacra dobja őket, egy univerzális, bármit használó konzollal, amelyet telefonokhoz, tartókhoz és kiegészítőkhöz terveztek.

Itt van, amit szeretünk

 • Olcsó
 • Könnyen telepíthető
 • Szinte bármivel kompatibilis

És amit nem

 • Nehéz széthúzni
 • Nincsenek előre elkészített szerelési lehetőségek
 • Félig eldobható ragasztó

A FlexClip két részből áll: tartó és vevő. Ragaszkodjon a tartóhoz a telefonján, ragasszon egy vevőt bármi másra, amelynek lapos éle van, és a műanyag síneken keresztül rögzítheti őket. Ennél is fontosabb, hogy annyiszor eltávolíthatja és visszahelyezheti őket, ahányszor csak kívánja, és a klipen található ragasztó eltávolítható anélkül, hogy károsítaná a telefont, vagy (a legtöbb esetben).

Műanyag, ezért olcsó, és nem zavarja az NFC-t vagy a vezeték nélküli töltést (mindaddig, amíg nem használ vastag tokot). És bár jóval kevésbé elegáns, mint a MagSafe, nem szükséges új 700 dolláros telefon használata.

A dolgok beállítása

A FlexClip telepítése meglehetősen egyszerű, bár vigyáznia kell arra, hogy minden központjában használható legyen, amihez ragaszkodik. (Mivel a Pixel 3a XL készülékem középső FlexClipjéhez van rögzítve, az elfedi az ujjlenyomat-érzékelőt – az én hibám, hogy nem mérek.) A vevőegység ugyanolyan egyszerűen telepíthető, és bárhová elhelyezhető, amelynek sík felülete kb. egy négyzet hüvelyk. Erős ujjakkal vagy kis csavarhúzóval távolíthatja el őket, de a ragasztó nem cserélhető. Szüksége lesz egy új tartóra vagy vevőre, ha levesz egyet.

FlexClip tartó és tartó
A szárny alakú klip szorosan tartja a lemezt. Michael Crider

A rendszer kipróbálására a FlexClip különféle tartozékokat küldött nekem: egy kis mobil akkumulátort (amelyet egyébként úgy terveztek, hogy úgy ragaszkodjon a telefon hátuljához), egy sor AirPods leütést, egy ujjgyűrű-állványt és egy kis pénztárca. A telepített tartó segítségével mindet könnyű csatlakoztatni a telefonomhoz, bár egyesek természetesebb illeszkedést biztosítanak, mint mások. Csak szilárd nyomásra van szükség, hogy a helyére kerüljön, és a műanyag kissé lekerekített sarkai finoman segítenek a sínek helyes beillesztésében.

Fülhallgató tok a telefonhoz FlexClip segítségével
Michael Crider

A csatlakozás után a két rész nem válik szét véletlenül. Megpróbálva elhúzni őket egymástól, azt tapasztaltam, hogy az ultraragadó ragasztó inkább a műanyagból jött le. Minden bizonnyal így lehetne szétválasztani őket, de ez olyan erős hatást igényel, hogy a telefont is károsíthatja.

Egy kemény Yank

A FlexClip tartó és vevő körülbelül negyed hüvelykkel növeli a két elem együttes vastagságát. A rendszert szétcsúsztatni a leváláshoz sokkal nehezebb, mint eleve összerakni: azt mondanám, hogy körülbelül 5-10 font nyomásra van szüksége. Aggódtam, hogy a műanyag ismételt megterhelése megreped, de tucatnyi tesztelés során még nem láttam, hogy ez megtörténne. (És még ha igen is … ezek a dolgok elég olcsók ahhoz, hogy félig eldobhatóak legyenek, a la Pop Socket.)

FlexClip telefongyűrűvel
Michael Crider

Ne feledje, hogy a szétválásukhoz szükséges nyomás nehéz lehet a kisgyermekek vagy az ízületi gyulladással küzdők számára. Úgy tűnik, hogy a tartó körfogai elég erősen tapadnak a lemezhez, és néhányszor gyakorolnia kell, hogy felhívja az optimális nyomást.

FlexClip a Pixel telefon hátoldalán
Elengedhetetlen a lemez megfelelő elhelyezése a tartozékaihoz. Michael Crider

A darabok be- és kikapcsolása könnyű volt, miután kb. Tudtam, hogy hol van a kioldás pontja. És még egyszer, annak ellenére, hogy úgy éreztem, hogy a műanyag törékeny, soha nem repedt fel és nem adott, amíg teszteltem. Soha nem volt olyan bizalmam, hogy a FlexClip rendszert a tényleges pénztárcámmal (vagy inkább annak szokásos tartalmával) használjam, de nagyon kényelmesen bíznék benne, hogy egy tartalék akkumulátort vagy a Pop Socket-et tart.

Vigye magával a saját cuccait

Annál nagyobb problémát látok a FlexClip-nél, mint a MagSafe alacsony árú alternatívájánál, hogy a készülék-kiegészítők meglévő piacára támaszkodik, nem pedig a sajátját kínálja. Ha azt szeretné, hogy a FlexClip-et az asztalán vagy az autójában lévő tartókkal használja, akkor azt egy már meglévő tartóra kell alkalmaznia: Nincs FlexClip AC szellőzőrögzítő vagy műszerfal-adapter. A klipek olcsóbbak, ez kevesebb, mint az ideális, és a klipek eltávolításához szükséges erő nem teszi olyan közel sem olyan sima, mint a mágneses rögzítés, amely már számos harmadik féltől származó tartónál elérhető, vagy az egyszerű csúsztatható mellékletek, amelyek Pop Socket piacok.

A telefonhoz, akkumulátorhoz, telefongyűrűhöz, fejhallgatóhoz és pénztárcához rögzített Flexclip
Michael Crider

Még mindig abban reménykedem, hogy az Android készülékeket és tartozékokat gyártó cégek ki fogják találni a MagSafe-val kompatibilis telefonok, valamint az egyes telefonokhoz és kiegészítőkhöz tervezett kiegészítők kompatibilitását. A ZeroLemon akkumulátor-feltöltő tokjai elegánsabb megoldást jelentenek a legtöbb problémára, amelyet a FlexClip megold. De ha egy apró, olcsó és többnyire nem feltűnő módot szeretne a dolgok telefonra ragasztására (vagy a telefon cuccokhoz való ragasztására), akkor ez működik. A FlexClip azt teszi, amit a dobozon ír.

A FlexClip az előrendelhető a weboldalán 15 dollárért (az írás idején 20% kedvezménnyel). A képviselők elmondták, hogy januárban kezdődően az Amazon-on és a Walmarton fogják értékesíteni, majd egy szélesebb körű bevezetést kell követni.

Itt van, amit szeretünk

 • Olcsó
 • Könnyen telepíthető
 • Szinte bármivel kompatibilis

És amit nem

 • Nehéz széthúzni
 • Nincsenek előre elkészített szerelési lehetőségek
 • Félig eldobható ragasztó
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok