A Google február vége előtt törli a Play Zenekönyvtárat – Ellenőrizze a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.02.05. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

A Play Zene logó kék alapon.
Google

Google megszűnt régi Play Music szolgáltatása 2020 decemberében, megerősítve elkötelezettségét az új iránt YouTube Music felület. De nem felejtesz el valamit? A Play Zene továbbra is tartalmazza az összes feltöltött fájlt, a platformról vásárolt dalokat, lejátszási listákat és egyéb fiókadatokat. Most van az utolsó változtatás a következőre: exportálja ezeket az adatokat mielőtt a Google mindent töröl.

Az export eszköz A Google által biztosított összes Play Zene fájl és adat letöltése egy praktikus csomagban lehetséges. Az exportáló eszközzel fiókját, feltöltött zenéit, lejátszási listáit és felhasználói adatait is átviheti a YouTube Music szolgáltatásba.

A Google eredetileg azt tervezte, hogy az összes Play Zene adatot törölni fogja 2020-ban, de a vállalat 2021 február végére tolta vissza a határidőt, hogy megfeleljen az Ön és én hozzám hasonló halogatóknak. Akkor is, ha archiválási célból exportálja ezeket az adatokat, akkor is, ha már régen túl van a Play Zene szakaszán, és nem bánja, hogy több éves adatot veszít. Ki tudja, hasznos lehet évek múlva, amikor az emberek visszatekintenek a Play Music-ra, egy olyan streaming szolgáltatásra, amely messze megelőzte korát, amikor 2011-ben elindult.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it