A Google I / O 2021 szabad és virtuális világban fog élni, május 18-20. – Review Geek

Avatar admin | 2021.04.07. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Lyukkártya fekete képernyőn.

Tavaly, Google elment rejtvények kiadása kitalálni a következő fejlesztői konferenciájának dátumát a személyes esemény törlése mielőtt végül törölte a egész. Jó hír, hogy a Google I / 0 2021 tovább fog élni, bár virtuális formában. A jobb hír, ebben az évben ingyenes.

Természetesen nem a Google a nélkül szórakoztató puzzle a dátum bejelentésére, így ha felkeresi a Google I / O webhelyét, talál egy rejtvényt, amelyet meg kell oldania. Végigviheti a rejtvény megoldását, megtanulhatja az lyukártyák használatát és átugorhatja a karikákat. Vagy megengedheted, hogy valaki más végezze el a nehéz munkát helyetted.

A 9to5Google kiváló emberei már megoldották a rejtvényt, és meghatározták az idei I / O-t május 18-án, 19-én és 20-án. Ez nem személyes esemény, jóban vagy rosszban. De ahogy virtuálisan megy, van egy meghatározott előnye – először a fejlesztői konferencia ingyenes.

Most megkerülheti a rejtvényt, és mehet egyenesen a regisztrációig. Ez az év ígéretet tesz a Q & A-val foglalkozások, workshopok, Ask Me Anything (AMA) munkamenetek és egyebek során. Természetesen figyelünk minden érdekes Android-hírre, és minden részletet megkapunk, amint bejelentik őket.

keresztül 9to5Google
Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok