A Google Segéd beszédkimenetének kikapcsolása a telefonon

Avatar Gadam | 2021.02.17. 358 Views 0 Likes 0 Ratings

358 Views 0 Ratings Rate it

google asszisztens logó

A Google Segéd sok mindent megtehet, de nem tudja intelligensen beállítani a hangerejét. Ha felteszel egy kérdést, az elfedi a választ, néha hangosabban, mint akarod. Kerülje el ezeket a kínos pillanatokat azáltal, hogy kikapcsolja a beszédkimenetet az Android okostelefonokon.

Ha nem szeretné, hogy a Google Segéd hangosan mondja el a válaszát, egyszerűen megteheti használja a billentyűzetet parancs megadásához. A Google tudja, hogy ha nem a hangját használja, valószínűleg annak sem kellene hangosan szólnia.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet a Google Segédet alapértelmezés szerint a Hang helyett gépelésre váltani

A billentyűzet bevitele azonban meglehetősen nehézkes, és nem kellene feláldoznia a hangbevitel kényelmét, csak azért, mert inkább a vizuális válaszokat részesíti előnyben. Megmutatjuk, hogyan kapcsolhatja ki a beszédkimenetet telefonján vagy táblagépén.

Jegyzet: Ez a funkció csak Android-eszközökön érhető el. Nem érhető el az iPhone, iPad vagy a Google Assistant intelligens hangszórókon és kijelzőkön.

Először nyissa meg a Google Segéd alkalmazást az „Oké, Google” kimondásával vagy a bal alsó vagy a jobb sarokban történő ellopással.

Csúsztassa be az ujját a bal alsó vagy a jobb sarokból.

Koppintson a Pillanatkép ikonra a bal alsó sarokban. A felhasználói felület kissé eltérhet a készülékétől függően.

érintse meg a pillanatkép ikont

Ezután, ha még nem tette meg, jelentkezzen be Google-fiókjába. Koppintson a profil ikonjára a Segéd Beállítások menüjének megnyitásához.

koppintson a profil ikonjára a menü megnyitásához

Ekkor megjelenik egy hosszú lista a Google Segéddel végzett tevékenységekről. Amit keresünk:Segédhang.

válassza az asszisztens hangját

A legalsó részen található egy beszédkimenet. Válassza ki a felsorolt ​​eszközt, hogy kiválassza, milyen beszélgető jellegűek lesznek a válaszok.

telefon kiválasztása

Három lehetőség közül lehet választani. A „Teljes” nagyjából minden választ felolvas. A „Rövid” nem fog felolvasni bizonyos dolgokat, például az időjárás-előrejelzéseket. Az összes beszédkimenet kikapcsolásához válassza a „Nincs” lehetőséget.

válassza a Nincs értéket a beszéd kimenetéhez

A „kivéve kihangosító” opció azt jelenti, hogy a Google Segéd továbbra is hangosan mondja a válaszokat, ha kihangosítóval kezdeményezi a cserét. A Google feltételezi, hogy ilyen esetekben előfordulhat, hogy nem tudja megnézni a képernyőt.

Ennyi van benne. Amíg valamilyen fizikai bemenettel elindítja a Google Segédet Android okostelefonján vagy táblagépén, a válasz csak a képernyőn jelenik meg.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Segéd hangjának módosítása
Source link


358 Views 0 Ratings Rate it