Bővítmény engedélyezése a Chrome inkognitómódjában

Avatar Gadam | 2021.01.14. 55 Views 0 Likes 0 Ratings

55 Views 0 Ratings Rate it

Google Chrome

Alapértelmezés szerint a Google Chrome nem futtat bővítményeket itt: Inkognitó mód mert potenciálisan veszélyeztethetik a magánéletét. De, ha engedélyt szeretne adni egy kiterjesztésnek, hogy privát böngészési módban működjön, akkor könnyen megtehető. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg a „Chrome” -t. Kattintson az eszköztár „Bővítmények” ikonjára, amely kirakós darabnak tűnik. Amikor megjelenik egy menü, válassza a „Bővítmények kezelése” lehetőséget.

A Chrome-ban kattintson a Bővítmények gombra, és válassza a lehetőséget "Bővítmények kezelése."

Ha nem lát egy rejtvénydarab gombot a menüsorban, kattintson a függőleges ellipszisek gombra (három függőleges pont), és válassza a menüből a További eszközök> Bővítmények lehetőséget.

Amikor megjelenik a Bővítmények fül, keresse meg az inkognitómódban engedélyezni kívánt bővítmény nevét, és kattintson a mellette található „Részletek” gombra.

A Chrome-bővítmények oldalon kattintson a gombra "Részletek."

A bővítmény részletes oldalán görgessen lefelé, és keresse meg az „Engedélyezés inkognitóban” lehetőséget. A bekapcsoláshoz kattintson a mellette található kapcsolóra.

Figyelem: Az inkognitómódban engedélyezett bővítmények rögzíthetik a böngészési előzményeket vagy más privát részleteket, és potenciálisan megoszthatják ezeket az adatokat egy harmadik féllel. Pontosan úgy fognak működni, mint normál böngészési módban. Mielőtt hozzáférést biztosítana a privát böngészéshez, feltétlenül bízzon a kiterjesztésben.

A Chrome-ban kattintson a gombra "Engedélyezés inkognitómódban" kapcsolót a bekapcsoláshoz.

Ha más kiterjesztésekkel is ugyanezt kell tennie, kattintson egyszer a Vissza gombra, majd keresse fel az egyes bővítmények „Részletek” oldalát. Engedélyezze az „Engedélyezés inkognitóban” lehetőséget minden olyan bővítménynél, amelyet inkognitómódban szeretne használni.

Ha végzett, zárja be a „Bővítmények” fület, és a beállítás azonnal életbe lép. Használhatja az engedélyezett kiterjesztéseket inkognitómódban, és továbbra is aktívak lesznek nem privát böngészési módban is. Boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet engedélyezni a privát böngészést bármely webböngészőben

Source link


55 Views 0 Ratings Rate it